Magento Webshop Verhuizen Zonder Downtime

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webshop Verhuizen Zonder Downtime

Erg belangrijk is bijvoorbeeld een uitgebreide en unieke beschrijving van uw producten. Om Magento op je webhosting pakket te krijgen dien je een handmatige installatie te doen. Mocht je daar niet uitkomen, helpt onze servicedesk je daar graag mee. Je kan na de installatie direct inloggen in het systeem om de configuratie aan te passen en de webwinkel in te richten. Fenix is dé Magento 2 springplank voor ondernemers die hun volgende groeistap willen maken. Verrijkt aan functionaliteit en oplossingen ten opzichte van de standaard Magento 2 installatie.

  • Doordat de modules nieuw ontwikkeld worden, sluiten ze aan bij de e-commerce eisen van dit moment.
  • Binnen enkele weken ontvangt u al bericht van ons met daarin het resultaat dat u kunt bekijken op een van onze testservers.
  • Vaak is dat het invoeren van producten, het aanleveren van redactionele content en het uitwerken van de verkoopkracht en van uw website.
  • Younify’s team bestaat uit internationale professionals op het gebied van e-commerce.

Bovenstaande extensies zijn gebaseerd op het optimaliseren van je webshop, maar ook om het jou wat makkelijker te maken. De Sendcloud extensie maakt het mogelijk om je magento checkout te koppelen aan het Sendcloud platform. Hierdoor komen orders automatisch in je backend te staan en kun je met één klik op de knop verzendlabels printen en geautomatiseerde Track & Trace mails versturen.

Hoger In Google

In dit artikel zetten we de twee open-source webshopplatforms tegenover elkaar. V-WEB doet wat ze beloven, namelijk ontzorgen van de klant. Sinds onze website door V-WEB wordt onderhouden hebben wij er helemaal geen omkijken meer naar. Wat wij ook als prettig ervaren is dat V-WEB ook adviezen geeft om onze site met kleine aanpassingen te optimaliseren. Zo’n proactieve houding zorgt ervoor dat wij altijd in staat zijn om onze klanten beter te bedienen via onze site. V-Web is een fullservice internetbureau en sinds 2010 expert op het gebied van Joomla, Magento en WordPress ontwikkeling.

Zeker als je al bekend bent met WordPress, zul je verschillen tegenkomen op het gebied van terminologie die verwarrend kunnen zijn. Met ons ervaren en gecertificeerde team van Magento specialisten gaan wij geen uitdaging uit de weg. Hardwerkende en nuchtere mannen die graag de handen uit de mouwen steken om stap voor stap te bouwen aan je online business. Met meer dan 15 jaar ervaring in digital commerce, weten we alles van online groei. De meestgebruikte online betaaloplossingen worden automatisch door Magento ondersteund. Afhankelijk van de gekozen variant maken we vanuit de webshopbestelling een verkoopboeking, verkoopfactuur of verkooporder voor je aan.

Magento Community Edition is verreweg de meest gebruikte Magento webshop-oplossing. Wilt u meer informatie of wil u graag een Magento 2 webshop laten bouwen? Onze gecertificeerde Magento developers realiseren de webshop op basis van de wensen van onze klanten.

Na goedkeuring van de wireframes laten we het geheel vormgeven door een professionele UX designer. Als ook de vormgeving door u is goedgekeurd beginnen we aan de bouw van uw gloednieuwe webshop. Muntz is Magento2 specialist en heeft ervaring met complexe webshops. Veelal zijn deze gekoppeld aan ERP- of logistieke systemen. Samen met jou zorgen wij voor online groei via jouw nieuwe webshop. Na livegang helpen onze online marketeers je graag om maximale resultaten uit jouw nieuwe platform te halen. Gebruik je al Magento, maar niet de nieuwste versie?

Kortom is X-Interactive een geschikte partner voor het ontwerpen en ontwikkelen van open-source Magento webshops. Magento is degelijke, flexibele en veelgebruikte open-source oplossing voor het beheren van een webshop. Een vrijblijvende afspraak is de beste manier om te ervaren hoe Muntz werkt en hoe we graag samenwerken aan jouw e-commerce succes. Inmiddels is er een nieuw Magento-tijdperk aangebroken. Met de nieuwste versie, Magento 2, breng je jouw webshop echt naar een hoger niveau. R2 Retail is fan van Magento vanwege de vele functionaliteiten die Magento heeft.

Proces Verbetering & Slimme Maatwerk Oplossingen

We hebben negen stappen uiteengezet die je kunt toepassen om jouw webshop te beveiligen. Dit zijn enkele van de vele tips die er zijn om jouw webshop dicht te timmeren voor hackers. Dus patch vroeg en patch vaak, maar test eerst zorgvuldig op een Magento 2 ontwikkelomgeving voordat je de patch doorvoert op de live omgeving. Indien nodig kunnen we je in contact brengen met een geschikte ontwikkelaar – vanuit ons zorgvuldig geselecteerde partnernetwerk. Volg onderstaande 9 tips en houdt jouw magento hosting veilig. Wat kost het om een WordPress website te laten maken? In dit artikel lees je het en vertellen we je waar je op moet letten.

Nu zou je verwachten, even een update doorvoeren en je gaat over naar Magento 2, echter is het niet zo simpel om even te migreren van 1 naar 2. Binnen Magento is er gekozen om over te stappen op een volledig nieuwe structuur met een nieuw systeem. Wil je dus overstappen dan dien je een nieuwe webshop te laten bouwen.

Met Magento webshop software zijn de mogelijkheden van een gigantische webshop voor iedereen dichtbij. Het team van Vicus ondersteund Magento al 15 jaar en heeft inmiddels meer dan 315 webshops gebouwd. Niet alleen ontvangt deze klant direct een bevestiging, maar ook je orderadministratie wordt automatisch bijgewerkt. Net als je boekhouding, voorraadsysteem en crm-systeem.

Zij ontwikkelen voor jou dan ook een next level webshop. Een webshop die, dankzij de brede keuze uit thema’s, direct in het oog springt en makkelijk in gebruik is voor jou en voor je klanten. Vergeet ook niet de vele opties en functionaliteiten die Magento 2 met zich meebrengt. Met Magento 2 creëren we een perfecte en unieke webshop, afgestemd op jouw business.

Gebruiksvriendelijke interface – Het is gemakkelijker om je producten aan te passen en/of aanpassingen in het thema te verwerken. magento Alles is volledig in te richten voor de Nederlandse markt, maar ook prima voor het buitenland (ook binnen één installatie).

Is het de-hacken van uw website niet mogelijk of adviseren wij u anders dan berekenen wij geen kosten. Nieuwe modules worden alleen nog ontwikkeld voor Magento 2, en ook ontwikkelaars van bestaande modules richten hun pijlen op het nieuwe platform. Doordat de modules nieuw ontwikkeld worden, sluiten ze aan bij de e-commerce eisen van dit moment. Ben je benieuwd of Magento Commerce vanuit de cloud het beste past bij jou wensen? Downloaddan onze whitepaper met de 40 redenen waarom ook jij zou moeten willen kiezen om te migreren naar Magento Commerce Cloud. Michèl Tel gebruikt Magento als motor voor webwinkels.