Site pictogram I Device News

Magento Webshop Laten Bouwen? Overweeg Prestashop!

Dan wordt deze helemaal op maat gemaakt zoals Coolblue. Maar dan moet je meteen een flink bedrag investeren. Je kan er ook voor kiezen om bestaande software te gebruiken die al jaren ontwikkeld wordt. Magento 2 is veel webshop freelance gebruiksvriendelijker en veiliger dan voorganger Magento 1 en kent extra functionaliteiten. Via het systeem krijg je inzicht in verlaten winkelwagens, het actieve aantal bezoekers en veel gebruikte zoektermen.

Soms zijn er derde partijen die de ultieme oplossing leveren. In de loop van de jaren heeft Emico een aantal grensverleggende oplossingen ontwikkeld.

80s Interactive vindt het niet alleen belangrijk dat de klant tevreden is met het resultaat, we werken graag aan projecten waar we zelf ook trots op zijn. Hier treft u een aantal van onze projecten waar we met veel trots nog steeds aan door ontwikkelen. De introductie van Magento 2 markeert het begin van een nieuw tijdperk in eCommerce. Met een Magento 2 webwinkel profiteert u van een zeer betrouwbaar platform en alles dat u nodig heeft om van uw online onderneming een succes te maken. Dit is mogelijk dankzij het Content Managment Systeem achter uw Magento webwinkel. Dit Content Managment Systeem is heel gebruiksvriendelijk en eenvoudig te begrijpen.

Bij Vicus begrijpen we dat jij als mkb-ondernemer je tijd hard nodig hebt. Om je bedrijf verder uit te bouwen en plannen te maken voor de toekomst. Daarom kun je bij ons een magento webshop laten maken waar je nauwelijks omkijken naar hebt. Meerdere webshops die je vanuit één systeem wilt beheren? Volledig in je eigen huisstijl of snel van start met één van de vele standaardtemplates? Laat je verrassen hoe veelzijdig een Magento webshop is. Daarnaast veranderen de klanteisen en -verwachtingen continu.

In de regel sluit Magento voor 70% aan bij de wensen van een bedrijf. De overige 30% nemen we bij Proud Nerds voor onze rekening. Wij kunnen makkelijk modules ontwikkelen die aansluiten op alle magento hosting bestaande pakketten. Stap voor stap laten we onze klanten zien wat we waarom hebben gedaan. Wie gaat voor een succesvolle webshop met alles erop en eraan, komt al gauw uit bij Magento.

De schaalbaarheid van Magento maakt alles mogelijk. Hierdoor kun je vanaf het begin al groots denken, uiteraard denken wij hier over graag met je mee. Onze developers houden rekening met jouw ambities voor de toekomst. Bij Klik & Steen zien we je namelijk als een partner, samen timmeren we aan de weg naar de toekomst. Magento is een open source platform dat ondernemers de mogelijkheid biedt om een webwinkel te beheren zonder dat hier technische kennis voor nodig is. Heeft u speciale wensen voor uw website die niet in een standaard pakket vallen? De programmeurs van 80s Interactive hebben veel ervaring met het bouwen van speciale extensies.

Hierdoor worden er vanuit die “technische gemeenschap” voortdurend allerlei aanvullende oplossingen ontwikkeld, zogeheten “extensies”. Hierdoor kunnen internetontwikkelaars zoals WebGenerator hun opdrachtgevers zeer professionele webshops aanbieden.

Aan de hand van een vrijblijvende performance test laten we je graag de verschillen zien. De basis voor succesvolle online marketing is een technisch en grafisch goede website of webshop. Bij ons kunt u terecht voor de bouw, het onderhoud en het design. Wij werken met Magento, een kwalitatief hoogstaand eCommerce platform met ontelbare mogelijkheden en ontwikkelingen. Extensies en koppelingen moeten worden geïmplementeerd door een webdeveloper.

Magento 2 is een stuk sneller geworden en dus een kortere verwerkingstijd. Hierdoor kunnen er bijvoorbeeld meer orders per uur verwerkt worden. Lees hoe de Op den Velde Groep volledig digitaal ging dankzij webshop / B2B-portal, uitgebreide SAP integratie, KMS, OCI Punch-out koppeling door Epartment. Het proces om te komen tot een website is indrukwekkend. WEB MOJO Solutions houdt de levering van uw nieuwe Magento webshop makkelijk en klantvriendelijk. Magento 2 beschikt standaard over veel handige functionaliteiten, denk hierbij aan de multistores, multi language, configureerbare producten en klantdashboards.

Voor dit project heeft ons team meerdere maatwerk modules ontwikkeld waaronder de productcalculator. Wij zijnde eerste in Nederlanddie een dergelijk project in Magento 2 heeft ontwikkelden daar zijn we absoluut trots op. Met het Gerrits-thema kun je al binnen enkele maanden een Magento 2 webshop laten maken. De investering is vanaf € 15.000,-, afhankelijk van alle wensen. Wil je weten wat een Magento webshop laten bouwen precies kost?

Voornamelijk omdat de webdeveloper maatwerk moet verrichten, denk aan het op maat maken en implementeren van extensies. In landen zoals India en Vietnam is dit zo’n 30 euro per uur, in Oostbloklanden als Polen en Oekraïne 40 tot 45 euro per uur. Het uurtarief van Nederlandse webdevelopers begint bij 60 euro, maar wat meer gespecialiseerde developers en bureaus vragen gemakkelijk 100 euro of meer.