Magento 1 En Magento 2

      Reacties uitgeschakeld voor Magento 1 En Magento 2

We vertellen je graag meer over het systeem en de mogelijkheden. Magento biedt een krachtige basis voor bedrijven die hun e-commerce activiteiten nét even iets groter aan willen pakken. Wil je een Magento 2 webshop laten maken of laten onderhouden? Ons team met ervaren Magento specialisten zit voor je klaar.

In De volgende punten bekijken we een aantal redenen waarom wellicht magento Commerce een betere keuze kan zijn dan Magento Open Source. Magento Open Source is een geweldige optie voor eCommerce-ondernemers die hun shop willen kunnen aanpassen, maar het is niet altijd de beste keuze. Zal ik kiezen voor Magento Commerce of toch maar bij de Community edition blijven?

Het is namelijk een zeer geschikt CMS om uit te breiden of in te perken, wanneer jij dat wilt. Schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zorgen ervoor dat Magento geschikt is voor elke online ondernemer met ambitie! Mochten er toch nog dingen niet helemaal duidelijk zijn, dan zorgt onze uitgebreide Magento training ervoor dat je alles probleemloos kunt beheren. Binnen beheer en optimalisatie worden enerzijds optimalisaties doorgevoerd op basis van jouw wensen. Anderzijds word je proactief uitgedaagd door ons op basis van onze roadmap strategie. Door duidelijke doelen te stellen, gedegen analyses te doen en conversie optimalisatie trajecten verbeteren wij het resultaat van jouw online platform.

Wij adviseren je graag persoonlijk en bespreken daarbij ook de verschillende opties die er zijn. We beginnen dan met de technische bouw van het project. Om je webwinkel te ontwikkelen gebruiken wij een lokale omgeving. Hier kunnen we uitgebreid de webshop testen en verder uitbouwen. Voor ontwikkeling van een professioneel e-commerce platform worden wij als open source implementatiepartner super enthousiast van Magento 2.

Daarom is Magento 2 vanuit een mobile first benadering ontworpen. Ten opzichte van Magento 1 is Magento 2 een geheel nieuw product, met een volledig nieuwe opbouw. Een ‘simpele’ upgrade van Magento 1 naar 2 is hierdoor niet mogelijk. Overstappen is onvermijdelijk, maar betekent eigenlijk ook een investering.

Door content juist in te zetten creëer je beleving op jouw e-commerce platform. Met een goede beleving onderscheid je jezelf ten opzichte van de concurrentie en ben je klaar voor de toekomst.

De prijs van een Magento webshop hangt volledig af van de scope van jouw wensen. Als we precies weten wat jij wilt en we hebben onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden van je webshop besproken; ontvang je een vrijblijvende offerte. Er zijn meerdere dingen die de prijs van een Magento webshop bepalen. Je kunt het zelf zo uitgebreid mogelijk maken als je wilt.

Met dit platform heb je totale controle over de content, functionaliteiten en de look and feel van je webwinkel. Klarna is bij webshop als standaard integratie beschikbaar. Dit maakt het risico op veiligheidslekken groot, omdat er geen software- en beveiligingsupdates meer doorgevoerd worden en de support dus volledig verdwijnt. Muntz is Magento2 specialist en heeft ervaring met complexe webshops.

Data zoals NAW-gegevens, bedrijfsgegevens en klantnummers worden naar Copernica verstuurd. Ontvang je een adreswijziging of een aanmelding voor de nieuwsbrief? Dergelijke wijzigingen worden automatisch bijgewerkt.

Wat Is Magento Hosting?

Vanaf het tweede jaar bedragen de onderhoudskosten 20% van de kostprijs. De eigenaar van het magento hosting platform is Adobe, een reus in de tech, web en design wereld, en wij zijn er daarom van overtuigd dat Magento een gezonde toekomst heeft. Wij ondersteunen jou als opdrachtgever met een nieuwe Magento 2 shop door de verschillende fases. Van ontwerp tot en met oplevering en het onderhoud. De Elements front-end is ontworpen om zoveel mogelijk rendement uit de standaard aanwezige Magento functionaliteit te halen.

En er is veel maatwerk mogelijk vanwege het modulaire karakter van Magento. Magento is één van de meest gebruikte webshopsystemen op dit moment. Je kunt hiermee gemakkelijk je webwinkel een professionele uitstraling geven. Daarnaast is Magento ook geschikt voor grote aantallen artikelen en kan er eenvoudig een multishop worden opgezet. Met een multishop kunnen twee webshops draaien op één centraal systeem. Hierdoor bestaat er een centraal order en voorraadbeheer. Mocht je meerdere bedrijven hebben, is het niet te zien dat deze webshops bij elkaar horen.

  • Dit is erg handig want hier kun je op filteren bij verzending binnen MailCamp waarbij u heel gericht specifieke klantgroepen kunt mailen.
  • Magento is opgericht door het Amerikaanse bedrijf Varien, oorspronkelijk als opvolger van osCommerce, een platform voor kleine zelfstandigen.

Meestal maakt ecommerce daar maar een klein deel van uit. De jaarprijzen van het gebruik voor de software loopt daarom in deze gevallen meestal in de miljoenen. Er wordt wel gezegd dat b2b ecommerce bezig is aan een opmars. De waarheid is dat business-to-business er online altijd al was, maar dat het vooral op de achtergrond bleef.

In veel gevallen komt er maatwerk aan te pas en beginnen de kosten van een basis opstelling vanaf ongeveer € 25.000,-. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van Magento 2 webshops en hebben voor veel van onze klanten al de bouw in dit uitgebreide e-commerce platform gerealiseerd. Onze kennis die we vanuit onze best practices hebben gehaald zetten we ook in voor jouw webshop.

Het DTC roept webshophouders op om direct na te gaan of zij gebruik maken van Magento versie 1. Mocht je gebruik maken van Magento versie 1, dan is het aannemelijk dat je inmiddels al bent of op korte termijn wordt gecompromitteerd. Als jouw webshop is gecompromitteerd, dan zijn de betaalgegevens van jouw klanten niet langer veilig.