Magento Webshop Laten Bouwen? Overweeg Prestashop!

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webshop Laten Bouwen? Overweeg Prestashop!

Vanaf dit moment kun je beginnen met het vertalen van je pagina’s en blocks binnen Magento. Als je veel met Magento gewerkt hebt dan weet je dat je gebruik maakt van blocks.

Belangrijke veiligheidspatches worden direct opgepakt wanneer Magento ze uitbrengt. Maak je jouw webwinkel zelf, dan krijg je deze professionele ondersteuning niet. Als je alles uit Magento wilt halen moet je over een flinke portie technische kennis beschikken. Wij durven wel te stellen dat wij geen flinke portie technische kennis hebben, meer een enorm grote berg met kennis. Onze Magento developers zijn stuk voor stuk gecertificeerd en hebben de meest complexe technische vraagstukken opgelost. Een Magento webshop laten maken en laten hosten door een doelgerichte Magento partner? Nemen wij je webshop over, dan stellen we ook altijd een Service Level Agreement op.

Krijg je bijvoorbeeld feedback van klanten die de Magento webshop graag net even wat anders ingericht willen hebben? Lees ook meer over API koppelingen die Webelephant voor jou zou kunnen realiseren. Magento is één van de meest gebruikte open source e-commerce platforms in de wereld waarmee webshops worden gebouwd en beheerd. Eind 2015 is Magento 2 gelanceerd, een vernieuwde en gebruiksvriendelijkere versie ten opzichte van zijn voorganger, Magento 1. Heb je je wel eens afgevraagd hoe je meer bezoekers naar je webshop leidt door bijvoorbeeld beter vindbaar te zijn in Google? En hoe je van deze bezoekers klanten kunt maken, anders gezegd ‘conversies kunt genereren’? Magento staat bekend om conversie en zoekmachine optimalisatie.

Bij vragen was er gelijk mogelijk tot contact via servicedesk. Een hele webshop freelance prettige en snelle reactie van de administratie op mijn vragen.

De kosten van een Magento 2 webshop begint vanaf € 3000. Hierbij krijg je een webshop gebouwd op basis van een bestaande Magento template met de standaard Magento functionaliteiten. Meestal is het een van de veel voorkomende vragen die ik te horen krijg tijdens een gesprek.

Magento 2 is een stuk sneller geworden en dus een kortere verwerkingstijd. Hierdoor kunnen er bijvoorbeeld meer orders per uur verwerkt worden. Lees hoe de Op den Velde Groep volledig digitaal ging dankzij webshop / B2B-portal, uitgebreide SAP integratie, KMS, OCI Punch-out koppeling door Epartment. Het proces om te komen tot een website is indrukwekkend. WEB MOJO Solutions houdt de levering van uw nieuwe Magento webshop makkelijk en klantvriendelijk. Magento 2 beschikt standaard over veel handige functionaliteiten, denk hierbij aan de multistores, multi language, configureerbare producten en klantdashboards.

Maar met alleen het verkopen van je product ben je er natuurlijk nog niet. Het product moet bijvoorbeeld ook verzonden en betaald worden. Voor een simpele webshop is WooCommerce waarschijnlijk de snelste keuze. Magento is een betere keuze voor grote bedrijven met een eigen team van developers dat op het platform kan doorontwikkelen.

Mocht je ons dus ooit écht zat zijn, dan kun je makkelijk naar een andere partij. Magento is tenslotte niet voor niets één van de meest gebruikte systemen voor professionele webshops.

Vaak zien wij dat het zelfs de leidende positie van het ERP overneemt. De koppeling met SAP Business One, SAP Business All-in-One en jouw Adobe magento hosting maakt beheer eenvoudiger en zorgt ervoor dat de webshop efficiënter wordt. De Adobe Magento koppeling synchroniseert verkoop-, product- en voorraadinformatie in uw Adobe Magento webshop automatisch met uw backoffice in SAP. In Adobe Magento zijn vele standaard opties terug te vinden die geïntegreerd zijn met het oog op zoekmachine resultaten . Denk aan de mogelijkheid voor het implementeren van zoekmachine vriendelijke URL’s, canonical tags en het beheren van robots.txt bestanden. Daarnaast is er een ‘Content Staging’ module waarin je eenvoudig je toekomstige marketingcampagnes in een staging omgeving kunt opzetten en dus kunt bekijken.

In de regel sluit Magento voor 70% aan bij de wensen van een bedrijf. De overige 30% nemen we bij Proud Nerds voor onze rekening. Wij kunnen makkelijk modules ontwikkelen die aansluiten op alle bestaande pakketten. Stap voor stap laten we onze klanten zien wat we waarom hebben gedaan. Wie gaat voor een succesvolle webshop met alles erop en eraan, komt al gauw uit bij Magento.

Gebruik deze als een richtlijn, maar vraag ons vooral om gedegen advies alvorens je keuze te maken. Wij willen je graag adviseren over de mogelijkheden die wij kunnen bieden omtrent het opzetten van een Magento webshop. Denk ook aan online marketing die er voor zorgt dat jou webshop groeit. We komen graag naar je toe maar je bent ook van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen om alle mogelijkheden te bekijken. Mik je echter op groei en een op termijn in omvang toenemende webshop? Dan biedt Magento 2 gewoon veel meer mogelijkheden. Het is een e-commerceplatform dat gemaakt is om mee te groeien met jouw webshop.

Je kunt dus vrij snel van start met een Magento shop. Wel is Magento een stuk complexer in ontwikkeling dan bijvoorbeeld WooCommerce. Het biedt out of the box meer opties, magento webshop maar staat niet zo 123. Als ondernemer betaal je dus niet voor Magento zelf, maar wel voor de hosting van je shop en voor de ontwikkeling van de webshop door Ridders.

Is alles inderdaad zo responsive, snel en conversieverhogend als we bedacht hadden? En vind jij je webshop ook zo werken als we besproken hebben?

  • Dan is de afweging vaak welk CMS gebruikt gaat worden.

Omdat Magento erg schaalbaar is, kun je bouwen aan de toekomst. Het is namelijk een zeer geschikt CMS om uit te breiden of in te perken, wanneer jij dat wilt. Schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zorgen ervoor dat Magento geschikt is voor elke online ondernemer met ambitie! Mochten er toch nog dingen niet helemaal duidelijk zijn, dan zorgt onze uitgebreide Magento training ervoor dat je alles probleemloos kunt beheren. Magento biedt krachtige marketing, zoekmachine optimalisatie, en catalogus-management tools. Door gebruik te maken van een uitegebreide opzet en database voor producten, klanten , orders etc. maakt het o.a.