Magento 2 » Krachtig, Schaalbaar & Flexibel

      Reacties uitgeschakeld voor Magento 2 » Krachtig, Schaalbaar & Flexibel

Door het open source facet van Magento is er voor elke wens een API beschikbaar die alle integraties mogelijk maakt. Denk hierbij aan API’s zoals: Dit bedrijfsprogramma geeft je een overzichtelijk beeld van je financiën, klanten en werknemers. Daarnaast kun je het goed toepassen voor administration van operationele zaken. Dankzij dit gestroomlijnde systeem verloopt het beheren van jouw webshop nóg efficiënter wat uiteindelijk zorgt voor een stijging in conversie.

Hierdoor vinden (potentiële) klanten jouw producten makkelijker en sneller en kun je effectief de verkoop van nieuwe producten stimuleren. Magento is ook volledig in te richten naar jouw internationale markt. Zo worden vrijwel iedere mogelijke taal en valuta ondersteund.

Mochten er toch nog dingen niet helemaal duidelijk zijn, dan zorgt onze uitgebreide Magento training ervoor dat je alles probleemloos kunt beheren. Ben jij benieuwd wat de investering is voor een nieuwe Magento 2 webshop? De gecertificeerde Magento builders webshop van Klik & Steen zorgen altijd voor een passend resultaat. Het CMS is erg sterk, dus wil je een webshop voor tien of tien miljoen producten?

Beste Magento Extensies Voor Je Webshop (voor Magento 1 &

Zo verhoog je de kans op conversie door jouw webshop gemakkelijk te optimaliseren voor zoekmachines. In een Magento webshop kun je een half miljoen verschillende producten aanbieden, zonder de structuur of het overzicht te verliezen. Elke dag kunnen er zelfs meer dan 2 miljoen transacties worden uitgevoerd per web site! Magento is dus echt een platform dat meegroeit maar vooral ook meedenkt met jouw explosieve groei. Daarnaast kunnen de lay-outs van je pagina’s worden voorzien van up- en cross-sells om producten tactisch in de schijnwerpers te zetten.

Door de gebruiksvriendelijkheid van Magento is het erg geschikt om jouw webshop volledig te optimaliseren voor zoekmachines. Het CMS maakt gebruik van geïntegreerde zoekmachineoptimalisatie waardoor jouw webshop sneller door Google opgepikt wordt. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk slimme zoektermen implementeren binnen je productomschrijvingen waardoor positie in de zoekresultaten verbeterd.

Oger Op #eretail17: Een Ijzersterke Winkelervaring En Dan Online Gaan…

Zo kun je gemakkelijk betaalopties zoals PayPal, Ideal en cryptoservices in je webshop te integreren. je klanten komen in een vertrouwde en veilige betaalomgeving terecht en zijn altijd verzekerd aan vlotte en correcte betalingen. Als de betaling voltooid is, komt de volgende gewenste integratie alweer aan bod. Zo kun je bijvoorbeeld met de PostNL integratie onmiddellijk tot distributie overgaan en alles efficiënt automatiseren. Daarnaast kun je de fuctionaliteiten van jouw magento hosting webshop uitbreiden met de talloze API’s .

De schaalbaarheid van Magento maakt alles mogelijk. Hierdoor kun je vanaf het begin al groots denken, uiteraard denken wij hier over graag met je mee. Onze developers houden rekening met jouw ambities voor de toekomst. Bij Klik & Steen zien we je namelijk als een companion, samen timmeren we aan de weg naar de toekomst.

Ook op SEO gebied kun je jouw webshop strategisch meertalig en multi-cultureel inrichten. Zo kun je jouw regionale bedrijf succesvol over de grens opbouwen en zo een groot, internationaal klantenbestand opbouwen. Magento is erg gebruikvriendelijk omdat het zeer geschikt is om al jouw gewenste externe instruments en providers toe te koppelen.

Het is namelijk een zeer geschikt CMS om uit te breiden of in te perken, wanneer jij dat wilt. Schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zorgen ervoor dat Magento geschikt is voor elke online magento webshop ondernemer met ambitie!