Magento Webshop Bouwen? Professioneel Design

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webshop Bouwen? Professioneel Design

Met dat doel werken we zeer nauw betrokken samen met onze klanten en partners. Een Magento webshop is de eerste stap richting een succesvolle e-commerce business. Al jaren geldt Magento als één van de beste platforms voor het maken van een webshop. Wij werken dan ook graag met dit systeem en zorgen hiermee voor uw perfecte webshop. Wij zijn de aangewezen partij om voor u de ideale webshop te bouwen en vertellen u graag waarom. Maakt jouw webshop gebruik van het open-source e-commerce platform Magento? Magento is namelijk één van de meest gebruikte platformen door e-commerce bedrijven in Nederland.

Remsystemen en onderdelen voor high-performance auto’s en gepantserde voertuigen. Epartment realiseerde de meertalige webshops, gekoppeld aan Akeneo PIM, met realtime data uit maar liefst 80.000(!) categorieën. Wij begeleiden mkb-bedrijven bij het maken van keuzes en de realisatie van Magento webshops en B2B portals. Van strategie, tot creatie en realisatie tot aan support en doorontwikkeling.

Daarnaast biedt Magento ook een Magento Commerce pakket aan waarbij er support geleverd wordt. Hierdoor is er voor elk probleem wel een oplossing of een tool. Magento is een gebruiksvriendelijk CMS-systeem waarmee webshops gemaakt kunnen worden. Magento wordt wereldwijd door heel veel mensen, bedrijven en ondernemers gebruikt. De prijzen en kosten voor een Magento webshop kunnen redelijk veel van elkaar differentiëren.

Met deze koppeling kan je dus nog steeds de vervoerder kiezen die het beste bij jouw bedrijf en merk past. We werken samen met alle grote vervoerders, kies bijvoorbeeld uit DHL, PostNL en DPD. Natuurlijk kan je deze vervoerders ook naast elkaar inzetten. Abbatis magento hosting koos niet zomaar voor Magento als haar favoriete e-commerce software. Na zorgvuldige vergelijking van verschillende webshop-systemen weten wij zeker dat Magento de beste oplossing biedt. We zetten de grootste voordelen op deze pagina graag voor je op een rij.

  • Daardoor kan het moeilijk zijn om te kiezen tussen deze twee systemen.
  • Het is belangrijk dat uw webwinkel u ondersteunt in wat u wilt.
  • Wanneer contactgegevens bij een vervolgbestelling gewijzigd zijn, kunnen deze ook in Exact geüpdatet worden.

Magento is hét CMS voor online ondernemers die graag zelf het heft in handen hebben, zonder al teveel moeite natuurlijk. Met een Magento webshop bij Klik & Steen krijg je namelijk de tools om je webshop zoveel mogelijk zelf bij te houden. Magento is een CMS voor webshops in alle soorten en maten.

Het voordeel hiervan, is dat alle soorten informatie op dezelfde manier word weergegeven in één centrale database. Daardoor is het mogelijk om webshops gemakkelijk aan te passen en te verbeteren naarmate je organisatie groeit. Het aanpassen van jouw webshop kan gemakkelijk, doordat wij diverse koppelingen kunnen implementeren. Zodra u de sterke punten van het software pakket begrijpt, is het belangrijk om te weten waar Magento tekort kan schieten. Natuurlijk, het biedt een workflow voor product- en orderbeheer, maar het is niet ontworpen om uw orderafhandelingsproces te beheren of een robuust IMS te vervangen. Wij gaan ons niet voordoen als een expert op ERP-systemen.

Voor heel je e-commerce kun je vertrouwen op onze Ridders. Halverwege het proces gaan we bezig met de integratie van uw marketing activiteiten in de nieuwe Magento webwinkel. Denk daarbij aan het maken voor productfeeds voor Google Ads of multichanneling via platforms als Channable. Natuurlijk zetten we ook de techniek op scherp voor de beste rankings in Google. Voor wat betreft het design van uw webwinkel zijn er veel mogelijkheden. U kunt werken met een designer die uw site ontwerpt en dat ontwerp zetten wij over naar Magento.

Jij koppelt terug en wij gaan weer aan de slag met deze feedback. Ook online boekhouden met een slim en eenvoudig boekhoudprogramma? Op het gebied van extensies wint WooCommerce het van Magento. Er moet wel bij gezegd worden dat Magento “out of the box” meer opties heeft dan WooCommerce. Na het installeren heb je flink wat tijd nodig om de basis van Magento onder de knie te krijgen.

Sluiten jouw wensen niet aan bij onze bestaande modules? Zowel tijdens de bouw, als na de livegang helpt ons online marketing team met het werken aan de vindbaarheid en zichtbaarheid van je bedrijf. Het grote voordeel van Magento (t.o.v. andere open source software ) is de grote verscheidenheid aan plug-ins die je kan gebruiken. Je kan via Magento Connect eindeloos veel plug-ins installeren om jouw webwinkel helemaal naar wens in te richten. Voor een Magento webwinkel kan het verstandig zijn om samenwerking te zoeken met een specialist. Een goede Magento ontwikkelaar neemt niet alleen alle development op zich, maar denkt ook mee in bijvoorbeeld conversie optimalisatie. De Magento specialisten van Proud Nerds bieden dit o.a.

Welke Factoren Bepalen De Magento Webshop Prijs?

Dit betekent dat de broncodes voor het systeem openbaar zijn voor iedereen. Het open source aspect van Magento brengt veel voordelen met zich mee, zoals het feit dat iedereen Magento functionaliteiten kan magento webshop ontwikkelen. Dit betekent dat er een bijna oneindig aanbod is van extensies en overige functionaliteiten die jouw webshop compleet maken. Je kunt het zo gek niet verzinnen of er bestaat een extensie voor.

Abbatis heeft Magento gekozen als haar e-commerce favoriet om verschillende redenen. We hebben alle webshop systemen binnenste buiten gehaald en weten dus zeer zeker waar we het over hebben als we kiezen voor Magento. De broncode van Magento Community Edition is open source. Dit betekent dat je niet hoeft te betalen voor het gebruik van deze software.

Als je een Magento 1 webshop hebt, dan draait deze gewoon door. Maar sinds 1 juni 2020de ondersteuning voor Magento 1 is volledig vervallen en dat levert veiligheidsrisico’s op.

Het biedt de mogelijkheid tot het beheren van meerdere webwinkels vanuit één systeem en het is eenvoudig te koppelen aan verschillende voorraad- of betaalsystemen. Ook is Magento goed mobiel toegankelijk en zijn taal en design goed aan te passen naar wens en gebruik. Doordat Magento uiterst flexibel is, kunnen wij een magento volledig naar jouw specifieke wensen realiseren. Magento is een wat duurder webshopsysteem qua ontwikkeling, maar het heeft een paar grote voordelen. Er zitten zeer veel mogelijkheden in de core , waardoor je minder extensies nodig hebt.