Magento Webwinkel Laten Maken?

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webwinkel Laten Maken?

We vertellen je graag meer over het systeem en de mogelijkheden. Magento biedt een krachtige basis voor bedrijven die hun e-commerce activiteiten nét even iets groter aan willen pakken. Wil je een Magento 2 webshop laten maken of laten onderhouden? Ons team met ervaren Magento specialisten zit voor je klaar.

magento webshop is geschikt voor zowel kleine als grote webshops. Het systeem biedt meer mogelijkheden dan de meeste andere systemen, maar voor aanpassingen is vaak gespecialiseerde technische kennis nodig. Wij adviseren Magento dan ook aan ambitieuze ondernemers die optimale flexibiliteit wensen en ervaring hebben met het beheren van een webshop. Magento is een flexibel commerce platform, geschikt voor beginnende tot enterprise e-commerce partijen. Een Magento webshop biedt alle mogelijkheden voor een soepele omnichannel shopping ervaring. De benodigde investering en terugkomende kosten zijn natuurlijk erg belangrijk.

De kosten lopen uiteen en zijn afgestemd op de mate waarin u stabiele hosting nodig heeft. Magento beschikt over een hele uitgebreide community, deze community verbeterd Magento continue. Suite Seven houdt deze updates nauwlettend in de gaten, om ze vervolgens bij onze klanten te installeren en configureren. Jouw Magento webshop is daardoor altijd up-to-date en voorzien van de laatste beveiligingspatches. Door je Magento 2 webshop te koppelen met je PIM, ERP- of boekhoudprogramma haal je realtime data op, werk je efficiënt er verlaag je je foutmarges.

Hoe hoger de omzet, hoe belangrijker de schaalbaarheid, geavanceerde functies en productondersteuning worden. Voor die klanten is de betaalde Enterprise Edition beschikbaar. In een Magento webshop kun je een half miljoen verschillende producten aanbieden, zonder de structuur of het overzicht te verliezen. Elke dag kunnen er zelfs meer dan 2 miljoen transacties worden uitgevoerd per website!

Daarom is Magento 2 vanuit een mobile first benadering ontworpen. Ten opzichte van Magento 1 is Magento 2 een geheel nieuw product, met een volledig nieuwe opbouw. Een ‘simpele’ upgrade van Magento 1 naar 2 is hierdoor niet mogelijk. Overstappen is onvermijdelijk, maar betekent eigenlijk ook een investering.

De meest gebruikte betaalopties, zoals iDEAL, Bancontact en 15 andere veelgebruikte betaalmethoden om zonder opzegtermijn kennis te maken met de techniek van PAY. Magento 1 wordt sinds afgelopen jaar niet meer ondersteund. Draait Jouw webshop nog in Magento 1 dan is het belangrijk om over te stappen op Magento 2. Hoewel het migratieproces moeilijk kan zijn, zijn er bureau’s die hierin gespecialiseerd zijn.

Als Magento 2 specialist helpen we je graag om de upgrade te maken. Wij durven te zeggen dat Magento 2 de toekomst heeft. Veel shops zijn al succesvol overgestapt en de kinderziektes zijn inmiddels uit het systeem. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan sterke webshops die goed werken en omzet genereren.

Met dit platform heb je totale controle over de content, functionaliteiten en de look and feel van je webwinkel. Klarna is bij webshop als standaard integratie beschikbaar. Dit maakt het risico op veiligheidslekken groot, omdat er geen software- en beveiligingsupdates meer doorgevoerd worden en de support dus volledig verdwijnt. Muntz is Magento2 specialist en heeft ervaring met complexe webshops.

Als je een snelle Magento webshop wil hebben, dan kan je het beste kijken naar een Magento hosting. De kosten van Magento hosting beginnen vanaf € 75 voor een startende webshop.

Of maak gebruik van onze Blueprint oplossing voor een vlotte overgang. Met een Content Management Systeem van magento hosting kunt u uw webshop volledig op maat maken. Magento stelt geen beperkingen aan de menustructuur of het design van de webshop.

En er is veel maatwerk mogelijk vanwege het modulaire karakter van Magento. Magento is één van de meest gebruikte webshopsystemen op dit moment. Je kunt hiermee gemakkelijk je webwinkel een professionele uitstraling geven. Daarnaast is Magento ook geschikt voor grote aantallen artikelen en kan er eenvoudig een multishop worden opgezet. Met een multishop kunnen twee webshops draaien op één centraal systeem. Hierdoor bestaat er een centraal order en voorraadbeheer. Mocht je meerdere bedrijven hebben, is het niet te zien dat deze webshops bij elkaar horen.

  • De mogelijkheden hiervoor staan aangeven bij de pakketten en worden ‘domeinen’ genoemd.
  • Er is een speciale optie ingebouwd waarmee je zogenaamde CSV bestanden kunt uploaden.

In uw Magento staan waarschijnlijk al vele klanten die u ook wilt toevoegen aan de mailinglijst. Hiervoor hebben wij een eenvoudige export-knop gemaakt. U kunt de klanten eenvoudig exporteren naar een CSV bestand welke u met 1 druk op de knop in MailCamp kunt importeren. Wij zorgen voor een continue doorontwikkeling van jouw webshop, zodat ‘ie in topconditie blijft. Stimmt is jouw partner voor de ontwikkeling van een Magento 2 webshop op maat. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

In veel gevallen komt er maatwerk aan te pas en beginnen de kosten van een basis opstelling vanaf ongeveer € 25.000,-. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van Magento 2 webshops en hebben voor veel van onze klanten al de bouw in dit uitgebreide e-commerce platform gerealiseerd. Onze kennis die we vanuit onze best practices hebben gehaald zetten we ook in voor jouw webshop.

Het DTC roept webshophouders op om direct na te gaan of zij gebruik maken van Magento versie 1. Mocht je gebruik maken van Magento versie 1, dan is het aannemelijk dat je inmiddels al bent of op korte termijn wordt gecompromitteerd. Als jouw webshop is gecompromitteerd, dan zijn de betaalgegevens van jouw klanten niet langer veilig.