Magento Webshop Op Maat

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webshop Op Maat

Wij bouwen dus niet alleen mooie, maar zeker ook snelle webshops. Dit doen wij door gebruik van Hyvä, Hyvä is een Magento basis thema dat gericht is op snelheid. Met hoge scores in de Google Pagespeed analyses is dit dé basis voor de toekomst en dus zeker de beste oplossing voor jouw Magento 2 webshop. Magento webshop laten maken is de eerste stap richting een succesvolle e-commerce website. Bij het maken van webshops geldt al jaren dat Magento één van de beste platformen is om een webshop te bouwen. Dit is tevens ook de reden waarom onze specialisten zo graag met dit e-commerce platform werken. Magento is een aantal jaren terug volledig herzien vanaf de tekentafel en draait momenteel op de stabiele versie 2.

Daarnaast biedt Magento webshop vele marketing en promotie mogelijkheden, waardoor het makkelijk is om je webshop en producten te promoten. Magento is SEO vriendelijk, hierdoor is je webshop makkelijk vindbaar in de zoekmachines.

Magento webshops zijn over de hele wereld populair. Magento heeft een wereldwijd marktaandeel van circa 30% van de eCommerce markt. Dat bewijst al hoe aantrekkelijk en doorontwikkeld Magento voor online ondernemers is. Magento 2 biedt uiteenlopende pakketten, waaronder de kosteloze community editie, de Enterprise-editie en het GO-pakket. Natuurlijk zijn er ook andere aanbieders, maar die blijven toch achter in hun mogelijkheden en zijn minder doorontwikkeld.

Dit heeft tot gevolg dat er ontzettend veel feedback is op het systeem. De Magento-software kan zo constant up-to-date gehouden en verbeterd worden. Het komt voor dat bedrijven ontevreden zijn over de technisch partij waarmee zij samenwerken voor het ontwikkelen aan hun magento webshop. Het kan dan interessant zijn om een overstap te maken naar een nieuwe technische partij voor verdere doorontwikkeling. Tijdens ontwikkeling zijn er vaak wekelijks, soms zelfs dagelijks, contactmomenten tussen opdrachtgever en de technische partij. Het is daarom van groot belang om een goede relatie op te bouwen met de specialist waar u mee in zee gaat. Belangrijk om rekening mee te houden is dat na het opzetten van een Magento webshop de samenwerking niet stopt.

Er worden regelmatig updates uitgegeven voor het dichten van veiligheidslekken en nieuwe functionaliteiten. Zorg er wel altijd voor dat je een back-up maakt van je webhostingpakket zodat je altijd terug kan bij eventuele problemen. Doordat Magento het meest gebruikte platform is, is het veel getest en uitgebreid. Er zijn veel extra functies zoals zoekmachine optimalisatie en er is ondersteuning voor vele talen en munteenheden. Magento is eenvoudig te koppelen aan betaal- en transportsystemen als iDeal of PostNL en het is beveiligd door middel van SSL.

Het mooie van dit programma is dat er voor vrijwel ieder budget een webshop gerealiseerd kan worden. Afhankelijk van de eisen aan de webshop en de hoeveelheid maatwerk dat wenselijk is, komen we samen tot een correcte prijs. Met Magento 2 kan jij met één voorraad meerdere store views aanmaken. In de volksmond wordt dit ook vaak multishop genoemd. Een goede case om hier gebruik van te maken is als je bijvoorbeeld een groothandelaar bent.

Maar met alleen het verkopen van je product ben je er natuurlijk nog niet. Het product moet bijvoorbeeld ook verzonden en betaald worden. Voor een simpele webshop is WooCommerce magento hosting waarschijnlijk de snelste keuze. Magento is een betere keuze voor grote bedrijven met een eigen team van developers dat op het platform kan doorontwikkelen.

Algemene Kosten Magento

Zonder dat jij of je klanten hier ongemak van hebben. Magento is met jarenlange ontwikkeling uitgegroeid tot één van de beste èn populairste platformen gericht op E-commerce, oftewel online verkopen via een webshop.

Kom je ergens niet uit of wil je gewoon tips, aarzel niet om een chat te starten met onze Magento hosting experts. WordPress is een van de platformen die iedere website dezelfde admin-URL geeft. Lees ons blog ‘Verander en beveilig je WordPress Login URL’. Door het toepassen van regelmatige updates een blijvend veilige shop. Eenvoudig in beheer en gebruik voor zowel bezoekers als eigenaar of personeel. De kosten van een website zijn onder te verdelen in design, onderhoud, content en eventuele maandelijkse kosten. Daarnaast weet je wanneer je een Magento webshop door een professional laat maken, dat de webshop kwalitatief goed ontwikkeld is.

Returns Behoud tevreden klanten met een moeiteloze retourervaring. Ook wordt er doorontwikkeld, waardoor het systeem altijd klaar is voor de toekomst. Wij gebruiken Bugdrive voor het afhandelen van bugmeldingen, todo’s en wensen. Wij ontwikkelden hiervoor drie magento webshop pakketten. Een succesvolle webshop voor een betaalbare prijs mobielvriendelijk maken.

Dat doen we snel en eindig, maar weet wel dat je webshop nooit af is. De markt staat niet stil en de techniek al helemaal niet. We blijven op een professionele en creatieve manier jouw webshop doorontwikkelen waardoor je continu een stap voor blijft op de concurrentie. We bekijken je processen magento kritisch, koppelen al jouw systemen en zorgen ervoor dat middels slimme maatwerk oplossingen alles optimaal verloopt. Magento is verreweg het meest gebruikte en doorontwikkelde webshop platform ter wereld. Door de veelzijdigheid is er voor elk budget een passende oplossing te vinden.

  • Veel Magento extensies zijn betaald of betreffen koppelingen met een externe betaalde tool.

In dit artikel focussen we ons op de open source versie van Magento. Staar je overigens niet blind op het feit dat WooCommerce gratis is. Wil je een exclusievere webshop hebben om bijvoorbeeld tickets te verkopen?

Magento heeft een enorm aanbod aan koppelingen en extensies beschikbaar. En met een keur aan functies voor filters, voorraadbeheer en commerciële acties heeft het pakket alles wat je nodig hebt voor een geweldige online shopervaring. Bespaar veel tijd op één van de meest tijdrovende processen van je bedrijf, namelijk het verzenden van je bestellingen. Vroeger moest je nog handmatig adressen overnemen, nu kan je met één klik al je Magento bestellingen importeren en verwerken in je webshop. Wij werken uitsluitend met een maatwerk template omdat we dan volledige controle over de kwaliteit hebben en zo een unieke online shopping ervaring kunnen neerzetten. Magento Webshop Software wordt internationaal gebruikt door tientallen duizenden webshops en groeit nog steeds dagelijks.

Daarnaast is het essentieel dat het platform optimaal aansluit op de volledige marketingstrategie. Om een e-commerce platform te realiseren die goed aansluit op je gebruikers, de klantreis en je marketingstrategie, werkt Adwise altijd met een multidisciplinair team.

Concept & design Lees meer Onze UX-designers vormen aan de hand van de gekozen strategie de ideale customer journey. Hier verbinden wij, visueel gezien, bezoekers aan je merk.