Magento Webshop Maken? Gemakkelijk En Snel!

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webshop Maken? Gemakkelijk En Snel!

Magento 2 community is gratis, dit is een open source editie. Shopware heeft ook een gratis open source editie, echter zouden wij wel altijd de professional editie van €2495,- aanraden. Wat betreft hosting is Magento duurder, maar voor Shopware betaal je naast hosting ook nog wat aan Shopware om de professional editie te gebruiken. Magento is dus duurder, maar daar krijg je meer voor terug. Het is dus belangrijk te weten wat je nodig hebt en of Shopware hieraan kan voldoen. Het is net zoals in WordPress mogelijk om plugins te installeren als de standaard mogelijkheden niet aan jouw wensen voldoen. Het kan overweldigend zijn en is complex in gebruik.

Onze ervaring leert dat het design een grote impact heeft op de prestatie van je e-commerce platform. Als magento hosting specialist hebben we diverse webshops gecreëerd, waarbij we het design toespitsen op maximale conversie door de beoogde doelgroep. Met onze technische optimalisatie van het design garanderen we dat iedere Magento webshop optimaal wordt weergegeven op elk apparaat.

Naast het koppelen van de webshop met betaalmethodes zoals iDeal en Credit Cards, kan Magento ook gekoppeld worden aan andere systemen. Denk hierbij aan het koppelen met PostNL of een fulfilment bedrijf. Heeft jouw doelgroep een bepaalde wens die niet standaard beschikbaar is in Magento?

De updates worden gratis beschikbaar gesteld waardoor je geen hoge kosten aan een ontwikkelaar hoeft te betalen. Magento hosting is hetzelfde als webhosting, met het verschil dat je Magento direct voorgeinstalleerd staat. Je krijgt dus exact dezelfde krachtige webhosting, alleen met het gemak dat je direct aan de slag kunt met het maken van je eigen Magento webshop. Dit betekent dat de focus op experiences is toegenomen. Wat in eerste instantie gerealiseerd kan worden door het herkennen van patronen in data, waardoor je klantgedrag kunt voorspellen. Met de Business Intelligence Tool van Magento krijg je inzicht in die data en kun je hier adequaat op inspelen.

De klantervaring zorgt voor een betere relatie, wat leidt tot een hogere conversie. De bovenstaande punten zijn slechts richtlijnen om te kijken of een Magento 2 webshop het beste aansluit bij jouw organisatie. In veel gevallen sluit een WooCommerce webshop net zo goed of zelfs beter aan op de ambities van onze klanten. Bij Suite Seven willen wij namelijk samen met onze klanten online succesvol worden, wij zullen dan ook altijd samen naar de beste verdeling van het budget kijken.

Met ruim 20 jaar ervaring als e-commerce agency, brengen we graag de optimalisatiekansen voor je aan het licht. Van het legen van je cache tot het niet goed instellen van de content per store, in deze whitepaper vind je 19 manieren om je webshop te optimaliseren. Voor een snelle en vooral gebruiksvriendelijke magento webshop website maken wij voor onze klanten vaak gebruik van extensies. Om de verwachting van een snelle webshop waar te maken, implementeren we vaak Sooqr. Dit is een on-site search implementatie waardoor gebruikers van je webshop direct het resultaat krijgen waar ze naar op zoek waren.

Ons specialisme is het bouwen en onderhouden van tailoredwebshops op basis van het open source platform Magento 2. Als e-commerce ontwikkelbureau van het eerste uur zorgen wij voor slimme en schaalbare e-commerce oplossingen. Korte lijnen, directe communicatie en uitsluitend werken met de beste developers zijn de kernwaarden van onze organisatie. V-WEB doet wat ze beloven, namelijk ontzorgen van de klant. Sinds onze website door V-WEB wordt onderhouden hebben wij er helemaal geen omkijken meer naar. Wat wij ook als prettig ervaren is dat V-WEB ook adviezen geeft om onze site met kleine aanpassingen te optimaliseren.

Magento is volop in ontwikkeling, en dat betekent tegelijkertijd de zogenaamde ‘end-of-life’ van Magento 1. De ondersteuning van Magento 1 wordt per juni 2020 stopgezet. Je wilt zeker weten dat het pakket dat je kiest past bij jouw project. Een aantal basispakketten, die je indien nodig kunt uitbreiden.

Onze Magento 2 webshops zijn hierdoor sneller, stabieler en krachtiger. Voor een standaard webshop biedt Magento veel extensies. Magento 2 Kiyoh Review module Als ontwikkelingspartner van Kiyoh heeft Dutchwebdesign de Kiyoh review module ontwikkeld. Magento 2 B2B module Met deze Magento B2B module veranderd jouw Magento 2 webshop naar een B2B webshop.

