Magento Specialist Voor Professionele Magento 2 Webshop

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Specialist Voor Professionele Magento 2 Webshop

Door de laatste PHP versie te ondersteunen bereik je superieure prestaties met je magento webshop. Een snelle webshop is uiteraard een echte must voor optimale conversie. Onze experts vertellen je graag meer over de mogelijkheden. EDG Media Een razendsnelle Magento 2 B2B webshop met een stabiele hosting,in 3 maanden live. Wij werken met systemen en platformen uit de top van de markt. Best of Breed die integreren als een Best of Suite oplossing.

Onze passie is het mooiste van mens en technologie met elkaar te verbinden. Wij geloven in het kiezen van bewezen oplossingen uit de markt boven maatwerk. Hierdoor kunnen we sneller en kostenbesparend handelen. Kom een keer langs in ons lab en je zult zelf ervaren dat wij jouw e-commerce partner zijn die je verder helpt. Door het verbinden van bewezen oplossingen, slimme tools en strategische partners realiseren wij voorsprong in e-commerce.

Leidend In Pwa Oplossingen

Wij ontwikkelen business to consumer en business to business webshops. Vanwege het verlopen van Magento 1 is een upgrade onvermijdelijk.

De beheeromgeving in de vorige versie van Magento was behoorlijk statisch opgebouwd. Het kon gebeuren dat bepaalde onderdelen van het menu op kleinere schermen niet zichtbaar waren. Door het toepassen van responsive webdesign komen de menu’s aan de achterkant van de site ook op kleinere schermen beter uit de verf. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het oplossen van Magento webshop problemen.

Een Magento migratie naar Lightspeed kunnen wij, van Red Banana, voor je verzorgen. Van de technische migratie tot de volledige SEO migratie. Ook is de overstap van Magento naar Lightspeed wellicht een mooi moment om het design van jouw webshop onder handen te nemen. Een Magento 1 webshop migratie is een behoorlijk tijdrovende klus. Heb je hulp nodig bij de technische migratie van jouw webshop?

Jouw eigen website online en bereikbaar voor iedereen! Maak van jouw idee een kant en klare en unieke website die bereikbaar is voor het gehele internet. Vergroot je bereik in enkele stappen en zorg dat je zichtbaar word op het internet. Heb je hulp nodig bij de installatie en configuratie van Magento 2? Mijn voornaamste keuze is het vriendelijke en snelle contact van de supportlijnen. Bij ons heb je standaard een spamfilter op je mailbox die ervoor zorgt dat ongewenste berichten, phishing e-mails of berichten met virussen gefilterd worden. Via de Bluebird Day nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste e‑commerce ontwikkelingen.

Wij kunnen makkelijk modules ontwikkelen die aansluiten op bestaande pakketten. Wij adviseren onze klanten te kiezen voor Enterprise zodra zij boven bepaalde bezoekers- en productaantallen uitkomen. Magento Commerce kent een ongekende set met mogelijkheden met uitzonderlijke service en flexibiliteit. De prijs ligt dan toch beduidend lager dan bij de vele concurrerende platformen. We laten je graag ervaren wat supersnelle hosting kan betekenen voor jouw bedrijf. We maken een kopie van je huidige site en plaatsen deze in een (niet geïndexeerde) testomgeving.

  • Wanneer dat niet mogelijk en/of voldoende is dan adviseren we je graag voor een upgrade.
  • De Argeweb webhosting pakketten draaien op servers in Nederland met razendsnelle SSD opslag.

Zo kun je jouw regionale bedrijf succesvol over de grens opbouwen en zo een groot, internationaal klantenbestand opbouwen. De basis voor succesvolle online marketing is een technisch en grafisch goede website of webshop. Bij ons kunt u terecht voor de bouw, het onderhoud en het design. Wij werken met Magento, een kwalitatief hoogstaand eCommerce platform met ontelbare mogelijkheden en ontwikkelingen.

Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past.

Met deze koppeling wordt de stamdata van de artikelen overgezet van Exact naar Adobe magento hosting waarin deze verrijkt kan worden. Verder vooruit de koppeling in het overzetten van de orders en klantgegevens.

Open source zit namelijk in ons DNA en toegankelijkheid in ons hart. Wij zetten open source development in om impact te maken. Digital marketing Lees meer magento webshop De digitale wereld is nooit compleet en technologie en gebruikers staan nooit stil. Wel eens 100% conversie gezien behalve die ene test van jezelf?

Omdat het platform veel functies bevat is enige technische kennis vereist. De technische kennis zit hem met name in de configuratie en installatie van modules en het ontwikkelen of aanpassen van de template/design van de shop. Om Magento op je webhosting pakket te krijgen dien je een handmatige installatie te doen. Mocht je daar niet uitkomen, helpt onze servicedesk je daar graag mee. Je kan na de installatie direct inloggen in het systeem om de configuratie aan te passen en de webwinkel in te richten. Vaak zijn er wel vanaf-tarieven denkbaar, maar is het vooral de aanvullende techniek die IBM, Oracle of SAP kunnen leveren die de keuze voor deze platformen bepaalt.

Veel van de functies die Magento heeft zijn vrij makkelijk, natuurlijk zijn er ook dingen die je net even moet weten. Daarom biedt Redkiwi met enige regelmaat Magento trainingen aan voor haar klanten. Voordat je het weet ben je zelf een Magento specialist. Denk goed na met welk product je minimaal online wilt gaan. Je kunt er namelijk voor kiezen om lean online te gaan en vervolgens uit te bouwen qua functionaliteiten.

Met digital marketing blijven wij data verzamelen en draaien aan de knoppen om nog meer uit je platform te halen, stap voor stap. Hosting & support bij Redkiwi Rotterdam Lees meer Na livegang van je website, webshop of platform begint het pas. Actieve, professionele hosting en support is wat wij leveren. We gaan voor een aanpak waarin je online platform de ruimte heeft om te groeien. Redkiwi is in 2004 begonnen als een full service internetbureau. Destijds hebben wij besloten om Magento te gebruiken voor de ontwikkeling van webshops, dit omdat Magento een open source E-commerce platform is. In praktijk houdt dit in; geen licentiekosten, een webshop die met tijd mee kan, gebruiksvriendelijk voor bezoeker, beheerder en zoekermachines.