Magento 2 Webshop Specialist

      Reacties uitgeschakeld voor Magento 2 Webshop Specialist

Het e-commerce platform is erg flexibel en kan worden uitgebreid, waardoor je webshop snel kan groeien. Dankzij de software interface, de tools en de constante doorontwikkeling van updates kun je gemakkelijk de voorsprong nemen op concurrentie. Magento is een open source e-commerce platform dat veel wordt gebruikt in Nederland. Er zijn honderden integraties voor gemaakt en magento vrijwel alles kun je op maat maken om jouw klanten op de best mogelijke manier te bedienen. Of door een nieuw design van het platform, zodat het weer goed aansluit bij het merk en de boodschap voor de doelgroepen. Magento wordt meestal gekozen door ondernemers die volledig eigenaar willen zijn van hun webshop. Magento is ideaal als u de webshop wilt kunnen uitbreiden.

Na livegang stopt ons werk niet, zo bieden we diverse doorontwikkel mogelijkheden aan om de Magento webshop up-to-date te houden. Zodra de webshop meermaals is getest en door jou is goedgekeurd, wordt de online omgeving live gezet.

  • Haal zo nieuwe klanten binnen met de beste bezorgopties!

Bovenstaande extensies zijn gebaseerd op het optimaliseren van je webshop, maar ook om het jou wat makkelijker te maken. De Sendcloud extensie maakt het mogelijk om je Magento webshop checkout te koppelen aan het Sendcloud platform. Hierdoor komen orders automatisch in je backend te staan en kun je met één klik op de knop verzendlabels printen en geautomatiseerde Track & Trace mails versturen.

Binnen de bestaande software heb je vervolgens weer een aantal mogelijkheden. Het belangrijkste verschil tussen deze twee is gratis of betaald. Op mijn website vind je veel blogs over het gratis WooCommcerce omdat dit een makkelijke uitbreiding voor WordPress is.

Na goedkeuring van de wireframes laten we het geheel vormgeven door een professionele UX designer. Als ook de vormgeving door u is goedgekeurd beginnen we aan de bouw van uw gloednieuwe webshop. Muntz is Magento2 specialist en heeft ervaring met complexe webshops. Veelal zijn deze gekoppeld aan ERP- of logistieke systemen. Samen met jou zorgen wij voor online groei via jouw nieuwe webshop. Na livegang helpen onze online marketeers je graag om maximale resultaten uit jouw nieuwe platform te halen. Gebruik je al Magento, maar niet de nieuwste versie?

Adobe, de eigenaar van het Magento platform, heeft in 2018 aangekondigd Magento 1 nog te ondersteunen tot juni 2020. Daarna komen er geen beveiligingsupdates meer, waardoor bijvoorbeeld klantgegevens niet helemaal veilig meer zijn. Tijd om dus – als je nog met Magento 1 werkt – over te stappen op een Magento 2 webshop.

Is het de-hacken van uw website niet mogelijk of adviseren wij u anders dan berekenen wij geen kosten. Nieuwe modules worden alleen nog ontwikkeld voor Magento 2, en ook ontwikkelaars van bestaande modules richten hun pijlen op het nieuwe platform. Doordat de modules nieuw ontwikkeld worden, sluiten ze aan bij de e-commerce eisen van dit moment. Ben je benieuwd of Magento Commerce vanuit de cloud het beste past bij jou wensen? Downloaddan onze whitepaper met de 40 redenen waarom ook jij zou moeten willen kiezen om te migreren naar Magento Commerce Cloud. Michèl Tel gebruikt Magento als motor voor webwinkels.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw producten direct vanaf uw webwinkel op uw sociale media kanalen te promoten. Het succes van je webshop wil je natuurlijk graag monitoren en bijsturen. De resultaten van deze koppelingen lees je vervolgens uit doordat je webshop Google Analytics is geïntegreerd. Ook deze koppeling is geen probleem voor Adobe Magento. Voor bedrijven die meer dan één winkelervaring uit hun productcatalogus willen aanbieden, is dit pakket een uitstekende keuze.

