Maak Jouw WordPress Website Veiliger Met Deze 3 Suggestions

      Reacties uitgeschakeld voor Maak Jouw WordPress Website Veiliger Met Deze 3 Suggestions

De echte dingen die bij het maken van en website met WordPress horen. Je komt nu op een pagina van WordPress terecht waar je thema’s kunt uitzoeken die in de WordPress Directory staat. Het thema Astra staat hier ook bij, maar aangezien we het bestand al hebben kunnen we op “Thema uploaden” klikken. Activeer de plugin door op de knop Activeren te klikken. Je komt nu op een welkomstpagina van Beaver Builder uit.

Net als een header heeft een web site ook altijd een footer. Op de ene website is deze wat uitgebreider dan op de andere, maar je ziet hem eigenlijk altijd onderaan iedere pagina staan. Hierin vind je bijvoorbeeld contactgegevens, recente berichten, social media feeds, hyperlink naar privacy voorwaarden of een copyright tekst en jaartal.

Gebruik de zoekfunctie om ‘WordPress SEO’ in te typen en klik op ‘Plugins zoeken’. Zoek de plugin van Yoast en klik op ‘Nu installeren’. Vervolgens klik je op ‘Plugin activeren’ en kun je de plugin gebruiken om jouw web site beter vindbaar te maken in de zoekmachines. Ik krijg regelmatig reacties van mensen die WordPress problemen hebben. In dit artikel geef ik je een aantal stappen waarmee de meeste problemen zijn op te lossen. Een relatief eenvoudig systeem om zelf een website mee te bouwen is WordPress.

De Basis Van Web Optimization

Een CMS is een systeem waarop je kunt inloggen op je web site om vervolgens content material te publiceren. Bij WordPress is dat wp-admin en zichtbaar through een dashboard. Deze omgeving heb je nodig om je WordPress website te kunnen beheren. Je hebt verder een browser en een goed werkende internetverbinding nodig om prettig te werken met WordPress. Een plugin die je helpt bij het optimaliseren van je tekst voor Google is de Yoast search engine WordPress optimization plugin. Let wel op dat die plugin alleen het contentveld in de back-end controleert en niet de daadwerkelijke pagina die Google ziet. Als je je WordPress web site door Madoo laat maken denken we met je mee.

We weten je website op zo’n manier te programmeren, dat Google hem makkelijk vindt en bezoekers vlekkeloos door je web site navigeren. Dit betekent dat wij rekening houden met SEO-factoren zoals keywords en backlinks, maar ook een gebruiksvriendelijk design. De meestvoorkomende wensen voor een professionele WordPress web site hebben we gebundeld in onderstaande pakketten. Zo weet je al een beetje wat je wel en niet kunt verwachten voor elk price range. WordPress is één van de meest gebruikte Content Management Systemen van de wereld. Ooit begon het CMS als een blog platform, maar tegenwoordig wordt WordPress gezien als een volwaardig CMS vanwege de vele functionaliteiten die het biedt. Je WordPress website moet het goed doen bij je bezoekers, maar ook als beheerder moet je ermee uit de voeten kunnen.

Voor gewoon een simpele web site zoals je wil zou ik beginnen met een statische site. Koop ergens voor een paar tientjes een goede html template en pas de teksten en plaatjes aan naar wens en zet die online. Heb je geen php of database nodig, simpeler is in dit geval beter.

Als je bijvoorbeeld iets nieuws wil toevoegen aan de website of je hebt problemen, is daar vrijwel altijd wel iets over te vinden op web. Lees de mail met belangrijke inloggegevens goed door. Hierin staat ook op het second van schrijven dat het 1 tot 24 uur kan duren voordat je web site te bereiken is via het web.

Een Gehackte WordPress Website Herstellen

Je website moet straks snel laden zodat bezoekers een goede ervaring op je website hebben. Daarom hebben wij een unieke cachinglaag toegevoegd aan ons WordPress Hostingplatform. Je wilt een website, weblog of webshop maken maar weet eigenlijk niet waar je moet beginnen. Allerlei ingewikkelde termen vliegen je om de horen. Het liefst wil je dat technische gedoe overslaan en direct beginnen met het invullen van jouw website.

  • Als je een vaste homepage wil, moet je een nieuwe pagina aanmaken.
  • WordPress is allang niet meer alleen een blogsoftware.

Het grote nadeel aan afbeeldingen is echter dat de tekst in de tabel niet wordt gelezen door Google. Daarom heb ik gekozen voor de WordPress plugin “WP-Table reloaded”. Een plugin waarbij je eenvoudig tabellen kan toevoegen en bewerken. Dit is het vierde artikel in de serie ‘WordPress voor beginners’. Als uw website uitgroeit naar tientallen berichten en pagina’s, dan kan het lastig zijn om deze na verloop van tijd weer terug te vinden. Om deze reden geven we u graag een aantal handige suggestions hoe u pagina’s en berichten gemakkelijk kunt terugvinden in WordPress. Ook behandelen we in dit artikel hoe u deze vervolgens kunt bewerken en opslaan.

Een Toegankelijke Website Laten Maken?

Accepteer de tijdelijke onzekerheid en vertrouw dat je stap voor stap meer helderheid krijgt in wat je doet. Niet elke plugin is even goed en sommige plugins kunnen je web site tijdelijk crashen. Kies daarom altijd voor plugins met goede reviews die compatibel zijn met jouw WordPress versie en jouw thema. Installeer ook niet te veel plugins, need WordPress hosting dit neemt veel ruimte in beslag. Besteed daarom tijd aan het kiezen van een thema. Bedenk van tevoren hoe je web site er precies uit moet komen te zien en welke functionaliteiten je belangrijk vindt. Vergelijk verschillende thema’s met elkaar en kies een thema uit dat bij jou previous.

Daarna zorg je voor pagina’s met geoptimaliseerde webteksten rondom die zoekwoorden. In ons blog ‘Wat is nou eigenlijk goede content volgens Google‘ lees je hier alles over. Wij weten wat jouw klant nodig heeft om door te klikken en uiteindelijk contact op te nemen. De web site vinden wij dan ook dé succesfactor van ieder bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat jouw website goed vindbaar is. Want bezoekers worden klanten en klanten leveren geld op.

Standaard zet WordPress hier namelijk eigen waardes is, maar bij veel hostingproviders pas je deze velden al aan tijdens het installeren van WordPress. [newline]Om in WordPress de instellingen te controleren en/of aan te passen ga je in het menu aan de linkerkant naar “Instellingen”. Je krijgt nu een hele lijst aan instellingen die jij voor jouw web site kunt aanpassen. Ook staan er onder de categorie instellingen nog een hoop instellingen voor andere zaken binnen WordPress. Zodra jij WordPress hebt geïnstalleerd en op jouw eigen WordPress website woocommerce bent ingelogd is het belangrijk om instellingen goed te zetten. In veel gevallen staan de meeste instellingen als goed, maar toch is het belangrijk om dit te controleren. Er staan namelijk een aantal instellingen tussen die een hoop impression op jouw web site kunnen hebben wanneer je deze later aanpast.