Misbruik Van Kwetsbaarheden In Magento Webshop Versie 1

      Reacties uitgeschakeld voor Misbruik Van Kwetsbaarheden In Magento Webshop Versie 1

Bedrijven die Magento 2 webshops laten ontwikkelen, kunnen het platform tot in de kleinste details op maat laten aanpassen. Het platform biedt tools om meer verkeer aan te trekken, conversie te verhogen én klantloyaliteit te creëren en te behouden. En een Magento webshop is schaalbaar, wat betekent dat deze stapsgewijs mee kan groeien met het succes van je organisatie. Verder is het mogelijk om multistores op te zetten. Van het ontwerp tot de standaard functionaliteiten, vernieuwde modules en complexe koppelingen. Wil je meerdere talen en valuta toevoegen aan je webshop? Onze Magento specialisten gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Magento is volop in ontwikkeling, en dat betekent tegelijkertijd de zogenaamde ‘end-of-life’ van Magento 1. De ondersteuning van Magento 1 wordt per juni 2020 stopgezet. Je wilt zeker weten dat het pakket dat je kiest past bij jouw project. Een aantal basispakketten, die je indien nodig kunt uitbreiden.

Bovendien is de software in trek onder de grootste webwinkels van ons land. Onze ervaren ontwikkelaars helpen je graag met het bouwen of optimaliseren van je webshop. Wij verzorgen alle betalingsmogelijkheden, modules en eventuele koppelingen met je bestaande systemen. Magento maatwerk is een vak apart en vereist specifieke competenties van een Magento ontwikkelaar. Bij X-com kun je een Magento webshop laten maken die voldoet aan jouw verwachtingen. Magento is het krachtigste en best geteste softwarepakket voor E-commerce doeleinden. Wereldwijd draaien tienduizenden succesvolle Magento webshops en dit aantal groeit nog steeds.

Een gratis SSL-certificaat is niet per se onveilig en werkt prima voor webshops waar bezoekers geen betaal- of persoonsgegevens kunnen achterlaten. Volledige ontzorging op het gebied van hosting is wat je van ons kunt verwachten. Bij ons hoef jij je dus nooit zorgen te maken over support, veiligheid, platform updates en performance, dat regelen wij voor je. Topservice leveren en tegelijkertijd snel en flexibel schakelen. Over het algemeen zal deze overstap een stuk simpeler zijn, en zal de bijdrage van de SaaS-aanbieder voornamelijk bestaan uit het bieden van begeleiding.

Dit betekent dat we overal een plan voor moeten hebben. Er staan altijd back-ups klaar zodat uw website snel toegankelijk is voor uw klanten. LinQhost realiseert een uptime van 99,9%, waardoor wij een garantie van zorgeloosheid kunnen geven. Onze hosting experts zijn constant bezig om de snelheid en stabiliteit van onze servers te verbeteren. Hiermee kunnen wij de performance van uw Magento website waarborgen. Problemen met een trage website, verloren data of performance problemen zorgen voor een slechte klantervaring. De klantervaring is uiterst belangrijk voor de conversie op uw website of applicatie.

Het grote voordeel is het open-source karakter als basis. Dit betekent dat de broncode door iedereen te gebruiken en te ontwikkelen is. Uit onderzoek blijkt dat het hierdoor een van de meest gebruikte e-commerce platforms ter wereld is.

Maar b2b ecommerce is vaak afhankelijk van branche-, bedrijf-, en productspecifieke kenmerken. Denk aan een autogarage die dagelijks de artikelen voor reparaties online bestelt. Die gaat niet per product de fotootjes bekijken, reviews lezen of afrekenen. Die wil geautomatiseerd artikelnummers kunnen invoeren en de zekerheid dat het direct geleverd wordt. Zodat de auto-reparatie nog dezelfde dag uitgevoerd kan worden. Dat soort complexiteit vraagt om andere techniek dan de gemiddelde sieraden- of fashionwebshop. Wij helpen je graag bij het migreren van jouw webshop webshop naar Lightspeed.

