Magento Webshop Software, De Voordelen

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webshop Software, De Voordelen

Daarnaast kun je op je website je Instagram feed laten zien, zodat bezoekers je webshop hopelijk op social media gaan volgen. Conversie verhogende extensies voor Magento Zet je beste producten further in de schijnwerpers met de Featured Products extensie en verkoop meer! Door acties of goed lopende producten uit te lichten op je homepage, kun je zorgen dat er meer wordt gekocht.

Een goede zoekfunctie dient te voldoen aan: snelheid, relevantie en gebruiksgemak. Jij bepaalt helemaal zelf hoe de zoekfunctie in elkaar zit, waarbij spellingfouten door de software magento hosting zelf worden gecorrigeerd.

Deze extensie is gemakkelijk toe te voegen aan je webshop en is volledig aan te passen naar je wensen. De aandachtsspanne van consumenten is kort. Daarom is het belangrijk om ze zo snel mogelijk interessante producten te laten zien. Met de Automatic Related Products extensie kun je gerelateerde producten laten zien op catalogus-, product- en winkelwagen pagina’s.

Zijn producten lastig te vinden of kost het bezoekers teveel moeite om te winkelen? Dan verlaten bezoekers zonder pardon je webshop. Een zoekfunctie is daarom een onmisbare software magento. Bezoekers die een zoekmachine op een website gebruiken, converteren namelijk gemiddeld 3 tot 5 keer vaker.

Het zorgt ervoor dat consumenten minder snel je webshop verlaten en eerder een product vinden dat bij hen previous. Het biedt tevens magento nieuwe upsell mogelijkheden. Triggers en regels zijn eenvoudig in te stellen vanuit je backend en je bepaalt zelf hoe het eruit ziet.

Better weblog heeft een handige importfunctie waarmee je blogs kunt overzetten vanuit WordPress of andere Magento 1 extensies. Download de Better weblog extensie hier voor Magento 1 of Magento 2. Online shoppen, zeker wanneer het gaat om mode, wordt steeds vaker gedaan via social media. Dit komt doordat dit de plaats is waar mensen actief zijn en nieuwe inspiratie opdoen. Daarom is het slim om jouw webshop en social media kanalen op meerdere manieren met elkaar te verbinden.

Deze bezoekers weten namelijk precies wat ze zoeken en hebben een koopintentie. Het is dus aan jou om de beste zoekervaring te bieden. Daar zijn verschillende oplossingen voor!