Magento 2 Webshop Laten Maken?

      Reacties uitgeschakeld voor Magento 2 Webshop Laten Maken?

Het design, de technische achterkant en koppelingen met bestaande ERP- en CRM-systemen vormen het hart van de webshop. Vanzelfsprekend zijn onze webshops responsive en komen uitstekend tot hun recht op desktops, laptops, tablets en smartphones. Een succesvolle webshop vraagt om een heldere strategie. Aan de hand van de wensen en specifieke behoeften van de klant worden doelstellingen en strategie bepaald. Wij ontwikkelen onze e-commerce oplossingen op basis van Magento.

Een Magento 2 webshop laten maken door een team van Magento 2 experts? Magento 2 Kiyoh Review module Als ontwikkelingspartner van Kiyoh heeft Dutchwebdesign de Kiyoh review module ontwikkeld. Magento 2 B2B module Met deze Magento B2B module veranderd jouw Magento 2 webshop naar een B2B webshop.

Als uw ERP niet gemakkelijk kan worden aangepast om met Magento te communiceren, kunt u het gebruik ervan heroverwegen. Omdat veel bedrijven hun eigne werkwijze en/of partners hebben waarmee ze samenwerken heeft Magento de mogelijkheid om eigen extenties te ontwikkelen. Naarmate uw bedrijf groeit, groeit ook de wens om uw e-commercebehoeften te kunnen blijven ondersteunen. Naast meerdere winkels, biedt Magento ook ruimte voor groei in uw productdatabase, meer netwerkverkeer, prijswijzigingen, meerdere valuta’s, etc.

Via API is het bijvoorbeeld mogelijk om zaken als producten, klanten en voorraden te ontsluiten. Dit is overigens geen uniek kenmerk van WooCommerce, want ook Magento 2 biedt op het gebied van koppelingen en extensies steeds meer mogelijkheden. Sterker, complexere koppelingen zijn beter en gemakkelijker te vinden voor Magento dan voor WordPress. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met ERP-pakketten. Het open source karakter van de Magento webshop software zorgt ervoor dat feitelijk gezien alles mogelijk is. Je kunt het uitbreiden en aanpassen naar behoefte en er zijn geen beperkingen behalve de beperkingen in technische kennis van je Magento developer of partner. Niet voor niets dat wij een Magento ontwikkelaar zijn dus 😉 Ben je benieuwd naar nóg meer voordelen?

Laat ons weten welke velden je graag wilt mappen en wij stellen die voor je in. Hiervoor bieden we de add-on ‘Custom Solutions’ aan. Met deze add-on is het mogelijk om klantspecifieke aanpassingen in je koppeling op te nemen. Voordat we dat doen, inventariseren we eerst samen met jou alle wensen en krijg je van ons een overzicht van de werkzaamheden en bijbehorende kosten. Dankzij ons xCore-platform kun je snel aan de slag. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken en via onze wizard een aantal stappen doorlopen. Voor deze koppeling is een SOAP-uitbreiding nodig, deze is eenvoudig te downloaden via GitHub.

Vicus ondersteunt Magento sinds 2007 en heeft succesvolle, internationaal werkende opdrachtgevers zowel b2b als b2c. Vicus biedt low-budget hosting en high performance Magento hosting.

Er wordt dan vaak gevraagd om een extra code die je moet invoeren, dit duurt een paar seconden. Hoe vaak heb je de stappen doorlopen die een klant volgt bij het plaatsen van een artikel in het winkelmandje of het plaatsen van een bestelling? Een effectieve en simpele manier om jouw Magento webshop veilig te houden, is door regelmatig vanuit het oogpunt van jouw gebruiker te kijken. Plaats jezelf in de schoenen van jouw klanten, volg de journey en ontdek realtime problemen – maar ook kansen – in het aankooptraject. Wil je meer weten waarom je voor een gratis of betaald SSL-certificaat moet kiezen?

En zo niet, dan maken we deze gewoon voor je op maat. Naast het feit dat de mogelijkheden eindeloos zijn, zorgt het open source aspect ook voor optimale veiligheid. Het liefst gaan wij met je in gesprek over jouw wensen waar het om jouw webshop gaat.

Maak snel en efficiënt koppelingen met bijvoorbeeld ERP. Akeneo Makkelijk gekoppeld met onze eigen Akeneo connector. Met het PIM systeem Akaneo beheer je productdata voor jouw Magento webhsop in één centrale omgeving Unit4 Een koppeling tussen jouw magento webshop en Unit4. Onze eigen Unit4 koppeling zorgt voor een wisselwerking tussen Magento en Unit4.

Magento is ook volledig in te richten naar jouw internationale markt. Zo worden vrijwel iedere mogelijke taal en valuta ondersteund. Ook op SEO gebied kun je jouw webshop strategisch meertalig en multi-cultureel inrichten.

Hierdoor vallen je links nog meer op in Google, Facebook, LinkedIn en Twitter. En dat zorgt er weer voor dat je meer webshop bezoekers krijgt. Controleer daarom altijd vooraf de bron van de extensie en ga online op zoek naar reviews van gebruikers. Zorg er ook voor dat je de extensie altijd test in een aparte omgeving of een back-up maakt van je webshop voordat je de extensie installeert. Er zijn veel opties die helpen om de online marketing optimaal in te zetten. Bijvoorbeeld voor het toepassen van cross- en upselling of het beschikbaar maken van kortingscoupons. Het systeem is zeer zoekmachine vriendelijk gebouwd waardoor je producten en diensten goed gevonden worden in Google.

Magento is het meest gebruikte open source webwinkel platform in Nederland, hierdoor is veel kennis beschikbaar en voor jou als webwinkelier veel zekerheid. Open source houdt in dat de code openbaar is, dit betekent dat je zonder restricties aanpassingen kan maken aan je webwinkel. Magento schept alle voorwaarden om alle gewenste mogelijkheden uit een webshop omgeving te halen.

  • Zijn vooral ruime kijk in creatieve oplossingen, kennis van social media en de vindbaarheid op google hebben mij zeer overtuigd.

Younify’s team bestaat uit internationale professionals op het gebied van e-commerce. Onze passie is ontwikkelen, ondersteunen en vermarkten van e-commerce shops. Ons team van Magento specialisten zorgt voor continuïteit van het systeem magento webshop en voert updates en upgrades uit om het systeem in optimale conditie te houden. Hierbij is er enerzijds het technisch onderhoud aan de server en monitoring ervan. Anderzijds zorgen zij ervoor dat de software up-to-date blijft.

Dankzij het open source-karakter van Magento Commerce is er een wereldwijd ecosysteem van developers die continu oplossingen ontwikkelen. Hierdoor kan je altijd snel inspringen op de nieuwste trends. Wanneer je op zoek bent naar een oplossing voor langdurig, internationaal en optimaal resultaat; is Magento de perfecte keuze.

Dan maakt deze add-on orders met een vreemde valuta aan in Exact Online. Wil je naast onze standaard support ook telefonische ondersteuning én een snellere responstijd? Het implementatiepakket voor de Magento Basis magento hosting en Premium koppeling kost éénmalig € 250,- en voor de Handel koppeling is dat éénmalig € 400,-. Na het afsluiten van het implementatiepakket neemt ons projectbureau contact met je op voor de vervolgstappen.