Magento Hosting Met Nvme Ssd

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Hosting Met Nvme Ssd

Binnen Lightspeed zijn de mogelijkheden daarin iets beperkter dan Magento, hoewel wederom de App Store van Lightspeed heel uitgebreid is. De laatste afweging is wellicht meer een principiële afweging: wil je het systeem huren of kopen? Wanneer je een Lightspeed webshop gebruikt dan blijft de webshop van Lightspeed en kun je alle aanpassingen die zijn gedaan alleen binnen Lightspeed gebruiken. Omdat Magento open source is heb je daarbij in feite een “pakketje met code” welke echt van jou is.

Die afweging hangt dus echt af van jouw voorkeur. We nodigen je dan ook graag vrijblijvend bij ons uit om deze vragen te beantwoorden, waarbij wij direct voor jou ook een paar vragen hebben. Zo kunnen we samen bepalen of Lightspeed of Magento het beste systeem voor jou is. Neem duscontact met ons op een afspraak te plannen!

In magento geldt deze beperking niet. Bovendien kun je binnen Magento het filter per pagina aanpassen waardoor je per categorie andere waarden toont. Verzend- en betaalmogelijkheden

Waarom Magento Gebruiken?

De verzend- en betaalmogelijkheden worden in principe niet bepaald door Lightspeed of Magento, maar door de opties die de verzend- en fee-provider bieden. PostNL maakt bijvoorbeeld gebruik van andere afhaalpunten dan UPS of DHL. Daarnaast ondersteunt ook niet elke fee-supplier betalen via Afterpay of een Fashioncheque.

Over Magento Deployment

Afhankelijk van de markt waarop je actief bent zijn er verschillende geavanceerdere functies die je mogelijk wilt implementeren in de webshop. Denk daarbij freelance aan een specifieke prijs per productgroep, het wel of niet tonen van producten per klantgroep of prijzen enkel tonen wanneer iemand is ingelogd.

Integraties met bijvoorbeeld een nieuwsbrief-module, evaluation-portaal of chatfunctie zijn binnen zowel Lightspeed als Magento goed mogelijk. De meeste nieuwsbrief-applicaties , evaluate magento hosting-portalen en chatfuncties (Tawk.to, Zopim) zijn beschikbaar voor zowel Lightspeed als Magento.