Koppel Magento Met E

      Reacties uitgeschakeld voor Koppel Magento Met E

Een gratis SSL-certificaat is niet per se onveilig en werkt prima voor webshops waar bezoekers geen betaal- of persoonsgegevens kunnen achterlaten. Volledige ontzorging op het gebied van hosting is wat je van ons kunt verwachten. Bij ons hoef jij je dus nooit zorgen te maken over support, veiligheid, platform updates en performance, dat regelen wij voor je. Topservice leveren en tegelijkertijd snel en flexibel schakelen. Over het algemeen zal deze overstap een stuk simpeler zijn, en zal de bijdrage van de SaaS-aanbieder voornamelijk bestaan uit het bieden van begeleiding.

Accent Interactive is dé webshop specialist en verzorgt het complete traject voor je. Met een team van gedreven E-commerce specialisten ontwikkelen we volgens de hoogste standaarden en denken wij continu mee over de slimste oplossingen.

Dit betekent dat de broncodes voor het systeem openbaar zijn voor iedereen. Het open source aspect van Magento brengt veel voordelen met zich mee, zoals het feit dat iedereen Magento functionaliteiten kan ontwikkelen. Dit betekent dat er een bijna oneindig aanbod is van extensies en overige functionaliteiten die jouw webshop compleet maken. Je kunt het zo gek niet verzinnen of er bestaat een extensie voor. En zo niet, dan maken we deze gewoon voor je op maat. Naast het feit dat de mogelijkheden eindeloos zijn, zorgt het open source aspect ook voor optimale veiligheid. Magento is een e-commerce platform voor webwinkels.

U wilt een webwinkel beginnen, maar twijfelt op welke Magento versie u dat het beste kunt doen? Verstandig om er rekening mee te houden dat de overgang van Magento 1.9 naar Magento 2 geen update is, maar een overgang naar een compleet nieuw systeem. Uw webwinkel is gebouwd en hier begint het eigenlijk pas! Denk hierbij aan het toevoegen van nieuwe producten, afbeeldingen toevoegen maar ook het beter vindbaar maken van uw webwinkel valt onder webwinkel beheer. Speciaal voor alle webwinkels heeft 80s Interactive een aparte hosting omgeving gebouwd, die geoptimaliseerd is voor Magento webwinkels.

Propellor is bijvoorbeeld een bureau dat met een zelfontwikkeld platform werkt. Regelmatig krijgen wij de vraag of we ook webshops bouwen in Magento. Ze hebben dan via via gehoord dat Magento ‘beter’ is. Met een beetje geluk heeft betreffende zich nog een beetje verdiept en eens gezocht op ‘woocommerce vs. magento’.

Het beheren van back-ups, domeinen en e-mail, of het switchen tussen PHP-versies, installeren van een CMS en nog veel meer is nog nooit zo makkelijk geweest. Mede dankzij het meegeleverde controlpanel , kun je alle zaken omtrent je website regelen. Verwacht een eersteklas controlpanel voorzien van alle tools voor de optimale hosting ervaring. Als je ervoor kiest om je van platform te verhuizen, wil je dat dit goed verloopt.

Wij leveren e-commerce oplossingen op basis van het Magento 2 platform. Magento is een open-source software webshop met een grote community.

Wereldwijd uitgegroeid tot het nummer één systeem voor B2C en B2B commerce en volledig omarmd in het XSARUS productportfolio. In de praktijk wordt magento hosting vaak gebruikt door bureau’s die webshops ontwikkelen. Het biedt namelijk eindeloze mogelijkheden om de meest omvangrijke e-commerce platforms te maken.

Hiervoor gebruik je een plugin genaamd ‘Yoast’, die ideaal is voor dit soort dingen. Maar er zijn ook een heleboel andere goede plugins te vinden die je hierbij kunnen helpen. Magento en WooCommerce zijn allebei geweldig krachtige webshop-systemen. Welke voor jou beter is ligt er een beetje aan hoeveel geld je te investeren hebt en hoe groot je je webshop wilt maken. De Akeneo PIM is een Product Information Management tool waarin je eenvoudiger marketing- en technische informatie van de catalogus en producten kunt beheren. Een PIM is een belangrijke plek geworden in een hedendaagse Omnichannel omgeving.

Opereer je met jouw webshop echt op enterprise-niveau? Dan biedt Magento net iets meer functionaliteiten en mogelijkheden.

magento hosting geeft u de garantie en zekerheid van afstemming op Magento. De hosting wordt afgestemd zodat uw Magento website altijd optimaal presteert. Bij standaard hosting werkt u website vaak ook trager. Managed hosting zorgt ervoor dat u altijd een back-up heeft, ondersteuning en volledig de focus kunt leggen op de doorontwikkeling. Bovendien profiteren uw bezoekers van een snelle website.

Middels het toevoegen van PHP, HTML en CSS kunnen de programmeurs van 80s Interactive uw webwinkel volledig naar uw wensen en behoeften inrichten. De ingebouwde basisfunctionaliteiten van een Magento webwinkel kunnen worden uitgebreid met behulp van Magento extensies.

Het voordeel van de community om Magento heen is dat er dagelijks verbeteringen en uitbreidingen worden uitgebracht. Gebruik onze gemakkelijke en betaalbare oplossingen om de functionaliteit van je software uit te breiden zonder dure en tijdrovende softwareontwikkeling. Onze plugins worden veel gebruikt en ondersteund door geselecteerde partners. Sinds 2009 werken Douwe en zijn team aan professionele webwinkels op basis van het Magento platform. De missie van Ceezoo is het leveren van hoge kwaliteit, duurzame klantrelaties en kosten efficiënt werken. Een team dat je kan helpen met Magento webwinkel ontwikkeling?

Door de schaalbaarheid, flexibiliteit, responsiviteit en het bewezen succes is magento webshop dus ook het ideale platform om jouw webshop naar het nieuwe niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om gelijk een start te maken voor een fijne samenwerking en een succesvolle toekomst. Dit bedrijfsprogramma geeft je een overzichtelijk beeld van je financiën, klanten en werknemers. Daarnaast kun je het goed toepassen voor management van operationele zaken.

  • Onze experts staan klaar om u te helpen bij het oplossen van Magento webshop problemen.
  • Deze site gebruikt Google Analytics om anonieme informatie zoals bezoekersaantallen en meest populaire pagina’s te verzamelen.

Hoe zijn de functies (bij “Verlanglijst”, “E-mail naar vriend” en “Social buttons”) verwerkt in het template en wil je deze wel gebruiken? Als ze onderdeel uitmaken van het template kan het lastig zijn deze uit te schakelen.