Magento Webshop Laten Maken?

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webshop Laten Maken?

Dan zal je premium uitbreidingen moeten aanschaffen met jaarlijkse terugkerende kosten. Wij vinden dat iedereen zelf een website moet kunnen bouwen.

Zowel WooCommerce als Magento zijn erg populair voor het maken van webshops. In dit artikel zet ik de verschillen tussen WooCommerce en Magento op een rijtje, zodat je een keuze kunt maken tussen de twee systemen.

Magento is momenteel het meest groeiende open systeem pakket en heeft daarmee een stevige positie op de markt. Steeds meer bedrijven kiezen Magento als open systeem pakket om hun webshop op te draaien. Een website die meegaat met de laatste webdesign trends zorgt ervoor dat jouw bezoekers een ultieme gebruikservaring magento hosting hebben. Doordat Magento 2 een volledig nieuwe architectuur en interface in de backend heeft, is de webshop een stuk makkelijker in gebruik. Vooral nieuwe gebruikers profiteren hiervan, oude gebruikers moeten hier opnieuw aan wennen en bijvoorbeeld werken met de beheeromgeving opnieuw onder de knie krijgen.

Garage Hendriks Vernieuwing website met WheelerDelta koppeling voor actuele data. Maar eerst maken we graag even kennis, dit kan natuurlijk geheel vrijblijvend. Naast de directe link met WordPress, heeft WooCommerce nog wel een paar voordelen. Heijtec ICT bedenkt, ontwerpt en realiseert voor het web in de breedste zin van het woord. Het is belangrijk dat je aangeeft voor welke soort producten de attribuut van toepassing is. Tot zover de theorie van de attributen en de attributensets. In het onderstaande voorbeeld laat ik je zien, hoe je in enkele simpele stappen een attribuut aanmaakt en deze koppelt aan een product in je webshop.

Dat maakt werken met je webshop laagdrempelig en efficiënt. Ridders bouwt een complete Magento webshop voor je.

Een Magento Webshop Bouwen?

Hierdoor vallen je links nog meer op in Google, Facebook, LinkedIn en Twitter. En dat zorgt er weer voor dat je meer webshop bezoekers krijgt. Controleer daarom altijd vooraf de bron van de extensie en ga online op zoek naar reviews van gebruikers. Zorg er ook voor dat je de extensie altijd test in een aparte omgeving of een back-up maakt van je webshop voordat je de extensie installeert. Er zijn veel opties die helpen om de online marketing optimaal in te zetten. Bijvoorbeeld voor het toepassen van cross- en upselling of het beschikbaar maken van kortingscoupons. Het systeem is zeer zoekmachine vriendelijk gebouwd waardoor je producten en diensten goed gevonden worden in Google.

Via API is het bijvoorbeeld mogelijk om zaken als producten, klanten en voorraden te ontsluiten. Dit is overigens geen uniek kenmerk van WooCommerce, want ook Magento 2 biedt op het gebied van koppelingen en extensies steeds meer mogelijkheden. Sterker, complexere koppelingen zijn beter en gemakkelijker te vinden voor Magento dan voor WordPress. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met ERP-pakketten. Het open source karakter van de Magento webshop software zorgt ervoor dat feitelijk gezien alles mogelijk is. Je kunt het uitbreiden en aanpassen naar behoefte en er zijn geen beperkingen behalve de beperkingen in technische kennis van je Magento developer of partner. Niet voor niets dat wij een Magento ontwikkelaar zijn dus 😉 Ben je benieuwd naar nóg meer voordelen?

  • Met Magento Go speelt Magento in op de cloud-ontwikkelingen van de laatste jaren.
  • Het thema speelt een belangrijke rol in een webshop.
  • De layout is vernieuwd en er is een duidelijke scheiding tussen systeem- en shopbeheer.
  • Met Sendcloud koppel je jouw webshop eenvoudig met PostNL, DHL, UPS, DPD en Red je Pakketje.

Het platform bevat alle nodige webshopfunctionaliteiten en is eenvoudig uit te breiden. Na verschillende ervaringen met specialisten zijn wij zeer tevreden over V-Web. Marcel en zijn webshop team zijn bekwaam en voeren gevraagde snel en naar alle tevredenheid uit. Wat ik zo prettig vind aan V-web is dat ze echt met je meedenken en de communicatie erg prettig is.

Sinds 2010 bouwen wij zeer succesvolle webshops voor zowel starters als marktleiders. Al onze webshop specialisten en developers zijn Magento Gecertificeerd. Onze kennis, kunde en ervaring op het gebied van E-commerce spreekt voor zichzelf. Magento is een open-source webshop pakket, dat wil zeggen dat de broncode door een groot aantal ontwikkelaars wordt onderhouden en aangepast binnen de regels. Het houdt ook in dat de basisversie van een Magento shop gratis te downloaden is. De populariteit is de afgelopen jaren flink toegenomen.

Een Magento webshop valt en staat met de juiste hosting. Het relatief zware e-commerce platform vraagt om extra veel kracht. Magento hosting biedt de juiste configuratie en optimalisatie van de server, zodat de webshop soepel kan draaien. Belangrijk voor bezoekers, maar ook voor zoekmachines.

Vul het formulier onderaan deze pagina in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden voor je Magento webshop te bespreken. Meestal gaat ongeveer 25% van de kosten voor een Magento-webshop naar het design en de ontwikkeling van de frontend (‘de voorkant’). Hoe meer extensies en functionaliteiten onderdeel uitmaken van de frontend, hoe hoger de designkosten zijn. Het design kun je goedkoop off-shoren naar bijvoorbeeld India of Oekraïne. Bedenk echter goed dat het design belangrijk is voor de conversie en je dus niet wilt inboeten op kwaliteit.

Een Magento 2 webshop laten maken door een team van Magento 2 experts? Magento 2 Kiyoh Review module Als ontwikkelingspartner van Kiyoh heeft Dutchwebdesign de Kiyoh review module ontwikkeld. Magento 2 B2B module Met deze Magento B2B module veranderd jouw Magento 2 webshop naar een B2B webshop.

Tickles is technisch specialist in Magento webshops. We bouwen complexe webshops voor kritische opdrachtgevers. Vanuit onze technische expertise ontwikkelen we snelle en responsive webshops, uitstekend geschikt voor mobiel gebruik. Praktische koppelingen met ERP- of CRM-systemen en slimme technische functionaliteiten maken ons de specialist voor jouw e-commerce. Het is net zoals in WordPress mogelijk om plugins te installeren als de standaard mogelijkheden niet aan jouw wensen voldoen.

Als webshop beheerder kun jouw categorieën en producten makkelijk beheren. Met Magento 2 ben je zeker van een goede mobiele webshop en goede werking op desktop, tablet en smartphone. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ik geef toestemming dat mijn gegevens verwerkt mogen worden op de manier zoals omschreven staat in de privacy verklaring.