Magento Specialisten Uit Nijmegen

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Specialisten Uit Nijmegen

Succesvolle Magento 2 Webshop

Configuratie, belastingregels en algemene voorwaarden komen terug in je systeembeheer. Daarnaast heeft Magento 2 het verdere beheer van je shop een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt. Zo is bijvoorbeeld het aanmaken of aanpassen van een product uit je store webshop freelance een stuk makkelijker geworden door de sterk verbeterde structure. Verbetering van snelheid, dat is een onderwerp waar wij blij van worden. Gelukkig is hier in Magento 2 erg veel aandacht aan besteed.

Voor veel webshopeigenaren is dit reden tot het vieren van een feestje. Ze zijn met deze functionaliteit namelijk veel minder afhankelijk van hun webdeveloper. Om ervoor te zorgen dat developers magento hosting hun CSS makkelijk kunnen uitbreiden en onderhouden biedt Magento 2 standaard CSS preprocessing.

Door het gebruik van HTML 5 kunnen de thema’s geheel responsive gemaakt worden en door CSS3 liggen er veel nieuwe visuele mogelijkheden klaar voor builders e-commerce. Een belangrijke verandering voor webshopeigenaren is de nieuwe Visual Design Editor .

Een greep uit de verbeteringen: de interface-elementen van modules worden geregeld door de modules zelf en daardoor zijn de thema’s een stuk lichter . Zo werkt ook de kern van Magento 2 met minder en lichtere elementen, wat voor een significante snelheidswinst zorgt. Het voordeel hiervan merk je direct, want pagina’s worden in de basis 25 procent sneller geladen.

Een opvallend onderdeel van de nieuwe interface van Magento 2 is de verbeterde gebruiksvriendelijkheid. Wat er direct uitspringt is dat het menu een natuurlijke splitsing heeft gemaakt tussen het systeem- en shopbeheer. Zo bestaat je shopbeheer voortaan uit menu-objects als Producten, Marketing en Content.

In eerste instantie zijn alle basisviews verschoven naar de modulestructuur. Deze verandering maakt het leven vooral veel makkelijker voor ontwikkelaars die veel custom-made Magento-thema’s maken. Deze noviteiten leiden uiteindelijk tot een betere efficiency.

Het gebruik van een CSS preprocessor versnelt de front-end ontwikkeling, vooral bij ingewikkelde thema’s. Magento 2 heeft een flexibele front-finish bibliotheek met vrijwel alle basiselementen uit de Magento 2 front-finish. Al deze elementen kan je aanpassen naar je eigen wensen. Dit biedt developers de mogelijkheid veel sneller een bestaand thema naar hun eigen hand te zetten of nieuwe thema’s te maken.