Magento Webwinkel Laten Ontwikkelen? Wij Maken Uw Webshop!

      Reacties uitgeschakeld voor Magento Webwinkel Laten Ontwikkelen? Wij Maken Uw Webshop!

Dankzij dit gestroomlijnde systeem verloopt het beheren van jouw webshop nóg efficiënter wat uiteindelijk zorgt voor een stijging in conversie. Met S-Connect is uw administratie altijd foutloos en up-to-date. S-Connect synchroniseert volautomatisch order- en klantgegevens tussen uw SnelStart-administratie en webshop. De koppeling neemt hierbij informatie zoals klanten, artikelen, omschrijvingen, status order, afwijkende verzendadressen en opmerkingen bij de bestelling mee. Ook artikelen uit de webshop die niet in SnelStart staan, herkent S-Connect en maakt hij aan in SnelStart. Jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en inkomsten vergroten.

Stuur ons een berichtje via de chat of laat je contactgegevens achter in dit formulier. Voer een data migratie uit om de standaard instellingen, product- categorie- en klantgegevens over te zetten naar Magento 2.

Bovendien is de software in trek onder de grootste webwinkels van ons land. Onze ervaren ontwikkelaars helpen je graag met het bouwen of optimaliseren van je webshop. Wij verzorgen alle betalingsmogelijkheden, modules en eventuele koppelingen met je bestaande systemen. Magento maatwerk is een vak apart en vereist specifieke competenties van een Magento ontwikkelaar. Bij X-com kun je een Magento webshop laten maken die voldoet aan jouw verwachtingen. Magento is het krachtigste en best geteste softwarepakket voor E-commerce doeleinden. Wereldwijd draaien tienduizenden succesvolle Magento webshops en dit aantal groeit nog steeds.

Een webshop 2 webshop programmeren is intensief en tijdrovend. Je bent afhankelijk van meerdere aanspreekpunten en/of tussenpartijen. Wil je een Magento 2 webshop laten maken, dan is de webshop bouwer op zijn beurt weer afhankelijk van Magento community’s bij vragen. Een levertijd van 5 maanden of langer is daardoor niet ongebruikelijk. Daar komt nog bij dat een Magento shop zwaar is om te hosten, waardoor ook deze kosten hoog uitvallen. Optimaliseer je e-commerce platform met de nieuwste Magento 2 integraties. Wij helpen je graag bij de migratie van jouw Magento 1 platform naar Magento 2.

Je wilt natuurlijk dat je Magento webshop er tip-top uitziet. Maar om écht te kunnen groeien is online marketing en promotie van groot belang. Het voordeel van Magento webshops is dat ze, naast de hoeveelheid functionaliteiten, ook veel marketing- en promotietools bieden. Zo wordt jouw webshop steeds zichtbaarder en kan je steeds verder groeien. Zo kun je in je Magento open source-systeem werken aan zoekmachineoptimalisatie. Daarnaast bestaan er mogelijkheden voor prijsregels, kortingscodes, gratis verzending en gebundelde producten. Bij het opstarten van een nieuw, professioneel e-commerce platform wil je de beste software.

Zoals we hierboven al aanhaalden heb je de kosten voor een Magento webshop grotendeels in eigen hand. Dan kost het ontwikkelen ervan niet bijzonder veel tijd.

Één Partij Voor Ontwikkeling, Implementatie Én Hosting

Uit onderzoek blijkt dat het verminderen van je laadtijd met 0,1s gelijk kan staan aan een groei van 8% in conversie. Niets belangrijker dus dan een razendsnelle webshop. Geen gebruiker heeft in deze tijd tenslotte het geduld om seconden te wachten tot een pagina volledig geladen is. Onze specialisten weten het fijne van doordachte cache oplossingen en weten zelfs in magento een razendsnelle webshop te realiseren.

Hulp nodig bij het kiezen of meer informatie nodig? In Duitsland is Shopware al net zo groot als Magento, en ook in Nederland stijgt de populariteit van deze webshop software. Shopware is erg flexibel is in het bouwen van een frontend.

  • Mede doordat Magento 2 al langer bestaat dan Shopware 6 en de community achter Magento bijna twee keer zo groot is dan die van Shopware 6.

Magento is volop in ontwikkeling, en dat betekent tegelijkertijd de zogenaamde ‘end-of-life’ van Magento 1. De ondersteuning van Magento 1 wordt per juni 2020 stopgezet. Je wilt zeker weten dat het pakket dat je kiest past bij jouw project. Een aantal basispakketten, die je indien nodig kunt uitbreiden.

De updates worden gratis beschikbaar gesteld waardoor je geen hoge kosten aan een ontwikkelaar hoeft te betalen. Magento hosting is hetzelfde als webhosting, met het verschil dat je Magento direct voorgeinstalleerd staat. Je krijgt dus exact dezelfde krachtige webhosting, alleen met het gemak dat je direct aan de slag kunt met het maken van je eigen Magento webshop. Dit betekent dat de focus op experiences is toegenomen. Wat in eerste instantie gerealiseerd kan worden door het herkennen van patronen in data, waardoor je klantgedrag kunt voorspellen. Met de Business Intelligence Tool van Magento krijg je inzicht in die data en kun je hier adequaat op inspelen.

Dan ontdek je al snel dat er onderscheid gemaakt wordt tussen Magento 1 en Magento 2. De eerste versie van dit e-commerce platform werd in 2008 gelanceerd. Het aantal gebruikers nam steeds verder toe, maar de codes verouderden. Om Magento meer toekomstbestendig te maken, besloten de ontwikkelaars Magento 2 te lanceren. Mede hierdoor wordt Magento 1 sinds juni 2020 niet meer ondersteund. Als je een webshop wilt bouwen, kun je gebruik maken van Magento.

Ook kun je zelf jouw hostingpakket upgraden in het servicecenter. Op basis van ervaring en gebruikersonderzoek ontwikkelen wij designs die aansluiten bij de verwachting van onze klanten en passen bij wat de gebruiker verwacht. Een schaalbaar, toekomstbestendig en robuust e-commerce platform dat klaar is voor succes. Hoewel er voldoende bedrijven zijn die een webwinkel voor je kunnen maken vragen deze bedrijven vaak flinke bedragen voor hun diensten. Als je een mooie Magento webwinkel op maat wil laten maken dan ben je dan ook al snel een flinke investering verder. Als je net begint met online verkopen kan je daarom beter kiezen voor een webshop builder.

Hierdoor ben je dus ook een stuk minder afhankelijk van je webdeveloper. Groot aanbod extensies van derde partijen om vrijwel alle wensen te kunnen realiseren op het gebied van user experience, marketing, B2B, checkout en verzending etc. Per 1 juli 2020 is magento hosting gestopt met de ondersteuning van Magento 1. Misschien voelt het alsof je verplicht bent om over te stappen op Magento 2. Mage One bijvoorbeeld, blijft nog ten minste 5 jaar beveiligingsupdates uitbrengen voor Magento 1. Zowel onze programmeurs als online marketeers zijn helemaal thuis in Magento 1 en 2. En daarom zoeken we naar een enthousiaste, ervaren, maar ook leergierige Magento 2 developer die samen met ons team vooruit wil gaan en wil blijven innoveren.

Het thema speelt een belangrijke rol in een webshop. Als je producten overzichtelijk zijn weergegeven bevordert dit het bestelproces met meer sales tot gevolg. Denk bij het starten van een webshop dus goed na over de indeling van je website.