Koppel Magento Met E

      Reacties uitgeschakeld voor Koppel Magento Met E

Een gratis SSL-certificaat is niet per se onveilig en werkt prima voor webshops waar bezoekers geen betaal- of persoonsgegevens kunnen achterlaten. Volledige ontzorging op het gebied van hosting is wat je van ons kunt verwachten. Bij ons hoef jij je dus nooit zorgen te maken over support, veiligheid, platform updates en performance, dat regelen wij voor je. Topservice leveren en tegelijkertijd snel en flexibel schakelen. Over het algemeen zal deze overstap een stuk simpeler zijn, en zal de bijdrage van de SaaS-aanbieder voornamelijk bestaan uit het bieden van begeleiding.

Dankzij dit gestroomlijnde systeem verloopt het beheren van jouw webshop nóg efficiënter wat uiteindelijk zorgt voor een stijging in conversie. Met S-Connect is uw administratie altijd foutloos en up-to-date. S-Connect synchroniseert volautomatisch order- en klantgegevens tussen uw SnelStart-administratie en webshop. De koppeling neemt hierbij informatie zoals klanten, artikelen, omschrijvingen, status order, afwijkende verzendadressen en opmerkingen bij de bestelling mee. Ook artikelen uit de webshop die niet in SnelStart staan, herkent S-Connect en maakt hij aan in SnelStart. Jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en inkomsten vergroten.

Je wilt natuurlijk dat je Magento webshop er tip-top uitziet. Maar om écht te kunnen groeien is online marketing en promotie van groot belang. Het voordeel van Magento webshops is dat ze, naast de hoeveelheid functionaliteiten, ook veel marketing- en promotietools bieden. Zo wordt jouw webshop steeds zichtbaarder en kan je steeds verder groeien. Zo kun je in je Magento open source-systeem werken aan zoekmachineoptimalisatie. Daarnaast bestaan er mogelijkheden voor prijsregels, kortingscodes, gratis verzending en gebundelde producten. Bij het opstarten van een nieuw, professioneel e-commerce platform wil je de beste software.

Dit betekent niet dat je met Shopware 6 slechte marketing kan toepassen, ook Shopware 6 is op SEO gebied top en qua tools zijn er genoeg tools. Shopware 6 heeft een erg eenvoudige drag-and-drop pagebuilder, hiermee kan je snel zelf door het schuiven met blokken een pagina opbouwen. Shopware is dus gefocust op storytelling en landingspagina’s en Magento is daar minder goed in, Magento is daarentegen beter in erg uitgebreide marketing. Magento is het meest gebruikte e-commerce platform van dit moment. Magento werd in 2008 gelanceerd en heeft inmiddels een marktaandeel van ruim 20 procent. Magento is een uiterst professioneel en volwassen webshop systeem, welke gebruikt wordt door veel e-commerce partijen. Een webshop in Magento 2 geeft e-commerce bedrijven veel flexibiliteit en stabiliteit.

Het bouwen van Magento webshops is een van onze specialistaties. We realiseren zowel eenvoudige webwinkels als complexe internationale webshops die koppelingen hebben met uw distributie- en voorraadsystemen. Onze gespecialiseerde HTML/CSS-programmeurs realiseren vanuit uw ontwerp een hoogwaardige Magento-template. In Nederland is Magento het meestgebruikte e-Commerce platform. Magento is van Adobe, een van de grootste software-ontwikkelaars in de wereld. Het grote voordeel van Magento ten opzichte van bijvoorbeeld WooCommerce is dat in Magento standaard al meer functionaliteit aanwezig is.

Denk aan het aanpassen van functionaliteiten, het verhogen van uw conversie of maatwerkkoppelingen met externe systemen. Een scherpe blik, verfrissende ideeën, het team inspireren en altijd die extra stap zetten spreekt natuurlijk voor zich. Een developer bij Kega is iedere dag bezig met het verbeteren van bestaande functionaliteiten en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten binnen Magento 2. Met de implementatie van een Magento CMS systeem haal je een solide basis binnen waarmee je je e-commerce ambities kunt realiseren. De mogelijkheden van Magento CMS als webshop zijn enorm uitgebreid. Of je nu actieprijzen of staffelkorting wilt instellen, cross-sell of up-sell toe wilt passen, producten wilt configureren of samenstellen.

