Magento Specialisten

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Specialisten

Dankzij onze leergierigheid ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Redis is een cachingtechnologie vergelijkbaar met Varnish. Soms gebruiken we Varnish, soms Redis en soms allebei. Dit is geheel afhankelijk van jouw specifieke situatie. Je wilt op de hoogte zijn van wat er speelt in e-commerce.

  • Onze betrokkenheid en aandacht, focus op kwaliteit en het kunnen toepassen van onze kennis en ervaring.
  • Bold bestaat uit een compact, multidisciplinair team van Magento-specialisten.
  • In sommige gevallen kan de door jou gewenste functionaliteit zo bijzonder zijn, dat geen enkel Magento Theme past of in de buurt komt bij jouw wensen.

Magento 1 werd daarom gebruikt door mensen die graag zelf aan hun webshop sleutelden. In Nederland werd het ook door kleinere internetbureaus omarmd. Productnamen, -afbeeldingen, -prijzen en links worden via de koppeling in Spotler opgeslagen.

Probeer Het Gratis, Je Zit Nergens Aan Vast!

Nog belangrijker zijn de duizenden gratis- en betaalde extensies voor Magento. Voor elk probleem is er dus wel een oplossing te vinden, al ben je soms wel even aan het zoeken. Een development pakket is een exacte kopie van een regulier Hypernode pakket, met identieke specs, features en cloud providers. Het zijn compleet op zichzelf staande nodes, wat je de mogelijkheid geeft om load testen uit te voeren, Varnish uit te proberen of een andere PHP versie te testen. Allemaal zonder je productieomgeving te beïnvloeden. Het zijn allemaal features die bijdragen aan de performance en veiligheid van een Magento shop en worden standaard uitgerold over alle knooppunten op het platform.

Het is namelijk een 24/7 live product dat continu zorg en aandacht verdient voor het beste resultaat. magento webshop Sinds onze oprichting in 2007 zijn wij gegroeid tot een team van 26 professionals.

Magento Specialist In Zeeland

CMS-pagina’s naar Sooqr en laat ze terugkomen in de zoekresultaten om klanten nog beter te bedienen. Met Bewust Bezorgd bereken je de CO2-uitstoot van je eigen logistiek. Laat klanten zien wat voor hen de meest duurzame bezorgoptie is. Een maandelijks overzicht van al onze nieuwe functies, bugfixes en toevoegingen die beschikbaar zijn in onze extensies. Een terugblik in de tijd maar nog steeds beschikbaar, onze Magento 1-extensies. Deze extensie maakt gebruik van de API van MailCamp waardoor het importeren en exporteren van contactpersonen niet meer nodig is. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Goede programmeurs met jaren ervaring zorgen voor goed onderhoudbare code. Voor wat betreft de kosten, deze zijn lager dan die van Magento. Naast bovenstaande gegevens in je pop-up kun je tot 4 knoppen aanmaken in de pop-up om direct de juiste actie uit te voeren tijdens een telefoongesprek. Kies voor de zakelijke telefonie van Callvoip én professionaliseer jouw bereikbaarheid. Soms wilt u zelf zo snel mogelijk DNS wijzigen doorbrengen. Om u in deze mogelijkheid te stellen heeft LinQhost een zelfredzaam control panel ontwikkeld.

Voor het migreren van klantdata, modulen en templates is het van belang om een migratieplan op te stellen. Adwise heeft ruime ervaring in Magento shops, zit dichtbij de ontwikkelingen in de core en is al jaren officieel Magento Partner.

Kosten voor hosting, onderhoud en plugins zijn vanaf € 500,00 per jaar. Magento 2 e-commerce is bovendien een uitbreidbaar systeem. Er zijn duizenden extensies verkrijgbaar, vaak tegen betaling. Voor hele specifieke wensen kunnen door ons ook extensies op maat worden gebouwd. We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen. Inventariseer welke functionaliteiten er allemaal in je huidige webshop zitten en welke maatwerk onderdelen er zijn toegevoegd.

Het is dé centrale omgeving voor de productgegevens. Vaak zien wij dat het zelfs de leidende positie van het ERP overneemt. Ook voor Unit4 Multivers Online gebruikers is een koppeling met hun Adobe magento webshop mogelijk. Deze koppeling biedt een automatische synchronisatie aan van alle data die aanwezig is in Unit4. Met de Microsoft Dynamics NAV integratie kun je data van jouw gehele webshop beheren vanuit één systeem. We Provide kan gebruikers van Exact Globe en Exact Online helpen met het koppelen van hun Exact omgeving aan Adobe Magento Commerce.

Magento wordt meestal gekozen door ondernemers die volledig eigenaar willen zijn van hun webshop. Magento is ideaal als u de webshop wilt kunnen uitbreiden. Er zijn zeer veel modules en extensies beschikbaar voor Magento. Sommige extensies zijn gratis, andere zijn commercieel. En als u echt iets speciaals wilt dan zijn er genoeg Magento programmeurs die maatwerk aanpassingen kunnen verzorgen. Magento is een wat zwaardere webshop software en echt bedoeld voor grotere webshops. Magento is ook echt een zwaardere software als het aankomt op de snelheid, daarom heb je voor Magento een speciaal hostingpakket nodig.

Deze integraties beginnen vanaf een vast bedrag per maand of een eenmalig implementatie bedrag en jaarlijkse fee. Magento dient geïnstalleerd te worden op een server. Hiervoor is het belangrijk om de juiste installatie te doorlopen voor een stabiele Magento webshop. Een ontwerp op maat kan het gewenste resultaat behalen.

We kunnen veel, maar met behulp van onze vakspecialistische partners, kunnen we alles! De efficiënte codes hiervoor zijn door onszelf geschreven, omdat wij geloven in onze eigen kwaliteit. Sluiten jouw wensen niet aan bij onze bestaande modules?

Magento 2 is een modern commerce platform met een open-source ecosysteem. Flexibel inzetbaar binnen B2C-, B2B- en hybride oplossingen. Het open-source karakter van het platform zorgt ervoor dat alle wensen en eisen kunnen worden gerealiseerd. Voor een simpele webshop is WooCommerce waarschijnlijk de snelste keuze. Magento is een betere keuze voor grote bedrijven met een eigen team van developers dat op het platform kan doorontwikkelen.

Met een gemiddelde doorlooptijd van slechts twee maanden kun je snel live met jouw nieuwe Magento 2 webshop. Zo kun je snel de markt op omdat je niet vanaf scratch begint.

Het biedt out of the box meer opties, maar staat niet zo 123. Bij Logic4 ontvang je een shop design op maat en kun je meestal binnen 1 maand al zelf aan de slag met de vulling. We bouwen de software magento hosting én ondersteunen jou tijdens ons unieke Onboarding traject. Want succes valt of staat met een goede implementatie. Ook over hosting hoef je je niet druk te maken, want dat is gewoon inbegrepen.