Magento 2 Webshop Laten Maken

Dankzij deze koppeling kan je de verschillende vervoerders waar jij mee samenwerkt combineren zodat je de klant de beste passende bezorgservice kan kiezen. Meld je hieronder aan en je kan gelijk gebruik maken van deze koppeling. Door de gebruiksvriendelijkheid van Magento is het erg geschikt om jouw webshop volledig te optimaliseren voor zoekmachines. Het CMS maakt gebruik van geïntegreerde zoekmachineoptimalisatie waardoor jouw webshop sneller door Google opgepikt wordt. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk slimme zoektermen implementeren binnen je productomschrijvingen waardoor positie in de zoekresultaten verbeterd. Zo verhoog je de kans op conversie door jouw webshop gemakkelijk te optimaliseren voor zoekmachines.

Shopcommerce heeft veel ervaring met het bouwen van webwinkels, voor uiteenlopende klanten. Wil je een webshop bouwen door een professionele partij? Bij Creative CT kijken we altijd naar de meest gebruikte modules voor onze klanten en onze ervaring hiermee. We zorgen ervoor dat jouw webshop en jouw pagina’s de beste functionaliteit bevatten die nodig is voor succes.

Eigendom Is en blijft eigendom van jouw organisatie, jij bent in controle. Uit te breiden met groot aanbod modules, extensies en maatwerk door Experius. Tenzij je Shopify-betalingen gebruikt, betaal je voor elke vergoeding een transactie. Naast de gratis extensies, zijn er ook betaalde extensies.

Ook betekent dit dat alle websitecontent, de producten en overige data worden meegenomen. Tevens maken wij koppelingen mogelijk tussen de huidige betaal- en voorraadsystemen of boekhoud- en transportprogramma’s. Als je Webbouwers inschakelt als webshop bouwer, ben je verzekerd van een up-to-date professionele webshop met responsive design. Bij de ontwikkeling van een nieuwe webshop adviseren we in de meeste gevallen het CMS programma Magento. Een magento hosting is bijzonder gebruiksvriendelijken is compatibel met de belangrijkste betaalmogelijkheden als Ideal en Paypal. Een webshop laten maken of onderhouden met een ander CMS?

Daarmee is Magento de meest gebruikte software voor webwinkels. Doordat Magento wereldwijd wordt gebruikt dien je hem eerst volledig te tunen naar de Nederlandse markt. Je hebt behoorlijk wat kennis nodig om dit voor elkaar te krijgen. Ik raad dan ook aan aan om de installatie uit te besteden. Via Google kun je diverse bedrijven vinden die dit voor je kunnen doen. Magento is een complex platform waarbij veel kennis en ervaring komt kijken. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de installatie vergt specialistische vakkennis.

ERP software bestaat meestal uit meerdere modules en naar keuze aanvullende functionaliteiten. Soms maken deze extra functionaliteiten al deel uit van het ERP systeem en soms gaat het om een externe ERP koppeling. En dat is waar Magento om het hoekje komt kijken, want ook met een magento webshop is een ERP koppeling met jouw systeem mogelijk.

Kortom is X-Interactive een geschikte partner voor het ontwerpen en ontwikkelen van open-source Magento webshops. Magento is degelijke, flexibele en veelgebruikte open-source oplossing voor het beheren van een webshop. Een vrijblijvende afspraak is de beste manier om te ervaren hoe Muntz werkt en hoe we graag samenwerken aan jouw e-commerce succes. Inmiddels is er een nieuw Magento-tijdperk aangebroken. Met de nieuwste versie, Magento 2, breng je jouw webshop echt naar een hoger niveau. R2 Retail is fan van Magento vanwege de vele functionaliteiten die Magento heeft.