Magento Webshop Laten Maken?

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webshop Laten Maken?

Met een SSD worden pagina’s, bestanden en databases sneller benaderd, dan met een conventionele harde schijf (harddisk / HDD). Ook de hoeveelheid beschikbare geheugen is van groot belang bij Magento en dan met name voor de grotere webshops / webwinkels. Een ander mogelijk nadeel is de leercurve van Magento. Wanneer u een Magento webshop / webwinkel gaat beginnen, dan is het raadzaam om uwzelf eerst hierin te verdiepen. Er zijn various magento webshop handleidingen, tutorials, voorbeelden en fora beschikbaar waarmee u zich kunt verdiepen in Magento.

Redis werkt op een soortgelijke manier; echter bij Redis wordt alles opgeslagen in het werkgeheugen, waardoor dit nog sneller werkt als Memcached. Het spreekt voor zich dat Redish wel meer geheugen verlangd t.o.v. Memcached. Klik hier voor meer informatie over het functioneren van Redis.

Snelle Webshop Met Uitstekende Support Op Nieuwe Magento Hosting

Zowel Redis als Memcached kunnen zonder problemen worden geïnstalleerd op uw Virtual Private Server of Dedicated Private Server bij Dutchwebhosting. Op dit moment zijn er bijna 300.000 winkels die Magento gebruiken als webshop of webwinkel. Hieronder zitten ook een aantal gerenomeerde merken / bedrijven die eveneens gebruik maken van Magento. Hieronder een kleine opsomming van bekende bedrijven en merken die eveneens Magento gebruiken op hun web site.

Alle Virtual Private Servers en Dedicated Private Servers van Dutchwebhosting bieden volledige ondersteuning voor een kleine of grote magento hosting. Ook is het raadzaam om een VPS of DPS te nemen met SSD’s .

En wanneer u het ‘reilen en zeilen’ van Magento begrijpt, dan heeft u de foundation in huis voor een uitstekende webshop / webwinkel. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om Redis of of Memcached te installeren op uw Virtual Private Server of Dedicated Private Server bij Dutchwebhosting. Memcached biedt een snelle magento webshop ‘caching’ door de bestanden niet op de harde schijf op te slaan maar in deel van het werkgeheugen van uw VPS of DPS. Hierdoor worden deze bestanden direct uit het geheugen geladen, waardoor de pagina binnen een fractie van een seconde wordt weergegeven. Klik hier voor meer informatie over het functioneren van Memcached.