Magento 2 Webshop

      Reacties uitgeschakeld voor Magento 2 Webshop

Als Magento-specialist begeleidt Ambitic u volledig in het zelf beheren van uw webshop. De eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van Magento zullen u aangenaam verrassen.

Tickles is technisch specialist in Magento webshops. We bouwen complexe webshops voor kritische opdrachtgevers. Vanuit onze technische expertise ontwikkelen we snelle en responsive webshops, uitstekend geschikt voor mobiel gebruik. Praktische koppelingen met ERP- of CRM-systemen en slimme technische functionaliteiten maken ons de specialist voor jouw e-commerce. Het is net zoals in WordPress mogelijk om plugins te installeren als de standaard mogelijkheden niet aan jouw wensen voldoen.

Al snel wil je voor de webshop meer complexiteit, met wat koppelingen naar ERP en WMS. Mogelijk kan je gebruik maken van een aantal Magento 2 templates die wij hebben ontwikkeld, waarmee je kunt besparen op de kosten en doorlooptijd. In veel gevallen komt er maatwerk aan te pas en beginnen de kosten van een basis opstelling vanaf magento hosting ongeveer € 25.000,-. We houden bij RB-Media niet van trage onveilige webshops met veel onvoorzienen kosten voor onderhoud. Een maatwerk webshop van RB-Media uit Breda is perfect afgestemd op jouw doelgroep en jouw specifieke doelstellingen. Magento staat, zeker sinds de komst van Magento 2, bekend om de goed beveiligde software.

Samen bespreken we de mogelijkheden in een Gratis en Vrijblijvend Webshop Adviesgesprek. Deze software is gericht op groei en ondersteunt aanzienlijk grotere volumes dan de gratis versie. Het inzetten van verkeerd gekozen software kan de groei van een onderneming in de weg kan staan.

V-Web heeft de expertise en software in huis om uw website snel weer probleemloos te laten werken. De gebruiksvriendelijkheid van het platform onder de loep genoemen. Voor webshopeigenaren is het beheer verheer zo is het beheren van producten, aanmaken van kortingcodes en opzetten van marketing campagnes vereenvoudigd. De layout is vernieuwd en er is een duidelijke scheiding tussen systeem- en shopbeheer. Ben je benieuwd naar wat Magento als webshop software out of the box al voor jou kan betekenen? Wil je liever een demo van een van ons specialisten?

Het realiseren van uitdagende maatwerkoplossingen voor complexe e-commerce vraagstukken. Migreer je van een ander platform, of vanaf Magento 1? Gedurende de dag van livegang staan wij volledig tot je beschikking om je op alle punten bij te staan en de checklists af te werken. Heb jij al een bestaand e-commerce platform en ben jij klaar voor een professionaliseringsslag in Magento 2?

In deze fase zetten we alles klaar om goed van start te kunnen. We zorgen voor planningen, verdelingen van taken en de technische voorbereidingen. We installeren en configureren in deze fase alvast de eerste contouren van je nieuwe webshop.

Op het eerste gezicht lijken de twee platformen veel op elkaar. Het zijn allebei Content Management Systemen , ze zijn beide goed aan te passen, SEO vriendelijk en hebben een sterke online support community. We zetten jouw eindgebruiker en zijn beleving centraal en houden tegelijkertijd jouw context en kansen goed in het oog. We leveren je datagedreven inzichten in markten en doelgroepen. Verbinden jouw business KPI’s aan de digitale KPI’s. Geven 100 procent transparantie als het om kosten en opbrengsten gaat. En uiteraard krijg je een vast klantenteam en heb je direct en persoonlijk contact met onze experts.

  • Eén van de auteurs van dit boek is niemand minder dan de dochter van Eugène Eijdems .
  • • Je kunt er apps mee ontwikkelen als verlengd kanaal voor jouw webshop.
  • Als je een vacature-alert aanmaakt, ga je akkoord met onze voorwaarden.

Wij starten altijd met een scan van uw website op basis waarvan wij een plan van aanpak opstellen. Vervolgens ontvangt u een offerte waarin duidelijk wordt met welke kosten u rekening kunt houden. U weet dus altijd waar u aan toe bent voordat wij aan de slag gaan. E-commerce specialist help ik webwinkels bij het ontvangen van meer bezoekers en het verhogen van online verkopen. Ik heb me gespecialiseerd in het verbeteren en begeleiden van webwinkels.

Deze vorm van marketing kan bijvoorbeeld worden ingezet bij influencers of om klanten te stimuleren hun aankoop te delen met een affiliate link. Steeds meer producten worden aangeboden in abonnementsvorm. Met name verbruiksartikelen zoals voeding en uiterlijke verzorging willen consumenten op terugkerende basis kopen. Met de Subscription commerce extensie kun je eenvoudig producten aanbieden als abonnement. Een belangrijk onderdeel van je Magento webshop is snelheid.

Waar je ook tegen aanloopt wij denken graag mee en komen tot de meest efficiënte realisatie. Kies voor een professionele webshop die supersnel laadt. Zet een groter deel van je websiteverkeer om in betalende klanten en scoor hoger in zoekmachines. Dit kan allemaal met onze E-commerce Hosting Oplossing en Magento als CMS.

Magento is te koppelen aan bestaande betalings-, boekhoud- of ordersystemen. Magento werkt net zoals ieder ander systeem met een back-end en een front-end. Jouw producten, instellingen en bestellingen verwerk je in de back-end. Aan de voorkant presenteer je jouw shop aan de bezoeker.

Ik probeer een passend antwoord te geven, zodat iedereen die niet bekend is met de online wereld een idee krijgt van hoeveel werk en geld het kost. In dit artikel schrijf ik over de onderdelen die de kosten van een magento webshop bepalen. Ik ben een fulltime Magento webdesigner uit Den Haag. Het Silver model staat voor een solide support omgeving met daarin ook oplossingen voor de verdere ontwikkeling van de webshop.

Daarom zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken, zodat jij daar je voordeel mee kunt doen. Om de beste performance te halen is het soms nodig om twee of meer servers samen te laten werken. Soms door elke server zijn eigen taak te geven, soms door de rekenkracht van beide samen te voegen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan iDeal, Paypal, creditcard, etc. Niet alleen Nederlandse bezoekers moeten via uw website kunnen betalen, maar ook Belgische en Duitse bezoekers . In overleg met u implementeren we de juiste betaalmethoden in uw shop. Voor u als beheerder van de webshop is het belangrijk dat u op een eenvoudige manier bestelling kunt beheren, producten kunt toevoegen en teksten kunt aanpassen. Eijdems Internet levert iedere Magento 2 webshop op inclusief een twee uur durende training. Magento 2 is ontwikkeld om het u als webshop-beheerder gemakkelijk te maken.

Wij zijn simpelweg omver geblazen van de capaciteiten en de mogelijkheden. Magento is namelijk zeer eenvoudig in gebruik en geschikt voor de kleinste tot de grootste online retailers. De software maakt het zeer eenvoudig om verschillende functionaliteiten toe te voegen aan je webshop, mede dankzij de gigantische Magento Marketplace. Honderden plugins, zowel gratis als betaald, die je online gratis kunt uitproberen en vervolgens eenvoudig kunt installeren. Denk aan bijvoorbeeld geavanceerde voorraadsystemen, spaarpunten aanbieden aan je klanten, complexe marketing systemen. magento webshop software brengt de capaciteiten van een gigantische webshop voor iedereen dichtbij. De software is zoekmachinegericht, waardoor je webshop betere ranking krijgt bij Google.