Magento 2 Webshop Laten Maken?

      Reacties uitgeschakeld voor Magento 2 Webshop Laten Maken?

Wij werken met behulp van de Scrum projectmethodiek. Vergelijk hier de beste webhosting pakketten gericht op CMS Magento. Het open-source CMS Magento behoort tot de meest gebruikte systemen onder grote webwinkels wereldwijd. Als Magento specialist, willen wij deze kennis graag met je delen, zodat wanneer de website live is, je deze kan onderhouden.

Wij bieden ondersteuning bij een custom design, technische migratie en SEO migratie. De software is officieel gelanceerd op 31 maart 2008. Het werd destijds ontwikkeld voor Varien in samenwerking met meerdere programmeurs magento hosting actief in de open source community. Er zijn meerdere edities beschikbaar, de volledig gratis Community editie, de betaalde Enterprise editie. E-commerce platform voor het ontwikkelen van webshops in alle soorten en maten.

Dit zorgt ervoor dat Magento 2 sneller reageert en je browser eerder kan starten met het openen van de pagina. Magento eigenaren van webshops hebben een uiterst krachtig eCommerce-instrument in handen. Veilig data uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart. S-Connect is een veilige verbinding tussen uw webshop en SnelStart-administratie. S-Connect koppelt uw webwinkel aan uw SnelStart-administratie.

Het is uiteraard mogelijk om een gehackte website zelf te herstellen. Dit vergt in de meeste gevallen echter specifieke kennis van het CMS en het type hack waar u mee te maken heeft. V-Web heeft de expertise en software in huis om uw website snel weer probleemloos te laten werken. Ons team van specialisten gaat direct aan de slag waarmee we doorgaans uw website binnen 24 uur weer veilig online hebben. Met Logic4 alles-in-één houd je namelijk niet alleen de webshop administratie bij.

Performance Optimalisatie Inbegrepen Bij Magento Plus & Server Hosting!

Het is namelijk een 24/7 live product dat continu zorg en aandacht verdient voor het beste resultaat. magento Sinds onze oprichting in 2007 zijn wij gegroeid tot een team van 26 professionals.

Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Channable Channable is de ultieme feed managementtool. Stuur je producten door naar meer dan 1000 vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen. We geloven dat we met service, beleving en innovatie een omgeving creëren waarin we samen kunnen excelleren. Wat onze klanten gemeen hebben is dat zij de passie voor e-commerce met ons delen.

Een overstap naar Magento 2 of een ander e-commerce platform is daarom noodzakelijk. Zo is het mogelijk om een Magento 1 webshop naar het e-commerce platform Lightspeed te migreren. Magento is een open source e-commerce platform waarop bedrijven een e-commerce omgeving kunnen draaien. Magento hosting is geoptimaliseerd voor en afgestemd op de performance van uw Magento website. Veel e-commerce websites maken gebruiken van Magento. U wilt natuurlijk dat uw website stabiel is en bereikbaar blijft.

Als je bijvoorbeeld een ‘blogbericht’ object hebt, dan moet dit object alleen acties uitvoeren die te maken hebben met blogberichten. Dan betekent dit dat je een nieuw object zou moeten maken, omdat je blogbericht-object maar één verantwoordelijkheid mag hebben. Tevens verzorgen wij de Magento naar Shopware migratie van de content, producten, orderhistorie en klankdata. Zodat er geen verlies van belangrijke historie plaatsvindt en de webshop volledig operationeel kan worden opgeleverd.

  • Ontvang een volledig functionele omgeving waarmee je kunt zien hoe goed jouw webshop presteert op ons Magento hosting platform.
  • Vroeg of laat houdt je webshop er gewoon mee op, wordt vreselijk traag of, nog erger, wordt gehackt.

Een uitgebreide hoeveelheid apps aan die je door middel van een eenvoudig ‘plug and play’-systeem kunt installeren. Bied een positieve ervaring door een soepel retourproces voor zowel jou als je klant. Houd je klanten op de hoogte met branded tracking pagina’s en automatische e-mails.

De Magento Marketplacestaat vol met handige extensies voor het populaire platform, dat zonder extensies ook al veel features standaard ingebouwd heeft. Ook de gratis versie van Magento is niet goedkoop om te gebruiken. Adobe Magento biedt ook de mogelijkheid geautomatiseerd te testen met ‘unit tests’ en ‘integratie tests’. Bij het ontwikkelen van nieuwe webshop modules voer je dan gelijktijdig tests uit om te zien of deze nieuwe modules goed functioneren. Hierdoor is de kans op fouten sterk verminderd en verloopt het in gebruik nemen van deze aanpassingen vloeiender. Een responsive ontwerp voor uw website is tegenwoordig geen bijzaak meer; het is pure noodzaak! Hierdoor is uw website of webshop op alle devices goed zichtbaar.

Het voordeel hiervan is dat je weinig beperkingen hebt qua custom mogelijkheden. Het nadeel is dat geen enkele verandering makkelijk of snel gemaakt is. Je moet dus óf zelf technische skills hebben, of het budget hebben om een developer in te huren voor de veranderingen die je door wilt voeren. Verbind uw magento webshop webshop met ChannelEngine via onze gratis plugin met behulp van de Magento Connect manager.