Magento Commerce Software

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Commerce Software

Stuur ons een berichtje via de chat of laat je contactgegevens achter in dit formulier. Voer een data migratie uit om de standaard instellingen, product- categorie- en klantgegevens over te zetten naar Magento 2.

  • In Nederland werd het ook door kleinere internetbureaus omarmd.
  • De internetpagina wordt klaargezet in het werkgeheugen en hoeft daardoor niet meer te worden opgebouwd.

Als web-developers in hart en nieren zit deze wijze van programmeren in ons DNA. Hoe goed presteert jouw webshop in het tweede kwartaal van 2021 op het gebied van SEO? Een aantal jaar terug was het voor een SEA-specialist nog zaak om per zoekwoord een maximaal bod in te stellen en hier v… Veiligheid moet in eCommerce natuurlijk voorop staan. Concept en prototyping Met UX, UI en service design thinking maken we een visuele weergave van de Adobe webshop. Hoe activeer je betalingen in je magento webshop 2.0 webshop? In 2016 heeft de Buckaroo payment plugin de Meet Magento-award gewonnen in de categorie Magento 2 extensies.

Open Source Betekent Dat Je Niet Afhankelijk Bent Van Één Partij

Dankzij het open source-karakter van magento hosting Commerce is er een wereldwijd ecosysteem van developers die continu oplossingen ontwikkelen. Hierdoor kan je altijd snel inspringen op de nieuwste trends.

Op het testplatform kun je in de tussentijd kennis en ervaring met Magento 2 opdoen. True helpt met het doorvoeren van prestatieverbetering en het onderzoeken welke hardware het beste passen bij jouw webshop in combinatie met Magento 2.

Over het algemeen wordt de term specialist gebruikt, wanneer iemand alles weet over een bepaald vakgebied. Redkiwi weet alles wanneer het e-commerce websites betreft, daarom noemen wij ons zelf Magento specialist.

Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met dit platform en hebben certified Magento Commerce developers in huis. Hierdoor kunnen wij vrijwel al jouw wensen realiseren met betrekking. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de mogelijkheid om zelf een Magento template te kiezen.

Uit onderzoek blijkt dat het verminderen van je laadtijd met 0,1s gelijk kan staan aan een groei van 8% in conversie. Niets belangrijker dus dan een razendsnelle webshop. Geen gebruiker heeft in deze tijd tenslotte het geduld om seconden te wachten tot een pagina volledig geladen is. Onze specialisten weten het fijne van doordachte cache oplossingen en weten zelfs in Magento een razendsnelle webshop te realiseren.

Onze Hostingdiensten Gratis Testen?

Ja, want zelfs de meest doorgewinterde developer maakt van tijd tot tijd gebruik van een GUI. Met ons uitgebreide Control Panel kan je wijzigingen doorvoeren met 1 klik. Voorbeelden hiervan zijn het beheren van meerdere SSH gebruikers en keys, het aanpassen van de PHP versie en het inschakelen van Varnish. Wij helpen je met het migreren van je shop, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de technische details. Verhuizen naar Hypernode is net zo simpel als het schrijven van je naam. Bij e-commerce heb je te maken met pieken en rustigere tijden.

Al bijna 20 jaar heeft Logic4 als doel om de webshops superlicht en de connectie met de backoffice razendsnel te houden. Magento 2 werd al in 2015 uitgebracht, maar veel gebruikers werken nog met 1. (Coredna.com) Voor een Magento 2 webshop, mét benodigde extensies en koppelingen, ben je al snel €50.000 kwijt. Maak betere software keuzes, weet meer over Magento en hét alternatief. Ben je toe aan een volgende stap in e-commerce en wil je het beste voor je webshop? Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht aan een integratie met een PIM systeem? Of is het beter om voor een headless webshop te gaan?

We hebben vele specialisten op het gebied van Magento in dienst. Denk hierbij aan aan Magento developers, maar ook bijvoorbeeld aan technical consultants die advies uitbrengen over de inrichting van jouw Magento landschap. Ook online boekhouden met een slim en eenvoudig boekhoudprogramma? Ondanks dat Magento onder Adobe minder geschikt is voor het mkb, is de Magento-community tot op de dag van vandaag erg levendig. Je kunt dus altijd wel een extensie of module voor jouw specifieke behoeftes vinden. De software blijft zich nog altijd verder door ontwikkelen.

Een magento webshop is een webshop die gemaakt is met een Magento CMS. Magento is één van de grootste aanbieders van open source webshop software. Het is een open-source ecommerce pakket dat volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van een online webwinkel. Om een Magento webshop te maken heb je geen rechten nodig van de software ontwikkelaar en het gebruik van de software is daarom kosteloos. Magento software heeft al veel gebruikers en de vergaande mogelijkheden en opties van het systeem worden dagelijks verder uitgebreid. Veelal grote multinationals kiezen voor een Magento webshop vanwege de ontwikkelingsmogelijkheden. Wij zijn simpelweg omver geblazen van de capaciteiten en de mogelijkheden. Magento is namelijk zeer eenvoudig in gebruik en geschikt voor de kleinste tot de grootste online retailers.