Magento Webshop Laten Bouwen? Overweeg Prestashop!

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webshop Laten Bouwen? Overweeg Prestashop!

Voordat een migratietraject in gang wordt gezet zullen wij eerst een uitgebreide inventarisatie maken van alle requirements. Aan de hand hiervan stellen wij een migratieplan op zodat we jouw volledig ontzorgen bij de overstap van Magento 1 naar Magento 2. Ook voor razendsnelle Magento hosting en adequate support ben je bij ons aan het juiste adres. Snelle laadtijden van je pagina’s zorgen direct voor conversieverbetering, meer pageviews, verlaagde bounce rates dus meer omzet. In samenwerking met Hipex zorgen wij ervoor dat jouw webshop onder elke conditie optimaal presteert. Jouw webshop wordt standaard 24/7, 365 dagen per jaar gemonitord en we staan voor je klaar als je ons nodig hebt, tijdens kantooruren of 24/7 als daaraan behoefte is. In bijna alle gevallen kunnen wij Magento webshops aanzienlijk verbeteren qua snelheid en performance.

Stel een klant besteld zwarte sokken dan heeft de klant misschien ook interesse om blauwe sokken te kopen. Met een related products extensie kan je diverse andere sokken tonen onder de zwarte sokken.

Magento Webshop Voor Baum Sport By Milo

Magento is dus echt een platform dat meegroeit maar vooral ook meedenkt met jouw explosieve groei. Daarnaast kunnen de lay-outs van je pagina’s worden voorzien van up- en cross-sells om producten tactisch in de schijnwerpers te zetten. Hierdoor vinden (potentiële) klanten jouw producten makkelijker en sneller en kun je effectief de verkoop van nieuwe producten stimuleren.

Proactief monitoren wij je website en server en houden wij je Magento versie up-to-date! magento hosting Hiernaast staan wij uiteraard elke dag voor je klaar voor vragen en calamiteiten.

  • Zo zijn we door Magento genomineerd voor ‘best overall B2B implementation’ met onze oplossing voor Techniekspecialist.
  • Ja, onze koppeling is zowel geschikt voor de Magento Comunnity als de Enterprise-editie.

Dat betekent dat ieder project een samenwerking is. Wij geloven dat de beste projecten ontstaan door het samenbrengen van jouw vakkennis en onze online expertise. Stimmt is jouw partner voor de ontwikkeling van een Magento 2 webshop op maat. Onze ervaren consultants inventariseren, installeren, optimaliseren én ondersteunen het testen van de door jou gekozen koppeling. Na het afsluiten neemt ons projectbureau contact met je op.

Het voordeel hiervan, is dat alle soorten informatie op dezelfde manier word weergegeven in één centrale database. Daardoor is het mogelijk om webshops gemakkelijk aan te passen en te verbeteren naarmate je organisatie groeit. Het aanpassen van jouw webshop kan gemakkelijk, doordat wij diverse koppelingen kunnen implementeren. Zodra u de sterke punten van het software pakket begrijpt, is het belangrijk om te weten waar Magento tekort kan schieten. Natuurlijk, het biedt een workflow voor product- en orderbeheer, maar het is niet ontworpen om uw orderafhandelingsproces te beheren of een robuust IMS te vervangen. Wij gaan ons niet voordoen als een expert op ERP-systemen.

Wat bij Magento 1 veelal met maatwerk en modules moest worden opgelost, is nu vaak standaard mogelijk binnen Magento 2. Als onze aanbieding u past, dan gaan we aan de slag met uw Magento webwinkel bouwen.

Hoe wil je dat je klanten kunnen zoeken naar producten? Op welke manier worden ze voorgesteld aan verwante producten?

Magento kan ook gekoppeld worden met ERP pakketten, zoals Exact, SAP, Afas, Microsoft Dynamics en meer. Deze integraties beginnen vanaf een vast bedrag per maand of een eenmalig implementatie bedrag en jaarlijkse fee. Heeft jouw doelgroep een bepaalde wens die niet standaard beschikbaar is in Magento? Deze ontwerpen worden vervolgens door een developer worden ontwikkeld. Daar tegenover kun je kiezen voor bestaande Magento templates vanaf €100. Echter kunnen deze templates ook door jouw concurrenten gebruikt worden. Een ontwerp op maat kan het gewenste resultaat behalen.

Stabiele Hosting

In jouw Magento 2 webwinkel te integreren en stuur je klanten automatisch een uitnodiging per e-mail om een review achter te laten. Bij elke e-commerce afgewerkte bestelling wordt automatisch een uitnodiging naar de klant verzonden waarin hij uitgenodigd wordt om zijn ervaring te delen.

Noem het onze paradepaardjes die bijdragen aan de allerbeste performance prestaties. Nieuwste Magento 2 technieken zodat grensverleggende oplossingen voor ons geen enkel probleem zijn. Wij zijn er van overtuigd dat wij voor onze klanten de beste Magento 2 webshops bouwen die er in de markt beschikbaar zijn. Magento 2 heeft meer functionaliteiten in de core dan 1 en de code is lichter. Bovendien is het zo ontworpen dat webdevelopers veel uniformer werken. Bij 1 waren er vaak veel verschillende manieren om iets te ontwikkelen, waardoor relatief veel veiligheidslekken ontstonden. Volgens de huidige planning stopt de support voor Magento 1 in 2018, dus vanaf dat moment worden veiligheidsissues voor de core niet meer gerepareerd.

Als je een Magento 1 webshop hebt, dan draait deze gewoon door. Maar sinds 1 juni 2020de ondersteuning voor Magento 1 is volledig vervallen en dat levert veiligheidsrisico’s op.

Het biedt de mogelijkheid tot het beheren van meerdere webwinkels vanuit één systeem en het is eenvoudig te koppelen aan verschillende voorraad- of betaalsystemen. Ook is Magento goed mobiel toegankelijk en zijn taal en design goed aan te passen naar wens en gebruik. Doordat Magento uiterst flexibel is, kunnen wij een magento webshop volledig naar jouw specifieke wensen realiseren. Magento is een wat duurder webshopsysteem qua ontwikkeling, maar het heeft een paar grote voordelen. Er zitten zeer veel mogelijkheden in de core , waardoor je minder extensies nodig hebt.