Magento Webshop Op Maat

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webshop Op Maat

Dit is dan wel een heel standaard webwinkel waar nog de nodige aanpassingen aan moeten worden gedaan om hem voor uw bedrijf optimaal te laten werken. Maar de basis ligt er zonder dat hier veel geld en tijd in gestoken hoeft te worden. Heb jij een Magento 1 webshop en magento wil je deze graag migreren naar Magento 2? Wij van Trinos kunnen dit als Magento 2 specialisthelemaal voor jou regelen! We bouwen niet alleen de nieuwe Magento2 webshop precies zoals jij dat wilt, maar zorgen ook voor alle koppelingen en het behoud van alle data.

Soms zijn er derde partijen die de ultieme oplossing leveren. In de loop van de jaren heeft Emico een aantal grensverleggende oplossingen ontwikkeld.

In al onze e-commerce trajecten kijken wij kritisch wat het meest geschikte platform voor jouw situatie is. Digitaal bureau met Magento 2 experts om jouw Magento webshop te laten groeien. Jeroen leest en schrijft programmeercodes als tweede moedertaal.

Omdat Magento erg schaalbaar is, kun je bouwen aan de toekomst. Het is namelijk een zeer geschikt CMS om uit te breiden of in te perken, wanneer jij dat wilt. Schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zorgen ervoor dat Magento geschikt is voor elke online ondernemer met ambitie! Mochten er toch nog dingen niet helemaal magento duidelijk zijn, dan zorgt onze uitgebreide Magento training ervoor dat je alles probleemloos kunt beheren. Magento biedt krachtige marketing, zoekmachine optimalisatie, en catalogus-management tools. Door gebruik te maken van een uitegebreide opzet en database voor producten, klanten , orders etc. maakt het o.a.

In de regel sluit Magento voor 70% aan bij de wensen van een bedrijf. De overige 30% nemen we bij Proud Nerds voor onze rekening. Wij kunnen makkelijk modules ontwikkelen die aansluiten op alle magento hosting bestaande pakketten. Stap voor stap laten we onze klanten zien wat we waarom hebben gedaan. Wie gaat voor een succesvolle webshop met alles erop en eraan, komt al gauw uit bij Magento.

Wij maken natuurlijk veel Magento shop voor klanten, we kunnen niet altijd alles laten zien maar proberen toch en beeld te vormen van de resultaten. Hierdoor is het lastig om een precieze prijsopgave te formuleren. Magento webshops zijn makkelijk te koppelen aan andere software en pakketten. Hierdoor kun je verschillende software processen makkelijker maken en verlopen de processen efficiënter.

Zo heb je dus een webshopsysteem waar tegelijkertijd en zonder veel extra inspanning een goed CMS aan vast hangt. Blog en webshop kunnen op die manier worden geïntegreerd in één gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te beheren systeem. Magento was lange tijd de ongekroonde koning van webshopland. Maar tegenwoordig heeft het stevige concurrentie van WooCommerce, ook een platform dat een keur aan mogelijkheden biedt. Daarom was de komst van het snellere, gebruiksvriendelijkere en met meer functionaliteiten uitgeruste Magento 2 ook zeker geen overbodige luxe.

Aan de hand van een vrijblijvende performance test laten we je graag de verschillen zien. De basis voor succesvolle online marketing is een technisch en grafisch goede website of webshop. Bij ons kunt u terecht voor de bouw, het onderhoud en het design. Wij werken met Magento, een kwalitatief hoogstaand eCommerce platform met ontelbare mogelijkheden en ontwikkelingen. Extensies en koppelingen moeten worden geïmplementeerd door een webdeveloper.

  • Bekijk ons portfolio voor al onze maatwerk webshops.
  • Wanneer je op zoek bent naar een oplossing voor langdurig, internationaal en optimaal resultaat; is Magento de perfecte keuze.
  • Er zijn tal van beginnende e-commerce bedrijven die voldoende hebben aan een aantal productpagina’s, een winkelmandje en een check-out.
  • Magento 2 is ontworpen vanuit een mobile first benadering zodat de webshop geoptimaliseerd voor een smartphone.

Belangrijke veiligheidspatches worden direct opgepakt wanneer Magento ze uitbrengt. Maak je jouw webwinkel zelf, dan krijg je deze professionele ondersteuning niet. Als je alles uit Magento wilt halen moet je over een flinke portie technische kennis beschikken. Wij durven wel te stellen dat wij geen flinke portie technische kennis hebben, meer een enorm grote berg met kennis. Onze Magento developers zijn stuk voor stuk gecertificeerd en hebben de meest complexe technische vraagstukken opgelost. Een Magento webshop laten maken en laten hosten door een doelgerichte Magento partner? Nemen wij je webshop over, dan stellen we ook altijd een Service Level Agreement op.

Dit zijn allerlei zaken waar je een beetje of aardig of goed of heel goed over na kunt denken. En waar je een matige of goede of hele goede uitvoering op los kunt laten. Hoe meer je nadenkt en hoe beter de uitvoering, hoe beter het resultaat. Werkt samen met alle Nederlandse en internationale betaalsystemen en is daarnaast ook goed te koppelen aan andere software, zoals Exact, SAP, Mailchimp etc. Zeer uitgebreid platform met groot aantal basisfunctionaliteiten voor zowel B2C als B2B. Hierbij houden we rekening met alle ‘best practices’ op het gebied van SEO en conversie optimalisatie waarvan onze online marketeers weten dat ze resultaat opleveren. We nodigen je graag uit voor een kopje koffie en het bespreken van de mogelijkheden.

Lees dan ons artikel ‘Waarom een betaald SSL-certificaat meer vertrouwen uitstraalt? Ze kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze. Ook installeren wij het SSL-certificaat en ontfermen we ons over het verlengen. De code van Magento 2 is een stuk gelijkvormiger dan de code van Magento 1. Magento 2 is dus een stuk meer gestroomlijnd dan Magento 1 en zorgt ervoor dat webdevelopers via een gestructureerd model werken. Hierdoor zijn er minder problemen bij maatwerkoplossingen en extensies.