Magento Of Woocommerce

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Of Woocommerce

Wat is de doelstelling voor 2020 met Buro Staal? Ze willen grotere projecten aannemen, meer onderhoud’s klanten aan zich gaan verbinden. Maar eigenlijk hebben ze deze doelstelling al gehaald need per 1 maart hebben ze een ander bureau overgenomen wat er mee gaat stoppen. Dus alle klanten nemen ze over.

Een beetje het Kip en het ei verhaal. Met additional mensen kan je meer omzet maken. Maar additional mensen kosten ook meer geld.

  • Denk bijvoorbeeld aan het in bulk omzetten van prijzen, munteenheden, algehele kortingen en tools om je klanten hun eigen prijzen te laten bepalen.
  • Merken kunnen WooCommerce Multilingual overwegen als ze van plan zijn, of zelfs al bezig zijn, om in landen met een andere taal te gaan verkopen.
  • Alle elementen op je web site worden vertaald, dus producten, verzamelingen en de gewone tekst op je startpagina.
  • De plugin heeft namelijk de optie om meerdere munteenheden te bieden binnen dezelfde web site.

Hoe ziet buro Staal er over 5 jaar uit? Dan zijn ze met 8 man/vrouw. WordPress website Waarschijnlijk op een andere locatie maar wel in de Lier.

Of ze dan nog alleen met WordPress en wordpress webshop werken weet ze nog niet. Misschien is Big Commerce dan ook wel een dingetje waar ze mee bezig kunnen zijn. Waarschijnlijk altijd wel WordPress. Wat zou jou rol over 5 jaar zijn? Wat zijn je persoonlijke doelstellingen voor over 5 jaar?

Er is dus regelmatig gebak in huis. Vorig jaar zijn ze met zijn alle naar Kroatië geweest. Na al het gebak eten gaat ze korfballen en Crossfitten om alles weer er af te sporten.

Wat is de functie van een progress hacker? Die functie is heel divers, die kan zich met van alles en nog wat bezig houden. Denk aan SEO, CRO, Facebook adverteren, e-Mailmarketing, maar die kijkt echt waar is de groei nu eigenlijk te behalen.

Onmisbare Woocommerce Plugins Voor 2020

Dus dan komt het wel eens voor dat het erg lastig was om alles te financieren. Ze hebben nooit schulden of hele diepe dalen gehad. Maar wel af en toe momenten gehad waarin ze dacht: Het zou toch wel heel fijn als die rekeningen vandaag betaald worden.

Woocommerce Google Analytics Integration

Ook van deze situaties wordt je wel weer sterker van. Ze zijn nu met2 compagnons en 2 werknemers. Ze hebben de ambitie om binnen 3 jaar op 8 personen te zitten. Ze vinden het fijn om in een klein group WordPress hosting te gaan. Na dit gesprek zijn Rosanne & ik samen naar KeyToe gegaan om te kijken hoe ze daar met die cultuur omgaan.

Membershipsite Voor WordPress & Divi