Magento Webshop Laten Maken? 245+ Webshops Gebouwd‎

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webshop Laten Maken? 245+ Webshops Gebouwd‎

Zij ontwikkelen voor jou dan ook een next level webshop. Een webshop die, dankzij de brede keuze uit thema’s, direct in het oog springt en makkelijk in gebruik is voor jou en voor je klanten. Vergeet ook niet de vele opties en functionaliteiten die Magento 2 met zich meebrengt. Met Magento 2 creëren we een perfecte en unieke webshop, afgestemd op jouw business.

Erg belangrijk is bijvoorbeeld een uitgebreide en unieke beschrijving van uw producten. Om Magento op je webhosting pakket te krijgen dien je een handmatige installatie te doen. Mocht je daar niet uitkomen, helpt onze servicedesk je daar graag mee. Je kan na de installatie direct inloggen in het systeem om de configuratie aan te passen en de webwinkel in te richten. Fenix is dé Magento 2 springplank voor ondernemers die hun volgende groeistap willen maken. Verrijkt aan functionaliteit en oplossingen ten opzichte van de standaard Magento 2 installatie.

Transformatie Naar Magento 2

Magento is een open source webwinkel platform die erg populair is in Nederland. Magento biedt vele Nederlandse koppelingen en heeft vele functionaliteiten en integratie mogelijkheden. Magento wordt gezien als een goed CMS systeem door de goede conversie en zoekmachine optimalisatie . Of je nou een geheel nieuwe webshop begint of dat je van platform over wilt stappen?

Per 1 juli 2020 is Magento gestopt met de ondersteuning van Magento 1. Misschien voelt het alsof je verplicht bent om over te stappen op Magento 2. Mage One bijvoorbeeld, blijft nog ten minste 5 jaar beveiligingsupdates uitbrengen voor Magento 1. Maar denken we dat er geen hoop is voor je huidige webshop omdat die eruitziet alsof je oma hem ontworpen heeft, dan zeggen we dat ook eerlijk. Zowel onze programmeurs als online marketeers zijn helemaal thuis in Magento 1 en 2.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw producten direct vanaf uw webwinkel op uw sociale media kanalen te promoten. Het succes van je webshop wil je natuurlijk graag monitoren en bijsturen. De resultaten van deze koppelingen lees je vervolgens magento uit doordat je webshop Google Analytics is geïntegreerd. Ook deze koppeling is geen probleem voor Adobe Magento. Voor bedrijven die meer dan één winkelervaring uit hun productcatalogus willen aanbieden, is dit pakket een uitstekende keuze.

Denk hierbij aan het toevoegen van nieuwe producten, afbeeldingen toevoegen maar ook het beter vindbaar maken van uw webwinkel valt onder webwinkel beheer. Tijdens een eerste klantsessie trekken we ruim de tijd uit om het hele proces met u als klant te bespreken. magento hosting De huidige privacy wetgeving stelt hoge eisen aan de veiligheid van uw webshop. Bij oplevering van uw Magento 2 webshop ontvangt u gratis het boek ”Checklist Privacy AVG”. Eén van de auteurs van dit boek is niemand minder dan de dochter van Eugène Eijdems .

Mijn Website Magento

De add-ons zijn te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen of maatwerkmodules toevoegen. Deze module wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd. Met deze add-on voeg je betaalkosten van je PSP die je doorberekent aan je klant toe als regel aan boekingen, facturen of orders in de boekhouding. Voor deze add-on is een specifieke instelling binnen Magento vereist. Binnen xCore kun je zelf de koppeling samenstellen en inrichten.

Heb je al de ervaring met online zaken doen, dan helpen we graag met de overstap naar Magento. Onze experts vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Door de open source technologie biedt het zowel gratis als betaalde plug-ins, zoals M2E Pro. Professioneel ontworpen Magento webshop zodat uw bedrijf online opvalt. Uw webwinkel is gebouwd en hier begint het eigenlijk pas!

Klik op de partner badge en bekijk onze bedrijfsspecialisaties en certificeringen op het gebied van Google Advertising. Hierbij staan we even stil bij jouw persoonsgegevens, hoe deze gebruikt worden door anderen en hoe je die kan beschermen. De sparringpartner die verder gaat dan alleen ontwikkeling. Ook offline zijn er tal van passende manieren te bedenken om jouw klanten aan te spreken en op radar te blijven. We hebben maar liefst 59 ideeën voor je op een rijtje gezet.

Wij zorgen ervoor dat een nieuwe Magento 2 Webshop nu ook voor u mogelijk is. Bij Suite Seven staan wij voor converterende webshops, snelle laadtijden magento webshop zijn hierbij enorm belangrijk. Uit onderzoek blijkt dat het verminderen van je laadtijd met 0,1s gelijk kan staan aan een groei van 8% in conversie.

  • Magento is een dedicated CMS systeem voor e-commerce doeleinden.
  • Dat zorgt voor rust en vertrouwen bij het veroveren van nieuw grondgebied binnen je branche.
  • Magento biedt heel wat promotiemogelijkheden waardoor je bijvoorbeeld eenvoudig speciale kortingen kunt toekennen.

Opties voor grotere ondernemingen zoals splitsen van omzetten, uitbetalen op verschillende rekeningen en het gebruik van meerdere handelsnamen. Geef een omschrijving van de producten of diensten die je wil verkopen of verkoopt . Indien je meerdere winkels hebt, kan je deze na jouw aanmelding toevoegen. Kies de categorie die het meest overeenkomst met jouw aanbod. Afhankelijk van de gekozen categorie kan een pakket worden gekozen. U zit verder niet vast aan maandelijkse kosten en uw webshop wordt volledig uw eigendom.