Magento Commerce Software

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Commerce Software

We analyseren en interpreteren de data en bestuderen de bestaande plannen. Daarna maken we samen met jouw goed onderbouwde keuzes en delen kennis. Alle experts bij Guapa hebben brede e-commerce kennis en ervaring en zijn daarmee in staat als volwaardig partner aan te sluiten bij jouw ambities. In dit voorbeeld passen we dit niet aan en laten we de standaard waarde intact.Wanneer alle instellingen juist zijn klik je op ‘Next’.

  • In Nederland werd het ook door kleinere internetbureaus omarmd.
  • Met een Content Management Systeem van Magento kunt u uw webshop volledig op maat maken.

Hoe meer kennis je zelf in huis hebt, des te sneller en goedkoper de processen zijn. Al snel wil je voor de webshop meer complexiteit, met wat koppelingen naar ERP en WMS. Mogelijk kan je gebruik maken van een aantal magento webshop 2 templates die wij hebben ontwikkeld, waarmee je kunt besparen op de kosten en doorlooptijd.

Meet Magento Award

Zijn de juiste extensies niet beschikbaar, dan moeten deze op maat ontwikkeld worden. Een simpele extensie ontwikkelen kan al snel 1-2 dagen in beslag nemen. Het magento hosting CMS is gemaakt voor een webwinkel, niet zomaar een eenvoudige website.

Van strategie en design tot implementatie, doorontwikkeling en online marketing. Vanuit de e-commerce doelstellingen start het multidisciplinair projectteam met een functionele vertaalslag. Jouw wensen en vooral de behoeften van de doelgroep zijn bepalend voor de functionele invulling van de Magento webshop. Vervolgens wordt er gestart met het visualiseren van de belangrijkste elementen waarbij jij actief betrokken wordt. Want aandacht voor elkaars vakgebieden zorgt ervoor dat een Magento webshop succesvol kan worden. Magentois open source eCommerce-software van Adobe.

De programmeurs van 80s Interactive hebben veel ervaring met het bouwen van speciale extensies. e-commerce Zo zijn er geen belemmeringen in de mogelijkheden voor uw website of webwinkel.

Neem eventueel contact op zodat je ook weet hoe snel ze reageren op vragen. Magento is een hosted en self-hosted CMS voor webshops en tegenwoordig valt dit onder Adobe. Een SSL certificaat houdt online interacties en transacties privé en geeft gebruikers vertrouwen in uw winkel bij het verstrekken van persoonlijke informatie. Met onze Hypernode trial kan je ons platform 14 dagen gratis uitproberen voordat je een beslissing maakt.

Naast het koppelen van de webshop met betaalmethodes zoals iDeal en Credit Cards, kan Magento ook gekoppeld worden aan andere systemen. Denk hierbij aan het koppelen met PostNL of een fulfilment bedrijf. Heeft jouw doelgroep een bepaalde wens die niet standaard beschikbaar is in Magento?

Over het algemeen is de gemiddelde particulier niet in staat om zelf een eigen Magento webshop te ontwikkelen. Digihosting beveelt daarom aan om hiervoor een professionele partij te benaderen, die u kan helpen met het realiseren van een succesvolle Magento webshop.

Wij richten Magento shops zo in dat dynamische content nauwelijks invloed heeft op de cache. Op de achtergrond worden pagina’s zo hervormd dat vrijwel alle content nog steeds uit de cache komt.

Maar b2b ecommerce is vaak afhankelijk van branche-, bedrijf-, en productspecifieke kenmerken. Denk aan een autogarage die dagelijks de artikelen voor reparaties online bestelt. Die gaat niet per product de fotootjes bekijken, reviews lezen of afrekenen. Die wil geautomatiseerd artikelnummers kunnen invoeren en de zekerheid dat het direct geleverd wordt. Zodat de auto-reparatie nog dezelfde dag uitgevoerd kan worden. Dat soort complexiteit vraagt om andere techniek dan de gemiddelde sieraden- of fashionwebshop. Wij helpen je graag bij het migreren van jouw Magento webshop naar Lightspeed.

Wij leveren webshopoplossingen op maat voor B2C en B2B. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie! Een succesvolle webshop begint bij het hebben van een zorgvuldig opgebouwde en goed vindbare site met daarbij een professionele online-marketing. Alleen als alle onderdelen kloppen gaan bezoekers daadwerkelijk tot een aankoop over.