Magento Webshop Laten Bouwen? Overweeg Prestashop!

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webshop Laten Bouwen? Overweeg Prestashop!

Wij bouwen dus niet alleen mooie, maar zeker ook snelle webshops. Dit doen wij door gebruik van Hyvä, Hyvä is een Magento basis thema dat gericht is op snelheid. Met hoge scores in de Google Pagespeed analyses is dit dé basis voor de toekomst en dus zeker de beste oplossing voor jouw Magento 2 webshop. Magento webshop laten maken is de eerste stap richting een succesvolle e-commerce website. Bij het maken van webshops geldt al jaren dat Magento één van de beste platformen is om een webshop te bouwen. Dit is tevens ook de reden waarom onze specialisten zo graag met dit e-commerce platform werken. Magento is een aantal jaren terug volledig herzien vanaf de tekentafel en draait momenteel op de stabiele versie 2.

Daarnaast biedt Magento webshop vele marketing en promotie mogelijkheden, waardoor het makkelijk is om je webshop en producten te promoten. Magento is SEO vriendelijk, hierdoor is je webshop makkelijk vindbaar in de zoekmachines.

Magento webshops zijn over de hele wereld populair. Magento heeft een wereldwijd marktaandeel van circa 30% van de eCommerce markt. Dat bewijst al hoe aantrekkelijk en doorontwikkeld Magento voor online ondernemers is. Magento 2 biedt uiteenlopende pakketten, waaronder de kosteloze community editie, de Enterprise-editie en het GO-pakket. Natuurlijk zijn er ook andere aanbieders, maar die blijven toch achter in hun mogelijkheden en zijn minder doorontwikkeld.

Als je verder leest zul je meer te weten komen over o.a. Voor alle functionaliteit kun je het onze Magento Commerce pagina bezoeken. Er komt veel kijken bij het behalen van e-commercedoelen. Een belangrijke factor in het succes van jouw e-commerce platform is de samenwerking met een creatieve, innovatieve partner.

Tussendoor houden we regelmatig contact zodat we uiteindelijk tot een resultaat komen waar we allebei trots op zijn. Je kan jouw Magento Webshop uitbreiden met nieuwe functionaliteiten door een van de 600+ extensies te installeren. Deze zijn gratis of tegen een eenmalige/jaarlijkse vergoeding beschikbaar. Voorbeelden zijn een extensie voor het toevoegen van een blog of een koppeling met Instagram of een live chat. Wereldwijd het meest gebruikte webshop platform voor bedrijven met veeleisende catalogi, meertaligheid en internationalisering. We laten je graag zien wat het alternatief is voor Magento webshop ontwikkeling. Onze maatwerk webshops zijn perfect afgestemd op jouw doelgroep en jouw specifieke doelstellingen.

Samen met deze opdrachtgevers werken wij iedere dag aan de beste Magento webshop oplossingen. Een webshop verschilt eigenlijk niet zoveel van een winkel. Sommige webshops hebben zelfs een pand nodig, voor bijvoorbeeld voorraad. Ze hebben echter geen A-locatie nodig omdat ze veelal online verkopen. Onze experts zijn in staat om zowel standaard als maatwerk webshops te maken. Voor veel bedrijven eindigt de samenwerking met de webshop bouwer bij de oplevering van de webshop.

Maar met alleen het verkopen van je product ben je er natuurlijk nog niet. Het product moet bijvoorbeeld ook verzonden en betaald worden. Voor een simpele webshop is WooCommerce magento hosting waarschijnlijk de snelste keuze. Magento is een betere keuze voor grote bedrijven met een eigen team van developers dat op het platform kan doorontwikkelen.

Zonder dat jij of je klanten hier ongemak van hebben. Magento is met jarenlange ontwikkeling uitgegroeid tot één van de beste èn populairste platformen gericht op E-commerce, oftewel online verkopen via een webshop.

Klanten kloppen bij ons aan om een stap te maken naar een professionele Magento webshop. Een webshop die stabiel en razendsnel is, mee kan bewegen met de technologische ontwikkelingen en uiteindelijk aansluit op de behoefte van de eindgebruiker. Met het Mijnwebsite Magento pakket heeft u een compleet pakket in handen waarmee een professionele webwinkel kunt bouwen. In dit pakket is Magento al helemaal geïnstalleerd en kunt u er direct mee aan de slag.

Returns Behoud tevreden klanten met een moeiteloze retourervaring. Ook wordt er doorontwikkeld, waardoor het systeem altijd klaar is voor de toekomst. Wij gebruiken Bugdrive voor het afhandelen van bugmeldingen, todo’s en wensen. Wij ontwikkelden hiervoor drie webshop pakketten. Een succesvolle webshop voor een betaalbare prijs mobielvriendelijk maken.

Met de update naar Adobe Magento 2, waar de ‘mobile first’ gedachte uitgangspunt is, zijn de mogelijkheden op mobiel uiteenlopend. Templates speciaal voor mobiele apparaten ontworpen met daarna een uitbreiding voor desktop, zijn eerder regelmaat dan freelance uitzondering. Door deze gedachte wordt de snelheid van je webshop aanzienlijk verhoogd, omdat alleen de essentiële componenten worden geladen. Magento is ontworpen om te worden gebruikt als een applicatie door iemand die geen ontwikkelaar is.

  • Wie switcht van webshopsysteem, moet dus een aanzienlijk bedrag begroten voor datamigratie.
  • Sinds 2012 bouwen wij alles responsive, geschikt voor alle schermresoluties en toestellen.

In dit artikel focussen we ons op de open source versie van Magento. Staar je overigens niet blind op het feit dat WooCommerce gratis is. Wil je een exclusievere webshop hebben om bijvoorbeeld tickets te verkopen?

Alles wat je nu nog investeert in een Magento 1 webshop is dus eigenlijk zonde. Je kunt daarom beter overstappen van Magento 1 naar Magento 2. Bevalt je Magento 1 shop verder nog prima, of gebruik je de gelegenheid om direct verbeteringen door te voeren? Dan helpen we graag met het overstappen van Magento 1.0 naar Magento 2.0. We inventariseren je huidige Magento installatie, vinden de best passende template en extensies en migreren producten, voorraden en transacties naar Magento 2.0. Alhoewel het eenvoudig klinkt, komt daar nog best wel wat bij kijken.

De marketing mogelijkheden van het platform zijn rijk en grenzeloos. Zo biedt Magento krachtige tools voor marketing, zoekmachine optimalisatie, catalogusbeheer en meer. Magento’s intuïtieve beheersysteem bevat krachtige marketing, zoekmachine optimalisatie en eindeloze mogelijkheden voor catalogusbeheer. Daarnaast zijn Magento webshops schaalbaar en daarmee uiterst geschikt voor bedrijven die willen groeien in e-commerce. Magento heeft de mogelijkheid om uw webshop in meerdere talen weer te geven. U moet dan wel alle teksten vertalen of laten vertalen door een vertaalbureau.

Mocht je zelf liever niet met de blocks aan de gang willen dan is het verstandig om dit door te laten voeren door je webbouwer. Op het moment dat je de store view kiest dan selecteer je de instellingen van de storeview. In het tabblad ‘ general’ selecteer je de juiste taal en eventueel de juiste valuta en de overige basisgegevens en vergeet hierna niet op te slaan.