Magento 2 Webshop Specialist

      Reacties uitgeschakeld voor Magento 2 Webshop Specialist

Het helpt jou bij het efficiënt beheren van alle productinformatie. Daarnaast kunnen wij maatwerkkoppelingen verzorgen met elk gewenst pakket. Overweeg dan Magento Commerce voor speciale B2B features en andere features die jou kunnen ondersteunen bij de groei van jouw e-commerce business. Het heeft een verbeterde API voor koppelingen met externe systemen.

  • Vergelijk de verschillende tools en maak gebruik van de gratis probeerperiodes om te ontdekken welk platform jou de meeste waarde biedt tegen de beste prijs.
  • Bij een Handel koppeling wordt ook de verkooporder gefactureerd.

Bovenstaande extensies zijn gebaseerd op het optimaliseren van je webshop, maar ook om het jou wat makkelijker te maken. De Sendcloud extensie maakt het mogelijk om je webshop checkout te koppelen aan het Sendcloud platform. Hierdoor komen orders automatisch in je backend te staan en kun je met één klik op de knop verzendlabels printen en geautomatiseerde Track & Trace mails versturen.

Magento Webshop Versus Woocommerce

Daarnaast zijn er duizenden extensies beschikbaar voor allerlei functionaliteiten op het gebied van beheer, marketing, rapportages, administratie en meer. Een Magento webshop is wel, over de hele linie genomen, een zwaardere oplossing dan veel andere systemen.

Zeker als je al bekend bent met WordPress, zul je verschillen tegenkomen op het gebied van terminologie die verwarrend kunnen zijn. Met ons ervaren en gecertificeerde team van Magento specialisten gaan wij geen uitdaging uit de weg. Hardwerkende en nuchtere mannen die graag de handen uit de mouwen steken om stap voor stap te bouwen aan je online business. Met meer dan 15 jaar ervaring in digital commerce, weten we alles van online groei. De meestgebruikte online betaaloplossingen worden automatisch door Magento ondersteund. Afhankelijk van de gekozen variant maken we vanuit de webshopbestelling een verkoopboeking, verkoopfactuur of verkooporder voor je aan.

Zo zijn er geen belemmeringen in de mogelijkheden voor uw website of webwinkel. Adobe Magento biedt ook de mogelijkheid geautomatiseerd te testen met ‘unit tests’ en ‘integratie tests’. Bij het ontwikkelen van nieuwe webshop modules voer je dan gelijktijdig tests uit om te zien of deze nieuwe modules goed functioneren. Hierdoor is de kans op fouten sterk verminderd en verloopt het in gebruik nemen van deze aanpassingen vloeiender. Onze specialisten gaan met u in gesprek zodat we een duidelijk en helder beeld krijgen van uw onderneming. U krijgt een overzicht van de mogelijkheden m.b.t. de koppelingen binnen onze e-commerce platform systemen. Tijdens dit gesprek is er voldoende ruimte om uw wensen kenbaar te maken.

Met ons modulaire platform en E-commerce expertise kunnen we snel en effectief shops overnemen en weer op de weg naar groei zetten. We integreren koppelingen met je kassasysteem of ERP-systeem.

Dat zit ‘m in het samenspel tussen alle onderdelen, diepgaande technische kennis, een flinke dosis ervaring en een gezonde portie doorzettingsvermogen. Laat je een Magento-webshop bouwen die voortborduurt op een webshop met een ander webshopsysteem? Dan krijg je te maken met kosten voor datamigratie. Zo’n migratie kan een complexe, gepeperde en tijdrovende klus zijn.

Ook betekent dit dat alle websitecontent, de producten en overige data worden meegenomen. Tevens maken wij koppelingen mogelijk tussen de huidige betaal- en voorraadsystemen of boekhoud- en transportprogramma’s. Als je Webbouwers inschakelt als webshop bouwer, ben je verzekerd van een up-to-date professionele webshop met responsive design. Bij de ontwikkeling van een nieuwe webshop adviseren we in de meeste gevallen het CMS programma Magento. Een magento hosting is bijzonder gebruiksvriendelijken is compatibel met de belangrijkste betaalmogelijkheden als Ideal en Paypal. Een webshop laten maken of onderhouden met een ander CMS?

Er wordt veel aandacht besteed aan het polijsten van het thema en het vindbaar worden in zoekmachines. De kans is wel aardig aanwezig dat je hetzelfde design hebt als je buurman. Beter om te weten is dat investeringen in online platformen, zoals Magento, altijd bewaard blijven. Dit betekent dat je in principe vanaf het moment dat je iets nieuws inbouwt, je als klant de rest van je leven hier plezier van hebt.

We denken graag mee over de functionaliteiten en over welk systeem het beste past. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak. Dit betekent niet dat WordPress niet geschikt is voor grote webshops en websites.

Met een Onetrail koppeling wordt alle product – en orderdata van en naar jouw webshop automatisch gesynchroniseerd. Controleer de documentatie van de template om te weten of het voldoende gedocumenteerd is. Neem eventueel contact op zodat je ook weet hoe snel ze reageren op vragen. Magento is een hosted en self-hosted CMS voor webshops en tegenwoordig valt dit onder Adobe. Vanwege de huidige omstandigheden zijn wij helaas niet op alle werkdagen telefonisch bereikbaar. Stuur ons een e-mail en we zullen je zo snel mogelijk antwoorden. Het verschil zit hem met name in het gebruik en in de functies.

Binnen de bestaande software heb je vervolgens weer een aantal mogelijkheden. Het belangrijkste verschil tussen deze twee is gratis webshop of betaald. Op mijn website vind je veel blogs over het gratis WooCommcerce omdat dit een makkelijke uitbreiding voor WordPress is.

Hierbij gaan we uit van één website die mee schaalt aan de afmetingen van het scherm, zonder in te leveren op lees- en bruikbaarheid van de website. Als Magento webshop bouwer zijn we dagelijks vol passie bezig met nieuwe technieken en verbeteringen. Daarom ontwikkelden we ons eigen Magento maatwerk webshop-thema. Het Gerrits-thema bevat alle basis-shopfunctionaliteiten en kan altijd uitgebreid worden afhankelijk van jouw wensen. In dit Magento thema hebben we erop gefocust om de code zo clean mogelijk op te bouwen waardoor de performance van de shop optimaal is. Voor de opdrachtgevers van Ridders is al het denkbare voor de webshop uitstekend binnen Magento Open Source op te lossen.