Maxserv Heeft Jarenlange Ervaring Met Magento

      Reacties uitgeschakeld voor Maxserv Heeft Jarenlange Ervaring Met Magento

Onze corebusiness is het verzorgen van de hosting van jouw webshops. Wij ontwikkelen geen webshops en houden ons niet bezig met de software, de ontwikkeling of het ontwerp ervan.

Tevens betaal je bij een open source platform geen licentiekosten. Stap je over van 1 naar 2, dan moet ook je data over.

De kosten lopen uiteen en zijn afgestemd op de mate waarin u stabiele hosting nodig heeft. Magento beschikt over een hele uitgebreide community, deze community verbeterd Magento continue. Suite Seven houdt deze updates nauwlettend in de gaten, om ze vervolgens bij onze klanten te installeren en configureren. Jouw Magento webshop is daardoor altijd up-to-date en voorzien van de laatste beveiligingspatches. Door je Magento 2 webshop te koppelen met je PIM, ERP- of boekhoudprogramma haal je realtime data op, werk je efficiënt er verlaag je je foutmarges.

Hierdoor worden ontwikkelaars gestimuleerd om netter te ontwikkelen, wat uiteindelijk weer leidt tot een beter onderhoudbaar én eenvoudiger uit te breiden systeem. Magento maakt nu gebruik van design patterns, dit is een generiek opgezette softwarestructuur die een bepaald veelvoorkomend type software-ontwerpprobleem oplost. Het is geen kant-en-klare code, maar je moet het eerder zien als een soort sjabloon of een ‘principe’ dat je kunt gebruiken om de oplossing te bouwen. Daarnaast hanteert Magento het S.O.L.I.D. principe, wat een afkorting is van 5 belangrijke principes bij het ontwerpen en ontwikkelen van software.

Vervolgens ontvangt u een offerte waarin duidelijk wordt met welke kosten u rekening kunt houden. U weet dus altijd waar u aan toe bent voordat wij aan de slag gaan. De veiligheid van uw website hangt af van een aantal zaken, waar onderhoud en hosting belangrijke factoren zijn.

Meestal maakt ecommerce daar maar een klein deel van uit. De jaarprijzen van het gebruik voor de software loopt daarom in deze gevallen meestal in de miljoenen. Er wordt wel gezegd dat b2b ecommerce bezig is aan een opmars. De waarheid is dat business-to-business er online altijd al was, maar dat het vooral op de achtergrond bleef.

Korte lijntjes, persoonlijke betrokkenheid en goed op elkaar ingespeelde specialisten. Bij Reach Digital willen we graag een langetermijnsamenwerking aangaan en vooral ontzorgen. magento Daarom hebben we alle benodigde kennis en disciplines in huis. Inmiddels is door betrouwbare bron gemeld bij het DTC dat er ook Nederlandse domeinen (.nl) slachtoffer zijn.

  • Van het legen van je cache tot het niet goed instellen van de content per store, in deze whitepaper vind je 19 manieren om je webshop te optimaliseren.
  • Magento 1 wordt immers niet meer ondersteund, waardoor jouw webshop vroeg of laat te maken kan krijgen met problemen.
  • Benieuwd naar modules of koppelingen voor jouw webshop?

Je kunt met magento hosting een webshop bouwen, betalingen accepteren en producten beheren. Magento heeft een gratis versie (de “community edition”) en verschillende betaalde oplossingen met extra features, waaronder cloud hosting en extra support.

Het is zowel gratis beschikbaar als in twee betaalde versies. Maar ongeacht voor welke versie je gaat, je webwinkel is in e-commerce uitbreidbaar en aanpasbaar met allerlei extensies. Deze extensies zijn soms gratis, soms betaald en veelal via de extensie-marktplaats te downloaden. Mollie maakt van het betaalproces een gebruiksvriendelijke en gelokaliseerde klantervaring. Via één plugin creëer je een API gateway waarmee je site aan de hele wereld is gekoppeld.

Veel webshop eigenaren spelen daarom met de vraag of ze wel of niet de overstap moeten gaan maken. Reden voor ons om wat meer te vertellen over Magento 2, de verbeteringen en de overstap van Magento 1 naar Magento 2.

Vanaf het tweede jaar bedragen de onderhoudskosten 20% van de kostprijs. De eigenaar van het Magento platform is Adobe, een reus in de tech, web en design wereld, en wij zijn er daarom van overtuigd dat Magento een gezonde toekomst heeft. Wij ondersteunen jou als opdrachtgever met een nieuwe Magento 2 shop door de verschillende fases. Van ontwerp tot en met oplevering en het onderhoud. De Elements front-end is ontworpen om zoveel mogelijk rendement uit de standaard aanwezige Magento functionaliteit te halen.