Magento 2 Webshop Specialist

      Reacties uitgeschakeld voor Magento 2 Webshop Specialist

Het design, de technische achterkant en koppelingen met bestaande ERP- en CRM-systemen vormen het hart van de webshop. Vanzelfsprekend zijn onze webshops responsive en komen uitstekend tot hun recht op desktops, laptops, tablets en smartphones. Een succesvolle webshop vraagt om een heldere strategie. Aan de hand van de wensen en specifieke behoeften van de klant worden doelstellingen en strategie bepaald. Wij ontwikkelen onze e-commerce oplossingen op basis van Magento.

Tijdens de ontwikkeling communiceren wij frequent over de voortgang en volg je de voortgang op ons testdomein. Nog liever werken we samen met jullie op kantoor, waar je direct schakelt met jouw eigen team.

Er zijn diverse gratis open-source CMS-en waarmee je een webshop kunt opzetten, maar Magento is toch wel een van de populairste. De Magento webshop is uitermate geschikt om in te zetten voor jouw B2C en B2B e-commerce behoeftes.

Ook vinden hier soms ERP koppelingen plaats met boekhoudprogramma’s, zoals Exact Online. Besteed, de hosting heeft meer capaciteit nodig, Magento heeft weer eens een update nodig. E-commerce is in 2021 niet meer weg te denken uit de online wereld en is belangrijker dan ooit.

Geïnteresseerd Of Meer Informatie?

Bovendien begeleiden wij jou vanuit onze e-commerce ervaring naar nog meer succes. Twijfel je of Magento 2 de beste fit is voor jouw business? We kunnen jou ook gericht advies over andere e-commerce software voor je webwinkel zoals Shopware, Symfony en PWA. Het beantwoorden van vragen over of gerelateerd aan de webwinkel software, producten en diensten die je bij ons afneemt. De gebruiksvriendelijkheid in de back-end en CMS is hoger.

Magento is het krachtigste e-commerce platform beschikbaar wanneer er op de juiste manier mee wordt gewerkt. Als basis gebruiken wij onze eigen geoptimaliseerde Hyperstack. Dit Magento platform bevat een groeiend aantal optimalisatie op basis van best practises en ervaring welke we doorlopend uitbreiden.

Natuurlijk maken we daarna gezamenlijk een effectieve eindbeslissing. Onze webshops zijn schaalbaar en de mogelijkheden zijn eindeloos, zo ben je altijd verzekerd van de meest efficiënte oplossing.

Samen bespreken we de mogelijkheden in een Gratis en Vrijblijvend Webshop Adviesgesprek. Deze software is gericht op groei en ondersteunt aanzienlijk grotere volumes dan de gratis versie. Het inzetten van verkeerd gekozen software kan de groei van een onderneming in de weg kan staan.

Merk je een stijging in het aantal bestellingen dan is een keurmerk de moeite waard. Wat betreft onbetaalde resultaten is het belangrijk dat de producten voorzien zijn van goede afbeeldingen webshop en duidelijke productomschrijvingen. De webshop kenmerkt zich bovendien door een snelle laadtijd. Met Magento Go speelt Magento in op de cloud-ontwikkelingen van de laatste jaren.

De updates worden gratis beschikbaar gesteld waardoor je geen hoge kosten aan een ontwikkelaar hoeft te betalen. Magento hosting is hetzelfde als webhosting, met het verschil dat je Magento direct voorgeinstalleerd staat. Je krijgt dus exact dezelfde krachtige webhosting, alleen met het gemak dat je direct aan de slag kunt met het maken van je eigen Magento webshop. Met een gemiddelde doorlooptijd van slechts twee maanden kun je snel live met jouw nieuwe Magento 2 webshop. Zo kun je snel de markt op omdat je niet vanaf scratch begint. Vanaf het moment dat klanten je webshop bezoeken vereist deze extra aandacht. Het is namelijk een 24/7 live product dat continu zorg en aandacht verdient voor het beste resultaat.

Al snel wil je voor de webshop meer complexiteit, met wat koppelingen naar ERP en WMS. Mogelijk kan je gebruik maken van een aantal Magento 2 templates die wij hebben ontwikkeld, waarmee je kunt besparen op de kosten en doorlooptijd. In veel gevallen komt er maatwerk aan te pas en beginnen de kosten van een basis opstelling vanaf ongeveer € 25.000,-. We houden bij RB-Media niet van trage onveilige webshops met veel onvoorzienen kosten voor onderhoud. Een maatwerk webshop van RB-Media uit Breda is perfect afgestemd op jouw doelgroep en jouw specifieke doelstellingen. Magento staat, zeker sinds de komst van Magento 2, bekend om de goed beveiligde software.

Magento is te koppelen aan bestaande betalings-, boekhoud- of ordersystemen. Magento werkt net zoals ieder ander systeem met een back-end en een front-end. Jouw producten, instellingen en bestellingen verwerk je in de back-end. Aan de voorkant presenteer je jouw shop aan de bezoeker.

  • Ook wordt er doorontwikkeld, waardoor het systeem altijd klaar is voor de toekomst.
  • De code van Magento 2 is beter, uitgebreider en geavanceerder.
  • Magento is een e-commerce oplossing gericht op groei en uitbreiding van jouw webshop.

Wij werken met drie verschillende pakketten die de kosten van u freelance voor een groot deel bepalen. Met ons Starterspakket heeft u tegen zeer scherpe kosten een Magento webshop die alles kan en oogt zoals u wilt. Hierbij beheer jij dankzij het gebruiksvriendelijke Magento CMS eenvoudig het systeem achter de webshop. Ook zijn omnichannel functionaliteiten geïntegreerd waarmee je eenvoudig koppelingen maakt met bijvoorbeeld social media en e-mail.

Met name datamigratie van een ander webshopsysteem naar Magento 2 is pittig. Voor het migreren van gegevens (denk aan orders, producten, categorieën) van Magento 1 naar Magento 2 is er een tool voorhanden. Maar ook daarmee blijft het migreren een uitdagende klus, zelfs voor ervaren webdevelopers.

Door de mogelijkheid van uitbreiding met maatwerk techniek past het platform vaak bij gewenste groeiambities. Een Magento 2 webshop laten bouwen, dat is voor ons meer dan alleen een afgewerkt product afleveren. Ook na de oplevering werkt Accent Interactive nog met jou magento hosting samen. Na de oplevering wordt er een training gegeven waardoor je goed in staat bent zelf de shop te beheren. Wij begrijpen dat je een idee wilt hebben van de kosten van een webshop. Hoe meer kennis je zelf in huis hebt, des te sneller en goedkoper de processen zijn.