Magento Webshop Bouwen? Wij Helpen U Graag Op Weg

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webshop Bouwen? Wij Helpen U Graag Op Weg

Magento 2 biedt verbeterde prestaties op het gebied van snelheid en schaalbaarheid. Daarnaast bevat het extra functionaliteiten die bedrijven helpen bij het efficiënt beheren van hun Magento webshop en de conversie laten toenemen. Draait jouw webshop nog op Magento 1? Dan is het tijd om over te stappen. In juni 2020 kwam er een einde aan de support voor Magento 1.

Dit zit hem met name in de beleving. Veel Themes zijn nog steeds beschikbaar en extensies van derden zijn vrij vlot klaargemaakt voor de nieuwe versie. Zo wordt het nog makkelijk je Magento shop magento te laten maken.

Magento Webshop Platform

Strategisch advies nodig over het overstappen naar Magento 2 of vrijblijvend een demo krijgen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Aan de achterkant van een webshop zijn er verschillende processen die moeten plaatsvinden zoals de logistiek en het verwerken van de administratie. Een Magento webshop is te koppelen aan software program die deze processen vereenvoudigt, waardoor jij meer tijd overhoudt om bezig te zijn met jouw klanten. Een aantal voorbeelden van koppelingen:

Magento is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse webshop-branche. In ons blog houden we regelmatig een alternatieve optie tegen het licht en wegen die af tegen de voordelen vanMagento 2.

Er staat altijd iemand klaar om mee te denken hoe jouw webshop optimaal te laten werken en welke nieuwe functionaliteiten je daarbij moet inzetten. Support bij Experius betekent dat je een huge aanspreekpunt hebt: jouw klantcoördinator. Bij support tickets schakel je direct met de verantwoordelijke developer uit jouw devoted staff. Daarnaast kun je jouw ingeschoten ticket op de voet volgen in ons ticketsysteem Jira.

Magento Links

ERP Systemen: Exact, Microsoft Dynamics en AFAS Met de assist van Experius worden al je problemen met de webshop zo snel mogelijk opgelost.

  • Afhankelijk van de processen van een organisatie kan in sommige gevallen Magento als Headless oplossing en/of PWA geïntegreerd worden.
  • Ook aan Magento zitten nadelen, het grootste nadeel is misschien wel het toekomstige afscheid van Magento 1 .
  • Hierbij wordt dan goed gekeken naar wat er nog hergebruikt kan worden van wat er al een keer ontwikkeld is.
  • Zitten er ook nadelen aan Magento?

Vernieuwend design in Magento Commerce Cloud met Akeneo PIM integratie. Schaalbaar Magento platform om internationaal en snel te groeien. Met trots magento hosting werken we voor succesvolle B2B klanten: SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF: Indrukwekkende mogelijkheden voor een optimale klantbeleving.

Hoe kan je de kosten van het bouwen van een Magento store inschatten? Sinds de lancering van Magento 2 heeft het moederbedrijf de namen van de betaalde en de gratis versie gewijzigd. Respectievelijk heten ze nu Magento Commerce en Magento Open Source.

Duidelijk wordt dat Magento haar plaats zeker verdiend heeft, een beeld dat bevestigd wordt door gerenommeerde e-commerce specialisten. En om al die zaken goed mogelijk te maken is wel een grote hoeveelheid code nodig. Het configureren van een Magento 2 webshop is dan ook vakwerk. Er komt enorm veel bij kijken en om een complete e-commerce webshop te laten maken zijn builders vaak wel weken bezig. Afhankelijk verder van het gekozen Theme, het design, de extensies en ander maatwerk kan het improvement wel een maand of drie in beslag nemen.