  • “Bij het zoeken naar een Magento-bureau in Nederland hebben onze klanten veel opties.
  • Maar als jij genoeg budget hebt om je webshop te laten bouwen door een van de beste internetbureaus van ons land, is de kans groot dat je Magento overweegt.
  • Een upgrade van je hostingpakket geeft bijvoorbeeld meer schijfruimte of meer dataverkeer.

Ik leg graag uit hoe alles werkt en hoe u bijvoorbeeld de artikelen kunt delen tussen de verschillende webshops. U heeft een hostingpakket nodig per webshop die u wilt draaien. Vaak gezien als een ondergeschikt aspect van Magento e-commerce development.

We hebben vele specialisten op het gebied van Magento in dienst. Denk hierbij aan aan Magento developers, maar ook bijvoorbeeld aan technical consultants die advies uitbrengen over de inrichting van jouw Magento landschap. Ook online boekhouden met een slim en eenvoudig boekhoudprogramma? Ondanks dat Magento onder Adobe minder geschikt is voor het mkb, is de Magento-community tot op de dag van vandaag erg levendig. Je kunt dus altijd wel een extensie of module voor jouw specifieke behoeftes vinden. De software blijft zich nog altijd verder door ontwikkelen.

Een Greep Uit De Klanten Die De Koppeling Gebruiken

Dan ontdek je al snel dat er onderscheid gemaakt wordt tussen Magento 1 en Magento 2. De eerste versie van dit e-commerce platform werd in 2008 gelanceerd. Het aantal gebruikers nam steeds verder toe, maar de codes verouderden. Om Magento meer toekomstbestendig te maken, besloten de ontwikkelaars Magento 2 te lanceren. Mede hierdoor wordt Magento 1 sinds juni 2020 niet meer ondersteund. Als je een webshop wilt bouwen, kun je gebruik maken van Magento.

We zetten de grootste voordelen op deze pagina graag voor je op een rij. Magento is het meest gebruikte ecommerce-platform in Europa en in veel opzichten de beste keuze voor een webshop. Het platform biedt krachtige tools die online bedrijven grote flexibiliteit geven bij het beheren van hun webshop. Er zijn enorm veel redenen waarom je de overstap naar Magento 2 zou moeten maken. In hoofdlijnen komt het erop neer dat het Magento 2 platform volledig herschreven is en dus beter uitgedacht en schaalbaarder is. Onze Magento hosting partner Byte heeft al eens eerder 10 redenen afgegeven, lees daarom hun blog.

Neem eventueel contact op zodat je ook weet hoe snel ze reageren op vragen. magento hosting is een hosted en self-hosted CMS voor webshops en tegenwoordig valt dit onder Adobe. Een SSL certificaat houdt online interacties en transacties privé en geeft gebruikers vertrouwen in uw winkel bij het verstrekken van persoonlijke informatie. Met onze Hypernode trial kan je ons platform 14 dagen gratis uitproberen voordat je een beslissing maakt.

Ook kun je zelf jouw hostingpakket upgraden in het servicecenter. Op basis van ervaring en gebruikersonderzoek ontwikkelen wij designs die aansluiten bij de verwachting van onze klanten en passen bij wat de gebruiker verwacht. Een schaalbaar, toekomstbestendig en robuust e-commerce platform dat klaar is voor succes. Hoewel er voldoende bedrijven zijn die een webwinkel voor je kunnen maken vragen deze bedrijven vaak flinke bedragen voor hun diensten. Als je een mooie Magento webwinkel op maat wil laten maken dan ben je dan ook al snel een flinke investering verder. Als je net begint met online verkopen kan je daarom beter kiezen voor een webshop builder.

Stuur ons een berichtje via de chat of laat je contactgegevens achter in dit formulier. Voer een data migratie uit om de standaard instellingen, product- categorie- en klantgegevens over te zetten naar magento 2.

Zo’n proactieve houding zorgt ervoor dat wij altijd in staat zijn om onze klanten beter te bedienen via onze site. V-Web is een fullservice internetbureau en sinds 2010 expert op het gebied van Joomla, Magento en WordPress ontwikkeling. Naast de ontwikkeling van websites en webshops hebben wij ons gespecialiseerd in het onderhouden en beveiligen van deze Content Management Systemen. En heeft u een probleem, bijvoorbeeld een hack of malware dan lossen onze specialisten dat snel en vakkundig op.