Magento 2 Commerce » Guapa E

      Reacties uitgeschakeld voor Magento 2 Commerce » Guapa E

De programmeurs van 80s Interactive hebben veel ervaring met het bouwen van speciale extensies. Zo zijn er geen belemmeringen in de mogelijkheden voor uw website of webwinkel.

Wil je weten wat er allemaal moet gebeuren voor, tijdens en na een Magento 2 verhuizing? Migreer je van een ander platform, of vanaf Magento 1?

Zijn de juiste extensies niet beschikbaar, dan moeten deze op maat ontwikkeld worden. Een simpele extensie ontwikkelen kan al snel 1-2 dagen in beslag nemen. Het Magento CMS is gemaakt voor een webwinkel, niet zomaar een eenvoudige website.

Hulp nodig bij het kiezen of meer informatie nodig? In Duitsland is Shopware al net zo groot als Magento, en ook in Nederland stijgt de populariteit van deze webshop software. Shopware is erg flexibel is in het bouwen van een frontend.

Over het algemeen wordt de term specialist gebruikt, wanneer iemand alles weet over een bepaald vakgebied. Redkiwi weet alles wanneer het Magento websites betreft, daarom noemen wij ons zelf Magento specialist.

Wij helpen je graag met het uitwerken van jullie plannen en de bijbehorende e-commerce strategie. Magento 2 Magento 2 is het E-Commerce software platform. LAB51 ontwikkelt snelle en doordachte webshops in Magento.

Zoals we hierboven al aanhaalden heb je de kosten voor een webshop webshop grotendeels in eigen hand. Dan kost het ontwikkelen ervan niet bijzonder veel tijd.

  • Daarnaast is er vaak een koppeling te realiseren met de leverancier zodat voorraden en prijzen automatisch worden bijgewerkt.
  • Sinds juni 2020 wordt Magento 1 niet meer ondersteund en worden er geen beveiligingsupdates meer uitgebracht.
  • Wij nemen het selecteren en eventueel werven van jouw team uit handen.

Ik leg graag uit hoe alles werkt en hoe u bijvoorbeeld de artikelen kunt delen tussen de verschillende webshops. U heeft een hostingpakket nodig per webshop die u wilt draaien. Vaak gezien als een ondergeschikt aspect van Magento e-commerce development.

Dit kan dankzij hosting die is afgestemd op dit systeem. Hou er wel rekening mee dat het gebruiken van identieke teksten op verschillende domeinnamen niet veel zin heeft. Google pakt teksten meestal maar één keer op voor één domein.

Hoe meer kennis je zelf in huis hebt, des te sneller en goedkoper de processen zijn. Al snel wil je voor de webshop meer complexiteit, met wat koppelingen naar ERP en WMS. Mogelijk kan je gebruik maken van een aantal Magento 2 templates die wij hebben ontwikkeld, waarmee je kunt besparen op de kosten en doorlooptijd.

We zetten de grootste voordelen op deze pagina graag voor je op een rij. Magento is het meest gebruikte ecommerce-platform in Europa en in veel opzichten de beste keuze voor een webshop. Het platform biedt krachtige tools die online bedrijven grote flexibiliteit geven bij het beheren van hun webshop. Er zijn enorm veel redenen waarom je de overstap naar Magento 2 zou moeten maken. In hoofdlijnen komt het erop neer dat het Magento 2 platform volledig herschreven is en dus beter uitgedacht en schaalbaarder is. Onze Magento hosting partner Byte heeft al eens eerder 10 redenen afgegeven, lees daarom hun blog.

Er zijn honderden plugins die je gratis online uit kunt proberen voordat je ze in jouw webshop installeert. Daarbij kun je magento hosting denken aan plugins voor geavanceerde voorraadsystemen, loyaliteitssystemen voor je klanten of complexe marketingsystemen.

Naast het koppelen van de webshop met betaalmethodes zoals iDeal en Credit Cards, kan Magento ook gekoppeld worden aan andere systemen. Denk hierbij aan het koppelen met PostNL of een fulfilment bedrijf. Heeft jouw doelgroep een bepaalde wens die niet standaard beschikbaar is in Magento?

De klantervaring zorgt voor een betere relatie, wat leidt tot een hogere conversie. De bovenstaande punten zijn slechts richtlijnen om te kijken of een magento webshop 2 webshop het beste aansluit bij jouw organisatie. In veel gevallen sluit een WooCommerce webshop net zo goed of zelfs beter aan op de ambities van onze klanten. Bij Suite Seven willen wij namelijk samen met onze klanten online succesvol worden, wij zullen dan ook altijd samen naar de beste verdeling van het budget kijken.

Onze iDIN Magento extensie geeft je de mogelijkheid om de identiteit van je consumenten vast te stellen voordat ze een aankoop doen. Douwe van der Baan is eigenaar van Ceezoo Magento specialist. Al meer dan 70 webwinkels hebben we gebouwd sinds 2009. Wellicht bent u op zoek naar een ervaren Magento specialist voor het realiseren van uw online ambities. Productdetails worden automatisch opgenomen in Copernica. Denk hierbij aan afbeeldingen, productomschrijvingen, prijzen, maten, materialen en meer.