Makkelijk Een Web Site Maken Met WordPress

      Reacties uitgeschakeld voor Makkelijk Een Web Site Maken Met WordPress

Om HTTPS in te stellen op je nieuwe WordPress website, zal je eerst een SSL-certificaat moeten activeren. Wanneer je alles hebt ingesteld zoals je het hebben wilt, kun je klikken op de knop “Installeren” om WordPress daadwerkelijk te installeren op je domeinnaam.

WordPress heeft wel allerlei plugins voor hogere veiligheid. Door regelmatig te updaten, is de kans op een gehackte website al heel veel kleiner. Laat ook je webbouwer beperkte rechten toekennen aan de mappen met je websitebestanden, zie in dit externe bericht de ‘aanbevolen maprechten WordPress‘. Naar schatting ligt het marktaandeel van WordPress op circa 32,5% van het totaal aantal websites ter wereld.

Free Of Charge Inspiratiesessie T Wv One Hundred Sixty

Vergelijk artikelen Waar wil je dit mee vergelijken? We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Het blijft een grote opgave om een zinnige website te maken.

  • Dit is overigens ook verplicht volgens de AVG wetgeving.
  • Zoals al even gezegd is je WordPress website gemakkelijk zelf te onderhouden, maar je moet natuurlijk wel even weten hoe.
  • Het grootste verschil tussen die systemen en WordPress is dat WordPRess een open systeem is en de commerciele CMS-en een gesloten systeem.
  • Dit maakt het nog gemakkelijker voor je om hiermee aan de slag te gaan.
  • Wanneer wij een WordPress web site maken houden we altijd rekening met de eisen van Google.

Ik wil zelf een eigen web site gaan bouwen voor mijn eigen onderneming die ik dit jaar ben begonnen. Voor nu magazine dit een simpele web site zijn, need zodra de eerste inkomsten binnen zijn wil ik snel gaan investeren in een professionele en strakke web site. Daarom werken wij continu aan het verbeteren van onze servers. Hulp nodig bij het kiezen of meer informatie nodig? Voor elke website hebben we een geschikt pakket. Securitybedrijf Patchstack ontdekte 25 januari een lek in een plug-in, een technische toevoeging om WordPress meer mogelijkheden te geven. De betreffende plug-in vervangt de standaard WordPress-editor.

Een caching plug-in zorgt ervoor dat bepaalde bestanden met code worden samengevoegd of worden opgeslagen. Wanneer de bezoeker terugkeert wordt de code veel sneller ingeladen. Het systeem is bij de start begonnen als een blog en nu opgegaan in een volwaardig CMS. Het bijhouden van een blog binnen het CMS systeem kent vele mogelijkheden. De thema’s zijn standaard geoptimaliseerd voor pill en smartphone.

In de tussentijd zou je de rest van de handleiding kunnen lezen, zodat je direct weet wat je allemaal moet en kan doen. Of je kan ook wat anders doen – bijvoorbeeld, champagne kopen en vieren dat de eerste versie van jouw website bijna on-line is. [newline]Naast een domeinnaam hebben we ook nog website hosting nodig. Alle, maar dan ook echt alle web sites op internet hebben hosting WordPress hosting nodig. Op internet hosting wordt alles wat op een web site komt te staan geplaatst. Denk hierbij aan alle bestanden, afbeeldingen, teksten en alles wat er maar op een website te zien is. Je zou deze tekst niet kunnen lezen als ik geen hosting zou hebben. WordPress is een blog platform, dus vooral geschikt voor als je echt wil gaan bloggen.

De huidige WordPress versie is ongeveer 50 MB groot. Daarbij kun je nog een paar honderd MB voor thema’s en plugins optellen. De meeste ruimte nemen mediabestanden, zoals foto’s, video’s of geluidsbestanden in beslag.

Klik op de afbeelding om het te vergrotenIn dit artikel gaan we het GeneratePress theme installeren. We hebben het er al even over gehad, maar dit is echt een uitstekend theme.

Zodra je een module in een kolom sleept kun je direct aanpassingen doorvoeren. Het groene stipje naast “Beaver Builder” geeft aan dat de pagina die je bekijkt gemaakt is met behulp van Beaver Builder. Wil je een ander brand gebruiken voor retina-apparaten, dan kun je dit aanvinken en een ander brand selecteren. Vink “Ander brand voor mobiele apparaten” aan om een ander emblem voor mobiel te selecteren.

Naast je content, navigatie en keuze voor WordPress kunnen ook andere zaken van grote invloed zijn. Zo rangschikt Google ook websites op basis WordPress van betrouwbaarheid. Een web site waar door andere sites vaker naar wordt verwezen heeft volgens Google meer autoriteit.

Een tweede handige plugin voor een nieuws/content website is de “newsletter” plugin van WordPress. Deze plugin biedt je de mogelijkheid om mensen zich aan te laten melden voor een nieuwsbrief. Tevens kun je de aanmelders opslaan in een database. Met de filters in de database kan je gesegmenteerde e-mails versturen naar klanten. Tevens kan je de database exporteren of een andere database importeren. Je wilt een web site wordpress webshop of je bent toe aan een nieuwe web site. Je hebt al eens rond gekeken, maar waar moet je nu op letten?