Magento Commerce

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Commerce

Nemen wij je webshop over, dan stellen we ook altijd een Service Level Agreement op. Hierin leggen we de beschikbaarheid en ondersteuning huge. Denk aan zaken als het onderhoud, assist magento hosting, bugfixing en capaciteit voor uitbreidingen. Dit geeft jullie zekerheid en stabiliteit.

Het helpt jou bij het efficiënt beheren van alle productinformatie. Wil je een maatwerk Magento webshop laten maken met PIM koppeling?

het beantwoorden van vragen over of gerelateerd aan de webwinkel software, producten en diensten die je bij ons afneemt. het onderhouden van de software magento webshop.

Neem contact op om jouw webshop te bespreken. Voor al onze klanten stellen wij aan het begin van een project een Service Level Agreement op. In deze SLA spreken we af in webshop freelance welke mate en met welke snelheid gereageerd wordt op een probleem of storing voor jouw webwinkel. Ook staat in deze overeenkomst welk onderhoud we verrichten aan je webshop.

Wil je een Magento webshop laten maken? Ben jij bezig met de inventarisatie van een e-commerce traject of weet je al dat je een Magento webshop wil laten bouwen? Neem dan vrijblijvend contact op. We kunnen jou gericht adviseren over de verschillende opties en de zaken waar je rekening mee dient te houden.

  • Je hebt behoorlijk wat kennis nodig om dit voor elkaar te krijgen.
  • Ik raad dan ook aan aan om de installatie uit te besteden.
  • Via Google kun je diverse bedrijven vinden die dit voor je kunnen doen.

Ook zorgen we er hiermee voor dat de verwachtingen van beide kanten helder zijn. Binnen de SLA is bijvoorbeeld de ureninzet per maand terug te vinden voor alle onderdelen en toelichting omtrent wat we nu precies doen. Security patches, upgrades, telefonische ondersteuning, etc. Support vinden we minstens zo belangrijk. Bij alle technische problemen helpen we je graag.

Twijfel je of Magento 2 de beste fit is voor jouw enterprise? We kunnen jou ook gericht advies over andere e-commerce software program voor je webwinkel zoals Shopware, Symfony en PWA. Wil je nu jouw Magento 2 webshop laten maken door ons Magento 2 group? De kosten voor de realisatie van een Magento 2 webshop als webwinkel zijn volledig afhankelijk van jouw eisen en wensen.

Voor de besteMagento internet hosting adviseren we Hipex. Zie hieronder de speerpunten; Een Magento webshop laten maken en laten hosten door een doelgerichte Magento associate?

Meta Gegevens In Magento Cms Pagina’s

Wil je je Magento 2 webshop laten overnemen? In het geval van overname gaan we alles goed bekijken: de code, de front-finish van de webshop, de internet hosting, de domeinnaam, and so on. Op die manier kunnen we je bestaande Magento webshop beoordelen en een inschatting maken voor het overnemen en werkbaar maken van de Magento webshop. Een Magento webshop laten maken door een professioneel Magento ontwikkelteam?