Verschillen Magento 1 En 2

Netsuite biedt als clouddienst real-time data aan om snellere beslissingen en een inzichtelijker beeld mogelijk te maken voor je webshop. Bedrijven die gebruik maken van deze ERP-integraties zijn beter voorbereid op potentiële groei en spelen makkelijker in op actuele veranderingen in de markt. We leveren maatwerk magento webshop voor onze klanten, maar we standaardiseren het werkproces. Daardoor zijn we in staat om kwaliteit te verbeteren terwijl we de werksnelheid ook verhogen. Dit leidt tot een snellere time to market, voor een lagere investering. Wat ons betreft hét open source platform voor veeleisende e-commerce activiteiten.

  • Wij helpen groeiende webshops efficiënt migreren naar Magento 2 met een gestructureerde aanpak en uitvoering.
  • Tegenwoordig is het bijna vanzelfsprekend om een Pim Systeem te integreren in je webshop.
  • In dit voorbeeld kiezen we voor ‘Files’.Wanneer alle instellingen juist zijn klik je op ‘Next’.
  • Bij heel veel van deze bestanden wil je liever niet dat bezoekers deze kunnen bekijken.

Bij aanpasbare opties genereert Magento toevoegingen aan de SKU. Hierdoor wijkt de SKU af, waardoor Picqer het product niet kan importeren. Verwijder je de extra SKU van deze opties in Magento, dan kan Picqer het product wel importeren. De opties worden weergegeven bij het product in de bestelling. De in Magento gekozen opties zijn in Picqer bij het product in de bestelling zichtbaar.

Als de factuur is voldaan, krijgt je het aankoopbedrag dan teruggestort op je rekening. Wanneer je problemen hebt die wij niet zelf op kunnen lossen, schakelen we ons lokale netwerk aan Magento specialisten in. Zij staan op stand-by, zodat jij nooit lang op een oplossing hoeft te wachten. Lange laadtijden zijn verleden tijd door het slim inzetten van load balancing. Dit betekent dat de minst drukke server altijd de eerstvolgende opdracht krijgt. Op die manier weet je zeker dat je bezoekers zelfs tijdens de grootste pieken niets merken van de drukte en snel hun bestellingen kunnen plaatsten. Goede code is niet alleen leesbaar, maar zorgt ook voor optimale performance van je website.

Als web-developers in hart en nieren zit deze wijze van programmeren in ons DNA. Hoe goed presteert jouw webshop in het tweede kwartaal van 2021 op het gebied van SEO? Een aantal jaar terug was het voor een SEA-specialist nog zaak om per zoekwoord een maximaal bod in te stellen en hier v… Veiligheid moet in eCommerce natuurlijk voorop staan. Concept en prototyping Met UX, UI en service design thinking maken we een visuele weergave van de Adobe webshop. Hoe activeer je betalingen in je Magento 2.0 webshop? In 2016 heeft de Buckaroo payment plugin de Meet Magento-award gewonnen in de categorie Magento 2 extensies.

Wij richten Magento shops zo in dat dynamische content nauwelijks invloed heeft op de cache. Op de achtergrond worden pagina’s zo hervormd dat vrijwel alle content nog steeds uit de cache komt.

We hebben vele specialisten op het gebied van Magento in dienst. Denk hierbij aan aan Magento developers, maar ook bijvoorbeeld aan technical consultants die advies uitbrengen over de inrichting van jouw Magento landschap. Ook online boekhouden met een slim en eenvoudig boekhoudprogramma? Ondanks dat Magento onder Adobe minder geschikt is voor het mkb, is de Magento-community tot op de dag van vandaag erg levendig. Je kunt dus altijd wel een extensie of module voor jouw specifieke behoeftes vinden. De software blijft zich nog altijd verder door ontwikkelen.

Er zijn diverse versies van Magento, zowel zonder licentie als licentiedragend; zelf gehost of in de cloud. Naast het gebruikersgemak en de kosten, wil je natuurlijk ook weten hoe makkelijk het is om bepaalde extensies aan je webshop toe te voegen. Zowel voor WooCommerce als voor Magento zijn duizenden extensies en thema’s beschikbaar. Het starten van een webshop met WooCommerce is een stuk laagdrempeliger dan Magento. Met WooCommerce kun je in principe vrij eenvoudig een webshop starten zonder dat dit direct veel hoeft te kosten. Er zijn veel gratis WooCommerce-plugins en -themes. Als je webshop groeit, dan worden betaalde extensies en themes interessant.