Magento 2 Webshop Laten Maken?

      Reacties uitgeschakeld voor Magento 2 Webshop Laten Maken?

Vertel ons eerst jouw wensen en eisen in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Een Magento webshop biedt de mogelijkheid om het gehele proces van voorraadbeheer tot verzending en facturatie te automatiseren. Met een Onetrail koppeling wordt alle product – en orderdata van en naar jouw webshop automatisch gesynchroniseerd. Binnen onze prijsklasse zijn wij de onbetwiste nummer 1 van Nederland.

Bij ons zijn de kosten van alle betaalmethoden en providers duidelijk aangegeven in één contract, zodat je duidelijk inzicht hebt in je budget en kosten. Meer B2B-mogelijkheden, zoals snel orders plaatsen en offertes doorvoeren. Als u nog steeds niet zeker bent, neem dan contact met ons op en we bespreken graag uw opties. Wij kunnen u helpen de voor- en nadelen van elke versie te begrijpen en te beslissen welke voor u geschikt is. Dit helpt u niet alleen om uw website sneller te implementeren, het helpt u ook om de kosten onder controle te houden terwijl u uw eCommerce winkel ontwikkelt. U kunt uw site, met alle toekomstige inhoudsupdates, in realtime bekijken. De hele weg door de kassa om te bevestigen dat alle promoties werken zoals verwacht.

Neem eventueel contact op zodat je ook weet hoe snel ze reageren op vragen. Magento is een hosted en self-hosted CMS voor webshops en tegenwoordig valt dit onder Adobe. Een SSL certificaat houdt online interacties en transacties privé en geeft gebruikers vertrouwen in uw winkel bij het verstrekken van persoonlijke informatie. Met onze Hypernode trial kan je ons platform 14 dagen gratis uitproberen voordat je een beslissing maakt.

Hoe Werkt Het Met Updates Voor Mijn Magento Webshop?

Magento is marktleider op het gebied van webshopsoftware. Magento e-commerce is een open-source multishop-platform.

Magento is een van de beste en snelstgroeiende e-commerceplatformen beschikbaar voor webshopeigenaren. Niet alleen is alles sneller en veiliger, het is ook nog eens voorzien van een verbeterde opzet. Op basis hiervan is de keuze om over te stappen natuurlijk snel gemaakt. Accent Interactive, Magento 2 webshop specialist tilt jouw webshop naar een hoger niveau. Een Magento 2 webshop is een krachtig open source e-commercepakket dat gebruikt wordt door zowel kleinere webwinkeliers als grote A-merken. Dit zijn de 10 belangrijkste functionaliteiten in het nieuwe Magento Eindelijk is er de lang verwachte release van Magento 2.3.

Een webshop is natuurlijk niet compleet zonder een passende betaaloplossing. Daarom bieden wij een gratis plugin waarmee je op een eenvoudige manier online betalen in jouw Magento webshop mogelijk maakt. Je hebt hiermee al onze betaalmethoden binnen handbereik, zoals iDEAL, Bancontact, creditcards, AfterPay en nog veel meer. Binnen Adobe Magento is het mogelijk om koppelingen te maken met verschillende andere systemen van je webshop.

Je vindt ons kantoor midden in Alkmaar , dus kom gerust eens langs, of nodig ons uit om bij jou langs te komen. Je kunt eenvoudig online je offerte aanvragen of gewoon even bellen, dan gaan we graag voor je aan de slag en kun je binnenkort naar magento hosting overstappen. Ridders werkt veel samen met webshop-eigenaren die klein begonnen zijn. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en naar wat je webshop nu presteert of zou moeten presteren. We plannen de webshop-migratie zorgvuldig in en bieden al het maatwerk dat nodig is, want naar Magento overstappen moet wel goed gebeuren. Uiteraard kunnen we in de periode voorafgaand aan de overstap waar nodig ook ondersteuning voor je bestaande Shopify- of Woocommerce-webshop bieden.

Na go-live verzorgen wij het technisch beheer en doorontwikkeling van jouw webshop. We gebruiken onze ervaring graag om je online vindbaarheid, shopping experience en omzet verder te optimaliseren. Gezamenlijk optrekken om onze ambities naar het volgende plan te tillen. Daardoor kennen wij de do’s en don’ts als geen ander. We zijn in staat om de tools die Magento biedt te customizen naar de wensen van onze klanten. Elke klant is op zoek naar een onderscheidende shop.

Plinten en Profielen Centrale Zo snel en gemakkelijk mogelijk bestellen. Inzicht en strategie We ontsluiten kennis over je klanten om jouw doelen te bereiken en jouw merk online het beste neer te zetten.

De webshop is prima in orde en wij kunnen deze direct overnemen. magento webshop Iedere dag werken wij met veel passie voor het vak e-Commerce.

Het is net als het surfen op uw website precies zoals het zou lijken en functioneren op een toekomstige datum. Maak eenvoudig inhoudelijke en promotionele updates aan, bekijk ze vooraf en plan ze in – zonder de IT erbij te betrekken.

  • Dit kan dankzij hosting die is afgestemd op dit systeem.
  • Hierbij krijg je een webshop gebouwd op basis van een bestaande Magento template met de standaard Magento functionaliteiten.

Dan raden wij je aan om zo snel mogelijk over te stappen op Magento 2 Commerce of een ander platform, zoals Shopify. Magento 1 wordt immers niet meer ondersteund, waardoor jouw webshop vroeg of laat te maken kan krijgen met problemen. Wil je jouw Magento 1 webshop omzetten naar Magento Commerce, maar heb je geen idee hoe dit moet?

Misschien wilt u kijken of processen in uw onderneming beter gestroomlijnd kunnen worden of wilt u de overstap maken naar Magento 2. Sinds 2009 is Ceezoo de partner voor succesvolle e-commerce projecten op basis van Magento. Door onze 100% focus op Magento zijn we meer dan ervaren genoeg om kleine en grotere ambities samen met onze opdrachtgevers waar te maken. De Magento-integratie koppelt relevante data van jouw Magento-webshop automatisch aan Copernica. Zo kun je selecties en e-mailcampagnes inrichten op basis van wat gebruikers in je webwinkel doen. Wil je graag jouw producten vanuit een ander systeem importeren naar Magento? Afhankelijk van de geleverde data kan een ontwikkelaar zo’n 1-2 dagen hiermee bezig zijn.

We analyseren en interpreteren de data en bestuderen de bestaande plannen. Daarna maken we samen met jouw goed onderbouwde keuzes en delen kennis. Alle experts bij Guapa hebben brede e-commerce kennis en ervaring en magento zijn daarmee in staat als volwaardig partner aan te sluiten bij jouw ambities. In dit voorbeeld passen we dit niet aan en laten we de standaard waarde intact.Wanneer alle instellingen juist zijn klik je op ‘Next’.