Magento 2 Webshop Specialist

      Reacties uitgeschakeld voor Magento 2 Webshop Specialist

De marketing mogelijkheden van het platform zijn rijk en grenzeloos. Zo biedt Magento krachtige tools voor marketing, zoekmachine optimalisatie, catalogusbeheer en meer. Magento’s intuïtieve beheersysteem bevat krachtige marketing, zoekmachine optimalisatie en eindeloze mogelijkheden voor catalogusbeheer. Daarnaast zijn Magento webshops schaalbaar en daarmee uiterst geschikt voor bedrijven die willen groeien in e-commerce. Magento heeft de mogelijkheid om uw webshop in meerdere talen weer te geven. U moet dan wel alle teksten vertalen of laten vertalen door een vertaalbureau.

Aan de hand van een vrijblijvende performance test laten we je graag de verschillen zien. De basis voor succesvolle online marketing is een technisch en grafisch goede website of webshop. Bij ons kunt u terecht voor de bouw, webshop het onderhoud en het design. Wij werken met Magento, een kwalitatief hoogstaand eCommerce platform met ontelbare mogelijkheden en ontwikkelingen. Extensies en koppelingen moeten worden geïmplementeerd door een webdeveloper.

Je kunt met Magento een webshop bouwen, betalingen accepteren en producten beheren. Magento heeft een gratis versie (de “community edition”) en verschillende betaalde oplossingen met extra features, waaronder cloud hosting en extra support. De mogelijkheden van een Magento webshop zijn dermate uitgebreid dat u hiermee eigenlijk geen verkeerde keuze kunt maken. Op alle gebieden kan het systeem namelijk met u meegroeien.

In de regel sluit Magento voor 70% aan bij de wensen van een bedrijf. De overige 30% nemen we bij Proud Nerds voor onze rekening. Wij kunnen makkelijk modules ontwikkelen die aansluiten op alle bestaande pakketten. Stap voor stap laten we onze klanten zien wat we waarom hebben gedaan. Wie gaat voor een succesvolle webshop met alles erop en eraan, komt al gauw uit bij Magento.

Ons specialisme is het bouwen en onderhouden van tailoredwebshops op basis van het open source platform Magento 2. Daarnaast ontwikkelt de Magento community continu nieuwe modules. Door deze doorontwikkeling biedt Magento steeds weer extra functionaliteiten. Dan ontwikkelen we gewoon zelf maatwerk-modules voor je webshop. De community-versie van Magento is open source-webwinkelsoftware. Je bent dus vrij om de broncode te bekijken en naar hartenlust aan te passen. Het is zowel gratis beschikbaar als in twee betaalde versies.

Dit is dan wel een heel standaard webwinkel waar nog de nodige aanpassingen aan moeten worden gedaan om hem voor uw bedrijf optimaal te laten werken. Maar de basis ligt er zonder dat hier veel geld en tijd in gestoken hoeft te worden. Heb jij een Magento 1 webshop en wil je deze graag migreren naar Magento 2? Wij van Trinos kunnen dit als Magento 2 specialisthelemaal voor jou regelen! We bouwen niet alleen de nieuwe Magento2 webshop precies zoals jij dat wilt, maar zorgen ook voor alle koppelingen en het behoud van alle data.

  • Dat doen we snel en eindig, maar weet wel dat je webshop nooit af is.
  • Maar er zijn ook een heleboel andere goede plugins te vinden die je hierbij kunnen helpen.
  • U kunt werken met een designer die uw site ontwerpt en dat ontwerp zetten wij over naar Magento.
  • Magento werkt net zoals ieder ander systeem met een back-end en een front-end.

Ik ben operational director bij Bluebird Day en kan je nog veel meer vertellen over Magento 2. Wij maken zelf zoveel mogelijk gebruik van de plug-ins van AheadWorks, Amasty, Aitoc en BoostmyShop. Ik weet dan zeker dat de plug-in goed gemaakt is met magento hosting een groot team erachter en dat ze support leveren wanneer er problemen ontstaan. Ga met de tijd mee en kies een responsive theme zodat je ook op tables en smartphone goed wordt weergegeven. Het kiezen van het juiste template is erg moeilijk.

Vaak zien wij dat het zelfs de leidende positie van het ERP overneemt. De koppeling met SAP Business One, SAP Business All-in-One en jouw Adobe e-commerce maakt beheer eenvoudiger en zorgt ervoor dat de webshop efficiënter wordt. De Adobe Magento koppeling synchroniseert verkoop-, product- en voorraadinformatie in uw Adobe Magento webshop automatisch met uw backoffice in SAP. In Adobe Magento zijn vele standaard opties terug te vinden die geïntegreerd zijn met het oog op zoekmachine resultaten . Denk aan de mogelijkheid voor het implementeren van zoekmachine vriendelijke URL’s, canonical tags en het beheren van robots.txt bestanden. Daarnaast is er een ‘Content Staging’ module waarin je eenvoudig je toekomstige marketingcampagnes in een staging omgeving kunt opzetten en dus kunt bekijken.

Zo krijgt u altijd een Magento-webwinkel die exact is wat u in uw hoofd heeft en kunt u op de juiste manier starten met het online verkopen van producten. Madia is gespecialiseerd in e-commerce, in de breedste zin van het woord. We bundelen onze expertises en gaan we samen aan de slag met jouw e-commerce platform.

Soms zijn er derde partijen die de ultieme oplossing leveren. In de loop van de jaren heeft Emico een aantal grensverleggende oplossingen ontwikkeld.

Magento 2 is een stuk sneller geworden en dus een kortere verwerkingstijd. Hierdoor kunnen er bijvoorbeeld meer orders per uur verwerkt worden. Lees hoe de Op den Velde Groep volledig digitaal ging dankzij webshop / B2B-portal, uitgebreide SAP integratie, KMS, OCI Punch-out koppeling door Epartment. Het proces om te komen tot een website is indrukwekkend. WEB MOJO Solutions houdt de levering van uw nieuwe Magento webshop makkelijk en klantvriendelijk. Magento 2 beschikt standaard over veel handige functionaliteiten, denk hierbij aan de multistores, multi language, configureerbare producten en klantdashboards.