Magento Webshop Beginnen? Zo Pak Je Dat Slim Aan

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webshop Beginnen? Zo Pak Je Dat Slim Aan

De voordelen van Magento of Magento 2 Adobe Magento beschikt bovendien over veel functionaliteiten waar vele professionele e-commerce webshop behoefte aan hebben. Adobe Magento 2 webshops zijn zo opgezet dat het eenvoudig naar wens is aan te passen, waardoor er altijd een oplossing is voor jouw e-commerce vraagstuk. Met behulp van Adobe Magento kun je bijvoorbeeld eenvoudig fulfilment, advertising, logistiek en financiën bundelen vanuit één centraal systeem: Adobe Magento. Het flexibele en uitgebreide catalogusbeheersysteem van Adobe Magento is uitgebreid en gemakkelijk te beheren.

Starten Met Magento

De resultaten van deze koppelingen lees je vervolgens uit doordat je webshop Google Analytics is geïntegreerd. Ook deze koppeling is geen probleem voor Adobe Magento. In Adobe Magento 2 zijn vele standaard opties terug magento hosting te vinden die geïntegreerd zijn met het oog op zoekmachine resultaten . Denk aan de mogelijkheid voor het implementeren van zoekmachine vriendelijke URL’s, canonical tags en het beheren van robots.txt bestanden.

Internationale B2b Magento Webshop Voor Hycult Biotech

“Maak koppelingen met andere systemen voor je webshop. Ook maatwerk is hierbij een mogelijkheid!” Met de update naar Adobe Magento 2, waar de ‘cellular first’ gedachte uitgangspunt is, zijn de mogelijkheden op mobiel uiteenlopend. Templates speciaal voor mobiele apparaten ontworpen met daarna een uitbreiding voor desktop, zijn eerder regelmaat dan uitzondering. Door deze gedachte wordt de snelheid van je webshop aanzienlijk verhoogd, omdat alleen de essentiële componenten worden geladen. Het succes van je webshop wil je natuurlijk graag monitoren en bijsturen.

Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid. Samen een Adobe magento webshop ontwikkelen die echt werkt Als Adobe Magento 2 webshop specialist is We Provide een Adobe Magento Solutions Partner, waar ieder dag samen aan sterke e-commerce projecten gewerkt wordt. Samen met onze klanten werken we aan sterke Adobe Magento 2 webshops die echt werken en scoren.

Voeg eenvoudig producten en productcategorieën toe of maak onbeperkt productkenmerken aan. Met productkenmerken kan de bezoeker eenvoudig zoeken, sorteren en filteren in een gebruiksvriendelijke Adobe Magento webshop. Voor een webshop belangrijk en ook onderdeel van Adobe Magento: een orderbeheer functionaliteit. Met de functionaliteit van Adobe Magento kun je eenvoudig orders verwerken, wijzigen of verwijderen. Betalingen via magento iDeal, PayPal en creditcards worden automatisch gekoppeld aan de bijbehorende bestelling.

Dit versnelt het orderproces behoorlijk. Geautomatiseerd testen in Adobe Magento Adobe Magento 2 biedt ook de mogelijkheid geautomatiseerd te testen met ‘unit tests’ en ‘integratie tests’. Bij het ontwikkelen van nieuwe webshop modules voer je dan gelijktijdig tests uit om te zien of deze nieuwe modules goed functioneren. Hierdoor is de kans op fouten sterk verminderd en verloopt het in gebruik nemen van deze aanpassingen vloeiender.