Magento Commerce Met Innovatie Award Winnaar Proud Nerds

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Commerce Met Innovatie Award Winnaar Proud Nerds

magento hosting is uitgegroeid tot het meest populaire open source e-commerce platform ter wereld. Sinds juni 2020 wordt Magento 1 niet meer ondersteund en worden er geen beveiligingsupdates meer uitgebracht.

Bij aanpasbare opties genereert magento toevoegingen aan de SKU. Hierdoor wijkt de SKU af, waardoor Picqer het product niet kan importeren. Verwijder je de extra SKU van deze opties in Magento, dan kan Picqer het product wel importeren. De opties worden weergegeven bij het product in de bestelling. De in Magento gekozen opties zijn in Picqer bij het product in de bestelling zichtbaar.

Er zijn diverse versies van Magento, zowel zonder licentie als licentiedragend; zelf gehost of in de cloud. Naast het gebruikersgemak en de kosten, wil je natuurlijk ook weten hoe makkelijk het is om bepaalde extensies aan je webshop toe te voegen. Zowel voor WooCommerce als voor Magento zijn duizenden extensies en thema’s beschikbaar. Het starten van een webshop met WooCommerce is een stuk laagdrempeliger dan Magento. Met WooCommerce kun je in principe vrij eenvoudig een webshop starten zonder dat dit direct veel hoeft te kosten. Er zijn veel gratis WooCommerce-plugins en -themes. Als je webshop groeit, dan worden betaalde extensies en themes interessant.

Maatwerk Mogelijkheden

Uit onderzoek blijkt dat het verminderen van je laadtijd met 0,1s gelijk kan staan aan een groei van 8% in conversie. Niets belangrijker dus dan een razendsnelle webshop. Geen gebruiker heeft in deze tijd tenslotte het geduld om seconden te wachten tot een pagina volledig geladen is. Onze specialisten weten het fijne van doordachte cache oplossingen en weten zelfs in Magento een razendsnelle webshop te realiseren.

Zijn de juiste extensies niet beschikbaar, dan moeten deze op maat ontwikkeld worden. Een simpele extensie ontwikkelen kan al snel 1-2 dagen in beslag nemen. Het Magento CMS is gemaakt voor een webwinkel, niet zomaar een eenvoudige website.

Dankzij dit gestroomlijnde systeem verloopt het beheren van jouw webshop nóg efficiënter wat uiteindelijk zorgt voor een stijging in conversie. Met S-Connect is uw administratie altijd foutloos en up-to-date. S-Connect synchroniseert volautomatisch order- en klantgegevens tussen uw SnelStart-administratie en webshop. De koppeling neemt hierbij informatie zoals klanten, artikelen, omschrijvingen, status order, afwijkende verzendadressen en opmerkingen bij de bestelling mee. Ook artikelen uit de webshop die niet in SnelStart staan, herkent S-Connect en maakt hij aan in SnelStart. Jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en inkomsten vergroten.

Met ruim 20 jaar ervaring als e-commerce agency, brengen we graag de optimalisatiekansen voor je aan het licht. Van het legen van je cache tot het niet goed instellen van de content per store, in deze whitepaper vind je 19 manieren om je webshop te optimaliseren. Voor een snelle en vooral gebruiksvriendelijke website maken wij voor onze klanten vaak gebruik van extensies. Om de verwachting van een snelle webshop waar te maken, implementeren we vaak Sooqr. Dit is een on-site search implementatie waardoor gebruikers van je webshop direct het resultaat krijgen waar ze naar op zoek waren.

Je kunt zo snel en eenvoudig je webshop maken en meteen beginnen met verkopen. Het opstartproces voor een Magento webshop is veel langer en kostbaarder. Onze web developers hebben jarenlange ervaring met de bouw van webshops in Magento. Wij hebben shops gebouwd voor vele klanten met meer dan duizenden producten. Benieuwd of Magento 2 een passend platform is voor jouw merk?

  • Onze consultants adviseren u hoe u een bepaald doel het best kan realiseren in Magento.
  • Hierdoor verloopt het opstellen van een nieuwsbrief snel en eenvoudig.

Zoals we hierboven al aanhaalden heb je de kosten voor een Magento webshop grotendeels in eigen hand. Dan kost het ontwikkelen ervan niet bijzonder veel tijd.

We garanderen een perfect werkende hostingomgeving, die meegroeit met de behoeften van je onderneming. Met Varnish krijgt de performance van je webshop een enorme snelheidsboost. Varnish slaat pagina’s op in de browser cache, daardoor laadt de pagina bij het volgende bezoek zonder tussenkomst van de webserver. De snelste Magento hosting 14 dagen kosteloos uitproberen!

Ook bij nieuwe releases, zoals Magento 2.3, worden de nieuwste functionaliteiten als eerst toegevoegd aan Magento 2 commerce. Het Magento 2 platform is nog schaalbaarder, gebruiksvriendelijker en beter uit te breiden dan Magento 1. De verschillen tussen de twee versies van Magento worden met elke release groter. Denk hierbij aan de mogelijkheid om de database te splitsen, verbetering in snelheid en het gebruiksgemak om marketinguitingen in te plannen. Lees onze blog over de Magento 2.3release voor een overzicht van alle nieuwe features.

Ook kun je zelf jouw hostingpakket upgraden in het servicecenter. Op basis van ervaring en gebruikersonderzoek ontwikkelen wij designs die aansluiten bij de verwachting van onze klanten en passen bij wat de gebruiker verwacht. Een schaalbaar, toekomstbestendig en robuust e-commerce platform dat klaar is voor succes. Hoewel er voldoende bedrijven zijn die een webwinkel voor je kunnen maken vragen deze bedrijven vaak flinke bedragen voor hun diensten. Als je een mooie Magento webwinkel op maat wil laten maken dan ben je dan ook al snel een flinke investering verder. Als je net begint met online verkopen kan je daarom beter kiezen voor een webshop builder.

Ons specialisme is het bouwen en onderhouden van tailoredwebshops op basis van het open source platform magento webshop 2. Als e-commerce ontwikkelbureau van het eerste uur zorgen wij voor slimme en schaalbare e-commerce oplossingen. Korte lijnen, directe communicatie en uitsluitend werken met de beste developers zijn de kernwaarden van onze organisatie. V-WEB doet wat ze beloven, namelijk ontzorgen van de klant. Sinds onze website door V-WEB wordt onderhouden hebben wij er helemaal geen omkijken meer naar. Wat wij ook als prettig ervaren is dat V-WEB ook adviezen geeft om onze site met kleine aanpassingen te optimaliseren.