Magento 2 Webshop Laten Maken?

      Reacties uitgeschakeld voor Magento 2 Webshop Laten Maken?

Op het moment dat u op zoek bent naar een professional die uw website kan bouwen, heeft u natuurlijk een plan voor de onderneming. In het plan zijn uw doelstellingen beschreven, komt u tot een budget en heeft u de hoofdlijnen van de website en de online marketing doelen voor u zelf bepaald. Hierdoor nemen je verkopen automatisch toe, doordat klanten vaker nieuwe producten aanschaffen via je webshop. Hierdoor is je webshop sneller en scoor je hoger, doordat de Google bot altijd een gecachete pagina laadt. Trustpilot is een onafhankelijk en zeer gebruiksvriendelijk reviewplatform en één van de bekendste in Nederland.

  • We zorgen voor planningen, verdelingen van taken en de technische voorbereidingen.
  • Skiwebshop is samen met Webelephant gegroeid van kleine locale speler tot internationale miljoenen partij.

Als je over wilt stappen naar Magento 2, dan is het van belang om een goede voorbereiding te doen. Van Magento 1 naar Magento 2 verhuizen is iets waar Creative CT veel ervaring mee heeft. Net als bij de eerste versie van het webwinkel platform, heeft Magento 2 zowel een gratis versie als een betaalde versie . Zo heb je toegang tot de features van een Magento B2B webshop, zoals personalisatie, content staging, business intelligence en meer.

Wij zijn gespecialiseerd in overname, beheer en optimalisatie van bestaande magentos. Beheer en optimalisatie bieden wij aan op basis van een roadmap overeenkomst. Het is een hybridemodel waarin ons team van development, online marketing en de service manager samen werkt aan jouw platform. Binnen beheer vallen jouw vragen, incidenten, issues en veiligheidspatches. Binnen optimalisatie zien wij de kansen op technisch vlak, uiteraard in overleg met jou en het online marketingteam.

Laat ons weten hoe je ervaring was en deel het met anderen. Met Magento 2 haal je dus méér uit je online verkoop.

Het is dankzij de vele mogelijkheden heel schaalbaar, waardoor je voorbereid bent op iedere uitbreiding. Wanneer je Magento 2 wilt installeren op bijvoorbeeld /magento2 dan dien je in de /httpdocs een map ‘magento2’ aan te maken en de bestanden hierin te uploaden. Ga naar de download pagina van Magento 2 (magento.com/tech-resources/download) magento hosting en download hier de nieuwste versie. Voordat je Magento 2 kan installeren dien je eerst een account aan te maken. In dit voorbeeld gaan we er vanuit dat je al een account hebt. Let op, Magento is serieuze software, voor ambitieuze ondernemers met professionele hosting. Daarom ondersteunen wij Magento niet op zogeheten “shared hosting” .

Magento, Professionele Webshop Software

Gebruik je voor jouw webshop nog helemaal geen Magento, dan stap je direct in de wereld van Magento 2. We kunnen veel, maar met behulp van onze vakspecialistische partners, kunnen we alles! De efficiënte codes hiervoor zijn door onszelf geschreven, omdat wij geloven in onze eigen kwaliteit.

De zoektocht naar een lekker restaurant begint voor bijna iedereen via het freelance internet. In dit artikel vertellen we je alles over maatwerk websites.

Maar met alleen het verkopen van je product ben je er natuurlijk nog niet. Het product moet bijvoorbeeld ook verzonden en betaald worden. Voor een simpele webshop is WooCommerce waarschijnlijk de snelste keuze. Magento is een betere keuze voor grote bedrijven met een eigen team van developers dat op het platform kan doorontwikkelen.

Een Magento webwinkel laten maken kan meerdere voordelen bieden. Zo is Magento 100% Search Engine Optimization proof wat weer voordelen biedt voor de zoekresultaten in Google. Ook is het mogelijk meerdere Magento stores in 1 backend te beheren. Daarbij is Magento de beste keuze voor een platform welke met jouw omzet meegroeit. Tot slot ben je niet gebonden aan dezelfde ontwikkelaar en het systeem wordt continu doorontwikkeld.

Misschien denk je dat je alles zelf kunt, maar werp eens een blik op ons arsenaal aan tips & tricks. Wij zoeken tot in detail uit waar de knelpunten zitten en helpen je hier snel op te reageren. Uiteraard delen we de rapporten met je, zodat je precies weet wat er speelt. Lange laadtijden zijn verleden tijd door het slim inzetten van load balancing.

Het installeren van updates is dan ook een stuk gemakkelijker. Toch is dit geen voordeel ten opzichte van Magento 2. Je bent bij WordPress namelijk genoodzaakt om een plug-in in te zetten voor meertalige websites. In WooCommerce moet je hier een extensie voor inzetten.