Magento Vs Shopware

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Vs Shopware

Met een daadkrachtig team van technici, designers en marketeers verrichten wij heldendaden voor en met onze klanten. Je kunt de koppeling eerst 30 dagen gratis uit proberen. Deze gratis periode wordt niet automatisch omgezet in een betaald contract.

Bij ons zijn de kosten van alle betaalmethoden en providers duidelijk aangegeven in één contract, zodat je duidelijk inzicht hebt in je budget en kosten. Meer B2B-mogelijkheden, zoals snel orders plaatsen en offertes doorvoeren. Als u nog steeds niet zeker bent, neem dan contact met ons op en we bespreken graag uw opties. Wij kunnen u helpen de voor- en nadelen van elke versie te begrijpen en te beslissen welke voor u geschikt is. Dit helpt u niet alleen om uw website sneller te implementeren, het helpt u ook om de kosten onder controle te houden terwijl u uw eCommerce winkel ontwikkelt. U kunt uw site, met alle toekomstige inhoudsupdates, in realtime bekijken. De hele weg door de kassa om te bevestigen dat alle promoties werken zoals verwacht.

Wij durven wel te stellen dat wij geen flinke portie technische kennis hebben, meer een enorm grote berg met kennis. Onze Magento developers zijn stuk voor stuk gecertificeerd en hebben de meest complexe technische vraagstukken opgelost. Wij hebben al veel grote en middelgrote webshops geholpen de overstap te maken van Magento 1 naar Magento 2. Vaak gaat dit gepaard met serieuze snelheidswinst, lagere maandelijkse kosten en Magento webshop die als een tierelier draait. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op dit vlak? Shopware is geen overdreven complex e-commerceplatform. Ook voor mensen met beperkte ontwikkelkennis is het platform dus goed te begrijpen en gebruiken.

Oprichter Douwe van der Baan werkt al sinds 1995 aan online projecten, waaronder ook grote projecten voor telebankieren en oa de Stemwijzer. In al die jaren hebben we veel ervaring opgedaan in veel branches. Van al die ervaring steek je wel wat op en die kennis delen we graag met onze klanten. Maar we geven niet alleen advies, we zorgen ook voor uitvoering van alle ideeën en projecten. Magento 2 is op een aantal punten meer responsive dan 1. Veel Magento webdevelopers nemen het basisthema als sjabloon.

Dan ontdek je al snel dat er onderscheid gemaakt wordt tussen Magento 1 en Magento 2. De eerste versie van dit e-commerce platform werd in 2008 gelanceerd. Het aantal gebruikers nam steeds verder toe, maar de codes verouderden. Om Magento meer toekomstbestendig te maken, besloten de ontwikkelaars Magento 2 te lanceren. Mede hierdoor wordt Magento 1 sinds juni 2020 niet meer ondersteund. Als je een webshop wilt bouwen, kun je gebruik maken van Magento.

De kosten per transacties dalen hiermee aanzienlijk en de druk op jouw interne organisatie neemt af. Het softwarepakket Magento 2 CRM wordt gekoppeld met telefonie van Callvoip op basis van een API-koppeling. Bij meerdere beeldschermen kun je zelf kiezen op welk scherm je de pop-up wilt zien.

Ja, want zelfs de meest doorgewinterde developer maakt van tijd tot tijd gebruik van een GUI. Met ons uitgebreide Control Panel kan je wijzigingen doorvoeren met 1 klik. Voorbeelden hiervan zijn het beheren van meerdere SSH gebruikers en keys, het aanpassen van de PHP versie en magento hosting het inschakelen van Varnish. Wij helpen je met het migreren van je shop, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de technische details. Verhuizen naar Hypernode is net zo simpel als het schrijven van je naam. Bij e-commerce heb je te maken met pieken en rustigere tijden.

Test Onze Magento Hosting En Je Wil Nooit Meer Iets Anders

Ik leg graag uit hoe alles werkt en hoe u bijvoorbeeld de artikelen kunt delen tussen de verschillende webshops. U heeft een hostingpakket nodig per webshop die u wilt draaien. Vaak gezien als een ondergeschikt aspect van Magento e-commerce development.

Het is daarom te complex voor de kleine zelfstandige. Inmiddels maken veel grote spelers gebruik van de software. In Nederland gebruikt een groot deel van de top-100 grootste webshops Magento 2. In anderhalf jaar was de software al meer dan één miljoen keer gedownload. Twee jaar later verscheen Magento Enterprise Edition, een betaalde versie die vooral is bedoeld voor grote ondernemingen. Magento is opgericht door het Amerikaanse bedrijf Varien, oorspronkelijk als opvolger van osCommerce, een platform voor kleine zelfstandigen.

De uitstekende security- en compliance-standaarden zijn gereguleerd en op het niveau van wereldwijde banknormen. En als regels veranderen, kun jij er gerust op zijn dat je eraan blijft voldoen. Mollie is de makkelijkste manier om je magento shop betalingen te verwerken. De combinatie van Mage One en Mollie biedt Magento 1 merchants een alternatief voor replatforming en helpt ze om hun groeipad te blijven volgen.

Ons advies is om kritisch te zijn met het doorvoeren van grote nieuwe ontwikkelingen . Wanneer er grote veranderingen aan komen, denk op dat moment goed na of dit te combineren is met de overstap naar Magento 2. Een simpel betaalproces is erg belangrijk binnen een webshop. Bij de ontwikkeling van Magento 2 is er veel aandacht besteed aan het opzetten van een afrekenproces in 2 stappen. Standaard is Magento 2 geïntegreerd met Google Analytics en AdWords. Naast standaard informatie over bezoekers, verkeersbronnen en paginaweergaven worden ook automatisch je (e-commerce) conversies gemeten.

  • Sinds de komst van Magento 2 biedt het platform namelijk de mogelijkheid tot headless e-commerce.
  • Dit kan dankzij hosting die is afgestemd op dit systeem.
  • Hierbij krijg je een webshop gebouwd op basis van een bestaande Magento template met de standaard Magento functionaliteiten.
  • Wij adviseren je graag bij het maken van de beste keuze.

De gecertificeerde Magento developers van Klik & Steen zorgen altijd voor een passend resultaat. Het CMS is erg sterk, dus wil je een webshop voor tien of tien miljoen producten? De schaalbaarheid van Magento maakt alles mogelijk.

Wij richten Magento shops zo in dat dynamische content nauwelijks invloed heeft op de cache. Op de achtergrond worden pagina’s zo hervormd dat vrijwel alle content nog steeds uit de cache komt.

Hiervoor moet een designer een briefing krijgen, wireframes maken en vervolgens de uiteindelijke visual designs in Photoshop, Sketch of in Illustrator ontwerpen. Lees welke groei we hebben gerealiseerd voor onze klanten. 7.2 en magento lager worden niet meer ondersteund,7.3 heeft ondersteuning tot december 2021, 7.4 tot november 2022 en 8.0 tot november 2023. Bij Managed Hosting wordt het technische beheer waaronder updates door Webhosting bedrijf uitgevoerd.