Magento Webshop Laten Bouwen? Overweeg Prestashop!

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webshop Laten Bouwen? Overweeg Prestashop!

Dankzij het immens grote aantal gebruikers is het succes van Magento keer op keer bewezen. Magento is niet voor niets het nummer 1 platform in de E-commerce wereld. Door de schaalbaarheid, flexibiliteit, responsiviteit en het bewezen succes is Magento dus ook het ideale platform om jouw webshop naar het nieuwe niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om gelijk een start te maken voor een fijne samenwerking en een succesvolle toekomst. Een responsive ontwerp voor uw website is tegenwoordig geen bijzaak meer; het is pure noodzaak! Hierdoor is uw website of webshop op alle devices goed zichtbaar.

Dan maakt deze add-on orders met een vreemde valuta aan in Exact Online. Wil je naast onze standaard support ook telefonische ondersteuning én een snellere responstijd? Het implementatiepakket voor de Magento Basis en Premium koppeling kost éénmalig € 250,- en voor de Handel koppeling is dat éénmalig € 400,-. Na het afsluiten van het implementatiepakket neemt ons projectbureau contact met je op voor de vervolgstappen.

Magento Webshops Waar We Trots Op Zijn

Met onze kennis in Magento kunnen we de achterliggende techniek van een webshop op maat inrichten. Ons web development team heeft tot dusver al honderden klanten geholpen die allemaal op hun eigen manier producten willen aanbieden. Wij willen natuurlijk dat de webshop functioneel goed werkt, maar daarnaast moet het webdesign ook op en top zijn. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven die maatwerk moeten leveren en op basis van meters, gewicht of liters verkopen. Denk aan staffelkortingen, actieprijzen en coupons. Bovendien staat de magento hosting-ontwikkeling nooit stil.

Wij wensen u een feestelijke jaarwisseling toe en een voorspoedig 2022. Magento 2 webshop voor Nautasign; een van de grootste spelers in de sign- en printing industrie. Door te werken aan één ‘single source of truth’ worden bronnen gecentraliseerd en komt data consistent in ieder kanaal en op ieder touchpoint. Het zorgt voor een transparante communicatie richting consument en je medewerkers. Het enige dat u nodig heeft is een domeinnaam, een server waarop een webserver , PHP en MySQL zijn geïnstalleerd en de Magento-software. Hier vind je een overzicht met de meest gestelde vragen.

Om mijn kennis te delen, geef ik internet marketing en e-commerce trainingen en schrijf ik artikelen. Als je start met het bouwen van een Magento webshop word je meestal verteld dat attributen en attributensets belangrijke onderdelen zijn van je Magento webshop. Soms zorgen de woorden attributen en attributensets voor verwarring. Wil je een groeiende webwinkel starten, zorg dan dat de attributen en de attributensets op de juiste manier zijn opgezet en ingevuld. Na go-live verzorgen wij het technisch beheer en doorontwikkeling van jouw webshop. We gebruiken onze ervaring graag om je online vindbaarheid, shopping experience en omzet verder te optimaliseren. Gezamenlijk optrekken om onze ambities naar het volgende plan te tillen.

Meer Lezen Over Magento?

U kunt gebruikmaken van onze professionele onderhoudsprogramma’s tegen gereduceerde prijzen en kunt u kosteloos profiteren van betaalde extensies. Uw website wordt d.m.v. van onze geavanceerde systemen volledig gescand. Zo kunnen wij u ook verder informeren omtrent het optimaliseren van uw website.

Dit komt door de vele opties, thema’s en pakketten die je kunt kiezen. Wij zien Magento 2 als hét e-commerceplatform voor grote webshops. Magento 2 biedt enorm veel mogelijkheden voor B2B én B2C. Magento 2 is, in tegenstelling tot WooCommerce, een compleet opzichzelfstaand e-commerceplatform. Vanwege de kracht en veelzijdigheid is Magento 2 supergeschikt voor uitgebreide en gevarieerde productassortimenten.

  • Als Adobe Gold Partner weten wij veel van techniek en van het bedenken en uitwerken van kwalitatief hoogwaardige oplossingen.
  • Anderzijds word je proactief uitgedaagd door ons op basis van onze roadmap strategie.
  • Magento wordt opgebouwd aan de hand van een basis frame , die vervolgens uitgebouwd kan worden met plugins.

De updates worden gratis beschikbaar gesteld waardoor je geen hoge kosten aan een ontwikkelaar hoeft te betalen. Magento hosting is hetzelfde als webhosting, met het verschil dat je Magento direct voorgeinstalleerd staat. Je krijgt dus exact dezelfde krachtige webhosting, alleen met het gemak dat je direct aan de slag kunt met het maken van je eigen magento webshop. Met een gemiddelde doorlooptijd van slechts twee maanden kun je snel live met jouw nieuwe Magento 2 webshop. Zo kun je snel de markt op omdat je niet vanaf scratch begint. Vanaf het moment dat klanten je webshop bezoeken vereist deze extra aandacht. Het is namelijk een 24/7 live product dat continu zorg en aandacht verdient voor het beste resultaat.

Sinds 2010 bouwen wij zeer succesvolle magentos voor zowel starters als marktleiders. Al onze webshop specialisten en developers zijn Magento Gecertificeerd. Onze kennis, kunde en ervaring op het gebied van E-commerce spreekt voor zichzelf. Magento is een open-source webshop pakket, dat wil zeggen dat de broncode door een groot aantal ontwikkelaars wordt onderhouden en aangepast binnen de regels. Het houdt ook in dat de basisversie van een Magento shop gratis te downloaden is. De populariteit is de afgelopen jaren flink toegenomen.

Zo kun je jouw regionale bedrijf succesvol over de grens opbouwen en zo een groot, internationaal klantenbestand opbouwen. Proud Nerds gebruikt het op de gemeenschap gebaseerde Magento-product voor onze e-commerce klanten. Het biedt een verscheidenheid van plug-ins en thema’s die gemakkelijk de ervaring van een klant kunnen verbeteren. Er zijn een heleboel aspecten aan de online winkel die moeten worden geconfigureerd, en hoe goed dat wordt bereikt is vaak afhankelijk van zakelijk inzicht.

Sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van Magento webshopoplossingen. Door de volledige focus op Magento, zijn we uitgegroeid toonaangevende partij in de webshop branche. Een Magento-webshop is in onze visie op dit moment de e-commerce oplossing met de meeste flexibiliteit en mogelijkheden, zeker voor grotere webshops.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan iDeal, Paypal, creditcard, etc. Niet alleen Nederlandse bezoekers moeten via uw website kunnen betalen, maar ook Belgische en Duitse bezoekers . In overleg met u implementeren we de juiste betaalmethoden in uw shop. Voor u als beheerder van de webshop is het belangrijk dat u op een eenvoudige manier bestelling kunt beheren, producten kunt toevoegen en teksten kunt aanpassen. Eijdems Internet levert iedere Magento 2 webshop op inclusief een twee uur durende training. Magento 2 is ontwikkeld om het u als webshop-beheerder gemakkelijk te maken.

Deze pro-active werkhouding zorgt ervoor dat we makkelijker jouw doelen behalen. Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast. Vanuit ons kantoor in Utrecht werken en denken we graag met je mee over de integratie van jouw backend-systemen of andere toepassingen.

Mobiele bezoekers zullen in de toekomst steeds meer toenemen. Er is duidelijk een verschuiving gaande naar mobiele devices.