Magento 2 Webshop

      Reacties uitgeschakeld voor Magento 2 Webshop

Magento 2 Projecten Pakken We Zo Aan

Wil je eenMagento webshop laten maken met ERP koppeling? Biedt jouw organisatie by way of verschillende on-line kanalen veel producten aan? Met een PIM systeem hou je het overzicht. PIM is de afkorting van productinformatiemanagement en een ‘single source magento hosting of reality’ voor alle productdata. Ook zorgt PIM voor een eenvoudige distributie naar alle offline en on-line kanalen.

ERP software bestaat meestal uit meerdere modules en naar keuze aanvullende functionaliteiten. Soms maken deze additional functionaliteiten al deel uit van het ERP systeem en soms gaat het om een externe ERP koppeling. En dat is waar Magento om het hoekje komt kijken, want ook met een Magento webshop is een ERP koppeling met jouw systeem mogelijk. Denk aan een koppeling met het kassasysteem, met de catalogus, logistieke software program en prijsafspraken. Bij e-commerce gaat het om het full proces; de webshop is maar een onderdeel.

Dankzij de koppeling tussen jouw ERP software en de magento webwinkel, worden gegevens continu uitgewisseld en hou je zicht op het hele proces. Wij verzorgen ERP koppelingen tussen Magento en jouw ERP systeem zoals: Lees meer over onze Exact Globe koppeling,Navision koppeling of

Geïnteresseerd in PIM integratie voor Magento 2? We verzorgen het graag voor jouw webwinkel.

Daarnaast kunnen wij maatwerkkoppelingen verzorgen met elk e-commerce gewenst pakket. Dit doen wij met behulp van middleware.

Wil Je Je Magento 2 Webshop Laten Overnemen?

We werken hiervoor samen met Akeneo; een van de marktleiders op het gebied van PIM. Akeneo PIM is gebaseerd op het Symfony three- framework en is modulair, flexibel en met focus op high performance gebouwd.