Magento Integratie Gids

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Integratie Gids

Naast het aanmaken van een enkele zending is het ook mogelijk om een multicollo zending aan te maken. Dit beteken dat er meerdere labels geprint kunnen worden, die bij elkaar horen.

Er zijn twee manieren om een multicollo zending aan te maken: In het orderoverzicht, bij acties Bij allebei is het mogelijk om aan te geven hoeveel labels je bij de desbetreffende order wilt ontvangen. Track status magento hosting : Hier kun je de status van de zending zien, deze wordt altijd up to date gehouden.

In de afbeelding hieronder kun je zien hoe jouw klant dit te zien krijgt in de checkout. Hiermee kun je instellen tot welk moment het mogelijk is voor jou een bestelling klaar te maken voor levering. Indien jij hier tot 16:00 uur instelt, zullen alle klanten na dit tijdstip een latere dag in hun checkout te zien krijgen als eerste levermogelijkheid. Bijvoorbeeld: Jij hebt een verwerktijd van 1 dag en kunt tot sixteen:00 bestellingen verwerken. De bestelling komt binnen op dinsdag 04 oktober om sixteen:02, de eerst volgende mogelijkheid voor jouw klant zou dan donderdag 06 oktober worden.

Conversie Verhogende Extensies Voor Magento

Met de functie ‘aantal dagen vooruit’ kun je aangeven hoeveel dagen vooruit jouw klant een levermoment kan kiezen. Wanneer je kiest voor 7 dagen is laatste keuzemogelijkheid precies 7 dagen later. De dagen waarop er geen leveringen mogelijk zijn, worden niet weergegeven in de checkout. In de afbeelding hierboven kun je zien dat er is gekozen om three magento dagen vooruit te laten zien.

Dit hoeft nu niet aside ingesteld te worden. Mocht je nu toch een andere Track & Trace e mail willen willen versturen naar de klant vanuit magento webshop 2, ga dan naar ‘Winkels’ → ‘Verkopen’ → ‘E-mails voor verkoop’ → ‘MyParcel barcode’ Op het tabblad ‘Checkout instellingen’ kun je alle gewenste instellingen toepassen die zichtbaar zijn in de checkout.

Track actie : Wanneer de order nog niet verzonden is en je klikt op ‘Select’, dan verschijnt er een pop-up met obtain opties voor verzendlabels. Mocht je order al verzonden zijn, dan kan je hier het label nogmaals downloaden. Wanneer er een orderbevestigingsmail naar de klant gestuurd wordt vanuit Magento neemt deze de barcode van de zending automatisch mee.