Site pictogram I Device News

Magento Webwinkel Laten Maken?

Dan ontdek je al snel dat er onderscheid gemaakt wordt tussen magento hosting 1 en Magento 2. De eerste versie van dit e-commerce platform werd in 2008 gelanceerd. Het aantal gebruikers nam steeds verder toe, maar de codes verouderden. Om Magento meer toekomstbestendig te maken, besloten de ontwikkelaars Magento 2 te lanceren. Mede hierdoor wordt Magento 1 sinds juni 2020 niet meer ondersteund. Als je een webshop wilt bouwen, kun je gebruik maken van Magento.

Deze handige functie zorgt ervoor dat pagina’s van een webwinkel sneller laden. De internetpagina wordt klaargezet in het werkgeheugen en hoeft daardoor niet meer te worden opgebouwd. In vergelijking met de vorige versie zorgt magento webshop 2 dus voor aanzienlijke tijdwinst bij het serveren van een internetpagina. Optioneel kan de cachingtechnologie Varnish ook worden ingezet in combinatie met een Magento-site.

De updates worden gratis beschikbaar gesteld waardoor je geen hoge kosten aan een ontwikkelaar hoeft te betalen. Magento hosting is hetzelfde als webhosting, met het verschil dat je Magento direct voorgeinstalleerd staat. Je krijgt dus exact dezelfde krachtige webhosting, alleen met het gemak dat je direct aan de slag kunt met het maken van je eigen Magento webshop. Dit betekent dat de focus op experiences is toegenomen. Wat in eerste instantie gerealiseerd kan worden door het herkennen van patronen in data, waardoor je klantgedrag kunt voorspellen. Met de Business Intelligence Tool van Magento krijg je inzicht in die data en kun je hier adequaat op inspelen.

De webshop is prima in orde en wij kunnen deze direct overnemen. Iedere dag werken wij met veel passie voor het vak e-Commerce.

Onze iDIN Magento extensie geeft je de mogelijkheid om de identiteit van je consumenten vast te stellen voordat ze een aankoop doen. Douwe van der Baan is eigenaar van Ceezoo Magento specialist. Al meer dan 70 webwinkels hebben we gebouwd sinds 2009. Wellicht bent u op zoek naar een ervaren Magento specialist voor het realiseren van uw online ambities. Productdetails worden automatisch opgenomen in Copernica. Denk hierbij aan afbeeldingen, productomschrijvingen, prijzen, maten, materialen en meer.

Wij Zoeken Een Nieuwe Magento Kegiaan Binnen Ons E

Werken verschillende vestigingen met verschillende ERP-systemen? Of wil je daarnaast ook PIM, ordermanagement, dealersoftware of andere systemen kunnen koppelen? Wil je puur b2b leveren en je Microsoft Dynamics ERP-systeem als masterdata inzetten? En zoek je ecommercesoftware dat zich specifiek richt op de business-to-business? De tarieven zijn vergelijkbaar met wat Magento-ontwikkelaars vragen. Mede omdat het vooral werkt als schil, wordt veel functionaliteit bepaald door jeERP-systeem. Het is van oorsprong een Nederlandse oplossing maar wordt wereldwijd ingezet.

Wil je weten wat er allemaal moet gebeuren voor, tijdens en na een Magento 2 verhuizing? Migreer je van een ander platform, of vanaf Magento 1?

De bestelling wordt beheerd in de Magento admin, volgens uw normale gang van zaken. Benieuwd naar een volledig overzicht van de Magento 2 commerce functionaliteiten, download dan onze whitepaper. Ook hebben we de belangrijkste marketing en B2B features voor je in demo filmpjes staan. Magento is een wereldwijd erkend innovatief commerce platform. Als onderdeel van Adobe wordt een stabiel, high-end en toekomstgericht platform geleverd. Eenvoudig beheer van je hosting, aantrekkelijke marge en goede ondersteuning.

Van deze kennis en ervaring profiteer jij als je Magento kiest voor jouw webshop. Als u net begint met een paar producten, geen complexe functionaliteit of maatwerk heeft, is Magento Open Source een goed uitgangspunt. Het is een gratis, open source platform dat u goed van dienst kan zijn. Of u nu een Magento 1 of Magento 2 webshop heeft, met onze gratis officiële DHL plug-ins professionaliseert u deze in no-time op alle fronten. Honderden webshops gebruiken de plug-ins dagelijks, en we voegen continu nieuwe functionaliteiten toe om de ervaring te optimaliseren.

Op het testplatform kun je in de tussentijd kennis en ervaring met Magento 2 opdoen. True helpt met het doorvoeren van prestatieverbetering en het onderzoeken welke hardware het beste passen bij jouw webshop in combinatie met Magento 2.

Ook bij nieuwe releases, zoals Magento 2.3, worden de nieuwste functionaliteiten als eerst toegevoegd aan Magento 2 commerce. Het Magento 2 platform is nog schaalbaarder, gebruiksvriendelijker en beter uit te breiden dan Magento 1. De verschillen tussen de twee versies van Magento worden met elke release groter. Denk hierbij aan de mogelijkheid om de database te splitsen, verbetering in snelheid en het gebruiksgemak om marketinguitingen in te plannen. Lees onze blog over de Magento 2.3release voor een overzicht van alle nieuwe features.

Het thema speelt een belangrijke rol in een webshop. Als je producten overzichtelijk zijn weergegeven bevordert dit het bestelproces met meer sales tot gevolg. Denk bij het starten van een webshop dus goed na over de indeling van je website.

Na verschillende ervaringen met specialisten zijn wij zeer tevreden over V-Web. Marcel en zijn team zijn bekwaam en voeren gevraagde snel en naar alle tevredenheid uit. Wat ik zo prettig vind aan V-web is dat ze echt met je meedenken en de communicatie erg prettig is. Dat is wat je in deze tijd wilt en nodig hebt als webwinkelondernemer. Wil je een professionele en sterke magento webshop webshop laten maken?