Magento Webshop?

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webshop?

Dit heeft tot gevolg dat er ontzettend veel feedback is op het systeem. De Magento-software kan zo constant up-to-date gehouden en verbeterd worden. Het komt voor dat bedrijven ontevreden zijn over de technisch partij waarmee zij samenwerken voor het ontwikkelen aan hun magento webshop. Het kan dan interessant zijn om een overstap te maken naar een nieuwe technische partij voor verdere doorontwikkeling. Tijdens ontwikkeling zijn er vaak wekelijks, soms zelfs dagelijks, contactmomenten tussen opdrachtgever en de technische partij. Het is daarom van groot belang om een goede relatie op te bouwen met de specialist waar u mee in zee gaat. Belangrijk om rekening mee te houden is dat na het opzetten van een Magento webshop de samenwerking niet stopt.

  • We zorgen voor planningen, verdelingen van taken en de technische voorbereidingen.
  • Hierin leggen we de beschikbaarheid en ondersteuning vast.
  • Skiwebshop is samen met Webelephant gegroeid van kleine locale speler tot internationale miljoenen partij.
  • Daarnaast monitoren wij 24/7 de performance van het platform om eventuele verstoringen in een zo vroeg mogelijk stadium te kunnen ontdekken.

Als je over wilt stappen naar Magento 2, dan is het van belang om een goede voorbereiding te doen. Van Magento 1 naar Magento 2 verhuizen is iets waar Creative CT veel ervaring mee heeft. Net als bij de eerste versie van het webwinkel platform, heeft Magento 2 zowel een gratis versie als een betaalde versie . Zo heb je toegang tot de features van een Magento B2B webshop, zoals personalisatie, content staging, business intelligence en meer.

Wij zijn gespecialiseerd in overname, beheer en optimalisatie van bestaande magento webshops. Beheer en optimalisatie bieden wij aan op basis van een roadmap overeenkomst. Het is een hybridemodel waarin ons team van development, online marketing en de service manager samen werkt aan jouw platform. Binnen beheer vallen jouw vragen, incidenten, issues en veiligheidspatches. Binnen optimalisatie zien wij de kansen op technisch vlak, uiteraard in overleg met jou en het online marketingteam.

Marketing

Het mooie van dit programma is dat er voor vrijwel ieder budget een webshop gerealiseerd kan worden. Afhankelijk van de eisen aan de webshop en de hoeveelheid maatwerk dat wenselijk is, komen we samen tot een correcte prijs. Met Magento 2 kan jij met één voorraad meerdere store views aanmaken. In de volksmond wordt dit ook vaak multishop genoemd. Een goede case om hier gebruik van te maken is als je bijvoorbeeld een groothandelaar bent.

Dit klinkt ver weg, maar in de e-commerce wereld nadert deze datum sneller dan gedacht. In het huidige tijdperk van groeiende cybercrime is veiligheid van het grootste belang. Dat geldt magento hosting zeker ook voor jouw webshop, die ongetwijfeld een hoop persoonlijke informatie bevat. Magento 2 voorziet in uitgebreide en actuele security patches die jouw webshop veilig houden.

Open Source Betekent Dat Je Niet Afhankelijk Bent Van Één Partij

Gebruik je voor jouw webshop nog helemaal geen Magento, dan stap je direct in de wereld van Magento 2. We kunnen veel, maar met behulp van onze vakspecialistische partners, kunnen we alles! De efficiënte codes hiervoor zijn door onszelf geschreven, omdat wij geloven in onze eigen kwaliteit.

Mocht je zelf liever niet met de blocks aan de gang willen dan is het verstandig om dit door te laten voeren door je webbouwer. Op het moment dat je de store view kiest dan selecteer je magento de instellingen van de storeview. In het tabblad ‘ general’ selecteer je de juiste taal en eventueel de juiste valuta en de overige basisgegevens en vergeet hierna niet op te slaan.

We vertellen je graag meer over het systeem en de mogelijkheden. Hiermee is een gecertificeerd en ervaren team van ontwikkelaars in staat om de ultieme klantervaring op te zetten voor jouw bezoekers. Wilt u zekerheid over de kwaliteit van de techniek achter uw Magento webshop? Kies dan voor een partij met een respectabele dosis ervaring en kennis. Om te achterhalen of een partij in staat is om kwaliteit te leveren, is het belangrijk om tijdens het oriënterend gesprek kritische vragen te stellen aan de developer. Bekijk de cases die de partij heeft opgelost en let op certificeringen. Bekijk de open source bijdragen van het bedrijf en vraag om uitleg over de meest complexe problemen die het bedrijf heeft opgelost.

Magento heeft een enorm aanbod aan koppelingen en extensies beschikbaar. En met een keur aan functies voor filters, voorraadbeheer en commerciële acties heeft het pakket alles wat je nodig hebt voor een geweldige online shopervaring. Bespaar veel tijd op één van de meest tijdrovende processen van je bedrijf, namelijk het verzenden van je bestellingen. Vroeger moest je nog handmatig adressen overnemen, nu kan je met één klik al je Magento bestellingen importeren en verwerken in je webshop. Wij werken uitsluitend met een maatwerk template omdat we dan volledige controle over de kwaliteit hebben en zo een unieke online shopping ervaring kunnen neerzetten. Magento Webshop Software wordt internationaal gebruikt door tientallen duizenden webshops en groeit nog steeds dagelijks.

Misschien denk je dat je alles zelf kunt, maar werp eens een blik op ons arsenaal aan tips & tricks. Wij zoeken tot in detail uit waar de knelpunten zitten en helpen je hier snel op te reageren. Uiteraard delen we de rapporten met je, zodat je precies weet wat er speelt. Lange laadtijden zijn verleden tijd door het slim inzetten van load balancing.

Dit is echter niet nodig; Shopware 6 is een goedkopere keuze. Er zijn dan ook veel webshopeigenaren die niet de migratie van Magento 1 naar Magento 2 uitvoeren, maar kiezen voor de migratie Magento 1 naar Shopware 6. Magento Webshop biedt in ieder geval wel de potentie om met jouw bedrijf mee te groeien tot een professioneel bedrijf met een jaarlijkse miljoen omzet. Dan adviseer ik om een related products extensie toe te voegen.