Magento 2 beschikt, net zoals Magento 1, over duizenden bestanden. Bij heel veel van deze bestanden wil je liever niet dat bezoekers deze kunnen bekijken. Denk hierbij aan een bestand waarin bepaalde inloggegevens voor je database of e-mail server staan. Beheer (meerdere typen gebruikers, bevoegdheden/rechten in te stellen, weinig development kennis nodig). Of je nu een beller , of een e-mailer bent , Sander en de rest van het team helpen je graag bij het beantwoorden van je vraag. Je wilt je geen zorgen hoeven maken over de veiligheid van jouw project.

Het is heel simpel, Shopware is makkelijker in gebruik. magento hosting is uitgebreider en biedt meer mogelijkheden. De vraag is dus welke mogelijkheden jouw webshop nodig heeft en of Shopware hieraan kan voldoen.

Bij het huren van een webshop is dit meestal niet mogelijk. U zit dan vast aan de leverancier en zijn software. Andere Open Source webshops zoals OpenCart, Prestashop of WooCommerce bieden niet de mogelijkheden die Magento wel in huis heeft. De aanpassingsmogelijkheden, gebruiksvriendelijkheid en complexe koppelingen. Magento heeft veel meer ingebouwde functies, heeft vele aanpassingsmogelijkheden en is geschikter om complexer koppelingen mee te bouwen. Zoals we bijvoorbeeld hebben gerealiseerd voor Rovanda.

Dit, samen met onze input over hoe een webshop het beste vorm gegeven kan worden, ontplooit dan tot een ontwerp welke wij kunnen implementeren. Natuurlijk keur jij deze goed, of vraag je om een revisie. Met meer dan 15 jaar ervaring in digital commerce, weten we alles van online groei. E-commerce specialist help ik webwinkels bij het ontvangen van meer bezoekers en het verhogen van online verkopen. Ik heb me gespecialiseerd in het verbeteren en begeleiden van webwinkels. Magento 2 maakt gebruik van een modulaire code architectuur. De nieuwe versie gebruikt verschillende frameworks.

magento webshop hosting geeft u de garantie en zekerheid van afstemming op Magento. De hosting wordt afgestemd zodat uw Magento website altijd optimaal presteert. Bij standaard hosting werkt u website vaak ook trager. Managed hosting zorgt ervoor dat u altijd een back-up heeft, ondersteuning en volledig de focus kunt leggen op de doorontwikkeling. Bovendien profiteren uw bezoekers van een snelle website.

Middels het toevoegen van PHP, HTML en CSS kunnen de programmeurs van 80s Interactive uw webwinkel volledig naar uw wensen en behoeften inrichten. De ingebouwde basisfunctionaliteiten van een Magento webwinkel kunnen worden uitgebreid met behulp van Magento extensies.

Ervaren Magento Developers

Alle Magento oplossingen die we ontwikkelen, hebben standaard een responsive webdesign. Hiervoor is vaak een integratie met bestaande, of maatwerk software noodzakelijk. Als Magento specialist zorgt Webbouwers voor naadloze integratie met jouw vertrouwde systemen, of geeft advies over een maatwerk software installatie. Na livegang stopt ons werk niet, zo bieden we diverse doorontwikkel mogelijkheden aan om de Magento webshop up-to-date te houden.

Allereerst is het belangrijk dat de techniek voor je werkt. De keuze voor het platform en bijbehorende webshop koppelingen en integraties met je huidige systemen zijn van essentieel belang.

  • De snelste Magento hosting 14 dagen kosteloos uitproberen!
  • Een snelle en veilige Magento 2 hosting begint vanaf €30-€100.

Hoe zijn de functies (bij “Verlanglijst”, “E-mail naar vriend” en “Social buttons”) verwerkt in het template en wil je deze wel gebruiken? Als ze onderdeel uitmaken van het template kan het lastig zijn deze uit te schakelen.